SSelam çok acil bir şey sormak istiyorum nolur alay etmeyin?

Dün gece yatmadan önce Allaha inanmıyorum gibi his ettim hayır inanamıyorum diyorum işte ölsem nereye gidersin Allah var mı böyle sorular aklıma geliyo sonra bi türbe vardi bizim köyde suyu muyu var o gözümün önüne geldi böyle öldüğümü ruhumun uçtuğunu his ettim dedim galiba sabah kalkamjcsm çünkü Allaha inanmio gibi his ediyorum o turbeyi öyle düşündüm neyse sabah zor kalktım ya o kadar rüya da gordum neyse biraz zor uyandım çok şükür ama oturup düşündüm iç sesim dediki hayır yarına uyanamayacaksın çünkü fun içimden baya bi geçirdim kız arkadaşıma yazsammi şarkının adını sorsam mı soramadım kendi söyledi sonra sevgilim beni bi kızla aldatti o kızı bi kız dövecekti canlıda soracaktim dövdunmu merak ediyorum diye baya düşündüm yazamadım sonra kız kendi kendine o kızı bu sokakta dövdüm dedi yanı ben bu kadar düşünüyorum söyleyemiyorum onlar söylüyor sonra aklıma geldi bi anda dedim ki bunu düşündüm dedim galiba yarın uyanamicam diye düşündüm ya zamanında bir şeyler düşündüm başka konuda tuttu baya panik oldum ben yarın cikamicakmiyim
SSelam çok acil bir şey sormak istiyorum nolur alay etmeyin?