Çevremde içki sigara içen kizlar olmadiği için bilgim yok. İçki sigara içen kızlarin hepsi aynı mı? Hepsi erkeklerle zaman geçirir mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yav ne alaka kardeşim niye erkkelerle zaman geçirelim. Uzun zamandır yalnızım ve sapıklardan daima uzak duruyorum.
Hepsi değil ama büyük çoğunluğu diyelim. Ama kötü anlama da yormamak lazım.
Ahah nasıl bir zihniyet bu sigara alkol içinler kötü Ka şarmı oluyor 😄yer yüzünde 2 milyar sigara alkol için var diyelim o zaman hepsi kötü oluyor öylemi 🤣 Allah akıl fikir versin
Sigara ya da alkol almasıyla erkeklerle vakit geçirmesi arası bağlantı?
konunun içki ve sigara ile pek alakası yok ama yinede sen bilirsin
Sigara içki tüketen kızlardan ne hayır bekliyorsun ki? Tabi ki de hepsi aynı 😊
Ne alakası var sigara ayıp bırseymı
Bir kadına sigara, alkol yakıştırmıyorum 😊 dinen de bana çok uzak şeyler sarhoş olan kadınlar görüyorum yolda erkek kolunda bile zor yürüyen
Ne güzel işte :)
nerden geliyo bu fikirler aynı değil tabikide
İçki içen kızlar nasıl oluyor
çevrendeki kızlar kızlarlamı zaman geçiriyo
Şu evrende aynı olan ne var bana söylesene
aynı değil gibi
Değil
Uzak dur onlardan, hayır gelmez , zuppelerden
hepsi aynıdır
İşte kadın dediğin ❤️
Ben de seninle aynı fikirdeyim ama kızlar üstüme gelmeye çalıştılar kendilerince 😊
Yoludur
Bazısı hayır
Ne alaka got
Terbiyesiz ahlak yoksunu seni 😊
Ahlak yoksunu sensin. Sırf sigara içiyor diye birinin hayatını eleştiremezsin. Haddini bil. Ötede oyna.
Kudurun 😊
Ahahhahaha tam şu an kudurduk
Sude türbanına attıriyim
İşte içenlerin ne durumda olduğu belli oluyor laflara bak ergenliginize veriyorum kızlar baya cahilsiniz 😊
Sen de bok iç jdjejf
Sen dedin diye hiçbirimiz cahil olmuyoruz bu 1.
2. si sırf sen kullanmıyorsun diye başkalarını eleştiremezsin haddini bil artık. Yazık kafana.
Yazık kafana, ötede oyna ne bu ergen laflar ya 😂🤮
Kendini halife mi ilan ettin hayırdır? En azından senin gibi herkesi aynı kefeye koymuyorum. Burada tüm kapalılar aynı, hepsi erkek budalası desem linç edersiniz ama içki sigara kullanıyor diye hayat kadını yaptın herkesi. Hepsi aynıymışmış. Bende sana k*şar diyeyim o zaman
Zaten profil resmindeki kapalı kız da nası bi kapalıysa, saçının yarısı meydanda bi de kendini müslüman sanıyo tm en müslüman sensin jfejfjfj
O alt tarafı bir resim çizim yani saça takılıyorsun da alkole mi takılmıyorsun iyiymiş 😊
O ne ki kimbilir kendi neler neler yaptı gelmiş burada klavye artistliği yapıyor. Tamam en günahsız sensin cennete sen gir. Allah Allah ya komik 😂
Zaten sizin gibilerinin cennete giremeyeceği kesin 😊
Jahahhahs Sude hanımdan kesin bilgiler. Allah'tan daha iyi biliyormuş kendisi. Şirkçiye bak sen. Hem şirk koşuyor hem cennete kendisi girecek o da güzelmiş
@Kayserilikaan 😊
Şirk koşmanın ne olduğunu bile bilmiyorsun daha zavallı
Kendi söylediğin lafın şirk olduğunu bilmemen ayrı komik
Burada bilgelik taslayacağına biraz araştırma yap öğren
Tatlım Kuran da alkol içenler cenneti tadamicak diyor Allah ın yasak ettiği bir şey 😊 bunu bilmeyen mi var 😅 bu şirk koşmaksa bisey diyemicem
Ya tövbe ettiyse? Tövbe kapıları her zaman açıktır. Affedilip affedilmediğini sen mi biliyorsun? Senin bu duruma kesinlik getirip Allah adına konuşman tamamen şirk'tir.
Konu tövbe etmek degildi ama sen bilirsin
Neden değil? Bir şey bulamayınca olaylara böyle mi bakıyorsun hep? Dar görüşünden belliydi zaten. Durum açık ve net söyleyeceğim bir şey yok. Sen insanları kınayıpta Allah yolundayım mesajı vermeye devam et. Ama unutma kınadığını elbet yaşarsın bu dünyada.
@Hgfghbbvv lütfen seviyeli olun sevdiğim o benim
Konustugun lafa bak hangi cinsiyetyettesin sen
Sevdiğim mi? 😂 Allahım burdan bulduğu sevgilisini çağırmış bir de sesli güldüm bu sefer. Burada seviyesizlik eden kişi açık ve net belli. Siz bildiğiniz yoldan devam edin. Cidden sıktınız.
Buradan bulmuş olabilir senin gibi kaş*r degilim ben
O dediğin şey tam olarak sana benziyor ama
Millete ahlak dersi vermeye çalışan çakma müslüman seni. Yallah.
Sktrr orspuuuu cirkinnn
Tipinii skymm senin tipe bakk
Hahahha dedi maymundan hallice iblis 🤣
Bu kadar özgüvensiz olduğunu belli etmeseydin. Ezik.