TERK EDEN SEVGİLİNİN İNSTA PROFİLİNİ AÇIP KIZ HİKAYESİ ATMASI?

Merhabalar 2.5 aylık sevgilim vardı çok mutluyduk ve eğleniyorduk sürekli kendiside seninln zaman çok hızlı ve eğlenceli geçiyor diye bahsediyordu ancak ayrıldığı gün bir erkeği kıskandı arkadaşım storyme cevap verdi çocuk iyi niyetle mesaj attı yanlış bildiğimiz bişeyi düzeltti kendiside kıskandı ne alaka neden mesaj atıyor diye kavga ettik en son laf etmeyen birini bulursun o zaman diye terk etti , bende numarasını sildim ben silince her yerden sildi profilden çıkarttı ben aradım mesaj attım hiç bir şey yazmadı sonra 5 gün sonra yani dün profilini açmış gizliden, deniz kenarında masada eli gözüken kız hikayesi atmış yeni birini mi aldı tam olarak tavırları ne anlayamıyorum tamamen içinde bitirdimi nispetten kıskanmam için mi yapıyor anlamıyorum bende göründe engelledim instadan görmemek için lütfen dış göz olarak sizde yorum yaparmısınız anlamlandıramıyorum bu durumu ve üzülüyorum tabi ki hayatına yeni birini almış o zaman bana hiç değer vermemiş mi ya da neden profilini açıp direkt bunu paylaştı

TERK EDEN SEVGİLİNİN İNSTA PROFİLİNİ AÇIP KIZ HİKAYESİ ATMASI?