Diğer Niye Avrupa'da Rus-Ukrayna kadını hayranlığı yok? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor burada niye var? Güncellemeler+1 yıl Orada daha çok iranli, lübnanli bayanlari begeniyorlar nedense... Güncellemeler+1 yıl Thailand, Vietnam kizlari birde Niye Avrupa'da Rus-Ukrayna kadını hayranlığı yok? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BeOriginal Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Oradakiler de benzer genlere sahip, Avrupa da sarışın mavi gözlü dolu ama bizde nadir, o yüzden biz beğeniyoruz. 1 0 Yorumla
HAYATAheyecanGEREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çünkü ac degiller bizim gibi. Sekse 14 15 yasinda başlıyorlar. Onun icin seksin pek önemi kalmiyor onlar için. 1 1 Yorumla jazz-yapma +1 yıl Hocam her Allah'ın günü seks yapan ve her türlü cinsel fanteziyi yaşayan adam herhalde aç olmaz. Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Slavların çok olduğu yerde slavlara hayranlık duymaları anormal olur. Asyalı kadınları seviyorlar. 1 0 Yorumla
jazz-yapma Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yoo, Avrupalılar da Ukrayna'ya mala vurmak için gidiyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben Fransa'dayim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Avrupa’nın neresinde yaşıyorsunuz ya da nerelerine gittiniz? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fransa'da dogup büyüdüm Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl çok saçma ya. sen Avrupa'da misin? 1 12 Yorumla Soran +1 yıl evet Fransa'da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben zaten bu Ukraynalı yok Rus kız söylemlerinden nefret ediyorum. insanlik önemli. kendi insanımız bizi bilen bizim gibi insanlar Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Yorumla Soran +1 yıl Bende anlam veremiyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çoğunluğun aksine. orada miydiniz hep? Yorumla Soran +1 yıl Dogma büyüme oraliyim :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aslen nerelisin?:) Yorumla Soran +1 yıl Sivasli :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir zaman bindim orada. guzeldir ama soğuk. insanlari. sohuk derler sen peki?:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rahatsız mı ettim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merhaba. nasilsin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl merhaba gizli aklıma geldi bir selam vereyim dedim. acaba tanışıyor muyuz? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çünkü orada sarışın kumral çok Türkiye’de az 1 1 Yorumla Ceval +1 yıl 🤔🤔🤔 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Orada da var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar yok. Ben Fransa'dayim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende almanyadayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Oradakiler de benzer genlere sahip, Avrupa da sarışın mavi gözlü dolu ama bizde nadir, o yüzden biz beğeniyoruz.
Çünkü ac degiller bizim gibi. Sekse 14 15 yasinda başlıyorlar. Onun icin seksin pek önemi kalmiyor onlar için.
Hocam her Allah'ın günü seks yapan ve her türlü cinsel fanteziyi yaşayan adam herhalde aç olmaz.
Slavların çok olduğu yerde slavlara hayranlık duymaları anormal olur. Asyalı kadınları seviyorlar.
Yoo, Avrupalılar da Ukrayna'ya mala vurmak için gidiyor.
Ben Fransa'dayim
Avrupa’nın neresinde yaşıyorsunuz ya da nerelerine gittiniz?
Fransa'da dogup büyüdüm
Burası cinselligin Afrikası
çok saçma ya. sen Avrupa'da misin?
evet Fransa'da
ben zaten bu Ukraynalı yok Rus kız söylemlerinden nefret ediyorum. insanlik önemli. kendi insanımız bizi bilen bizim gibi insanlar
Kesinlikle
Bende anlam veremiyorum.
çoğunluğun aksine. orada miydiniz hep?
Dogma büyüme oraliyim :)
aslen nerelisin?:)
Sivasli :)
bir zaman bindim orada. guzeldir ama soğuk. insanlari. sohuk derler sen peki?:)
rahatsız mı ettim?
Merhaba. nasilsin?
merhaba gizli aklıma geldi bir selam vereyim dedim. acaba tanışıyor muyuz?
Çünkü orada sarışın kumral çok Türkiye’de az
🤔🤔🤔
Buradakilerin niyet bozuk
Sen aor diye
Baksana kadınlaraa
Orada da var
Bu kadar yok. Ben Fransa'dayim.
Bende almanyadayım
Aynı insanlar zaten