İşlerinizde hangisini tercih edersiniz? Bireysel çalışma mı grup çalışması mı?
Hangisi daha verimli olur?
Hangisi daha verimli olur?
Ben bireysel çalışmayı tercih ediyorum, şahsen. Yapacağın ve bağlı kaldığın fikrin grup tarafından onaylanmaması durumu söz konusu olabiliyor veya kendini grubun kaptanı sanan biri düzeninizi bozuyor, herkesin fikri alınıyor ama bu fikirler değerlendirilmiyor ve tekrar düşünülüyor, sonunda biri uygun fikri bulduğunu söylüyor. Başta beğeniyorsunuz fakat bu onun fikridir, gruptan herhangi birinin, ne sizin fikriniz ne de diğer üyelerin. Ortak karar olmuyor her zaman. Fikirler toplanıp birleştirilmiyor her zaman. İşte anlamışsındır, ben bireysel çalışmadan yanayım. En azından kendi çabalarınla düşünecek vaktin, çalışmasını gerçekleştirecek zamanın oluyor. Örneğin, gruptasın ve ilham için ormanlara gidiyorsun ve bir fikir parlıyor senden. Ama gruba açıldığında değerlendirilmiyor bile. Halbuki bireysel çalışmada her fikrini değerlendirebilirsin ve ortaya daha farklı ve başarılı bir çalışma çıkarabilirsiniz. Ne dersin?
Haklısınız aslında.
Bu kadar uzun yazıyı okudunuz mu yani? :D birçok insan okumazdı :/
Tabii ki okudum :) Okumayacak olsam bu soruyu sormazdım.
Elbette grup çalışma daha verimli olanıdır iş bölümü vardır, farklı fikirler vardır, yapılan iş daha çabuk biter tek sorun grup çalışmasında kazananın birey değil grup olması konusunda yapılan haksızlıklar
Cevap
4Cevap
bireyselde daha bir verimli oluyor tabi :D
ikisi de, projeye göre değişir.
bireyselim ama. grup çalışması daha verimli
Bireysel tabii ki
Grup iyi oluyor.
bireysel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar