uyumak için bugün kafamdaki dizinin yeni bölümünü düşünüyorum.
ama senaryo bulamıyorum. önerileriz neler eğlenceli olsun
ama senaryo bulamıyorum. önerileriz neler eğlenceli olsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben çok çektim ondan. Bi ara normal hayat yaşayamıyordum o yüzden.
Bende, kardeşiniz var mı?
Hayır. Neden sordun?
kardeşi olmanlarda daha çok görülüyor sanırım
Bende küçüklüğümden beri varmış aslında. Başlarda çocuk hayal dünyası diye pek düşmemişler üzerine. Ama yıllar geçti ve ben hayal ettiğim şeyleri hayatıma lanse etmeye başladım. İşin daha garibi hayal ettiğim pek çok şeyi de hayatımda bir süre sonra birebir yaşar oldum. Adeta çekim yasası gibi. Ne düşünsem oluyordu. Erişkin biri olduktan sonra doktora gitmeye karar verdim. Ben şizofreni olduğumu sanıyordum ama bir kaç seans sonra teşhisi koydu terapist. Buna bağlı olarak da mitomani teşhisi koyuldu. Uzun ve yorucu bir tedavi süreciydi. Ama bitti artık normal hayatıma döndüm. Tabi buna bağlı olarak hayal kurmaktan korkar hale geldim artık hayal kuramıyorum. Ama duygularımı çok iyi kontrol edebiliyorum 😂
hikayeniz umudumu yükseltti. günlük hayatımda çok hayal kurduğum için çekim yasası ve auramla kendime çekicem hayallerimi ama sonunda söylediğiniz şeylere üzüldüm umarım düzelir.
Onlar zamanla düzelir ondan yana sıkıntı yok. Çekim yasası ve doğru hayali yaşama ile alakalı tüyo verebilirim istersen 😅
bi tane olabilir
Hayal ettiğin şeyleri görselleştir ve hikayesini kağıda dök. Mesela bir arabaya sahip olmak istiyorsun diyelim o arabanın bir fotoğrafını al internetten ve bir deftere yapıştır altına da o arabaya sahipmişsin gibi yazarak hayalini şekillendir
güzelmiş teşekkür ederim
Gündüz düşü diye geçer, benim de çoğu kez yaşadığım bir durumdur.
Ben biliyorum Dayı ama söylemem