Kandil mesajlarına yanıt veriyor musunuz?

Arkadaşlar tüm KS üyelerinin kandili kutlu olsun. Size düşmanınız bile atsa kandil, özel gün mesajı olsa yanıt verir miydiniz? Kandil mesajına nasıl cevap verilir?

kandil mesajı cevapları
kandil mesajı cevapları
Güncellemeler
+1 yıl
tek tek mesaj atma konusuna katılıyorum bende tek tek atarım kopyala yapıştırdan hazzetmem
Güncellemeler
+1 yıl
bu gece dua ettim hoslandgm biri vardı o eger benim için hayırlıysa ver dedim deglse yuzumu kara çıkaracaksa beni utandıracaksa verme dedim kandil için mesaj atmıstım şu saate kadar dönmedi bundan sonra kandil mesajına bile yanıt veremeyen bir insanla işim olmaz dumda eger dogru insansa ben eve gitgmde mesajıma yanıt vermiş olsun dedım demekki değilmiş
Güncellemeler
+1 yıl
Bu yıl çok olgunlastım o kişiye herşey adına teşekur ederim bana kattıklarını bir bilse bana kazandırdıklarını bir bilse kendi bile inanamaz bazı konularda ne kadarda yanlış dùşùnmüşüm şimdi çok daha olgunum ve hayatta daha sağlam basıcam evet son zamanlarda ondan sogumuştum artık hissizleştimde diyebilirim şu kandil gecesi dilerim onunda hayatında dogru insanlar olur herşey istedigı gbi gider
Kandil mesajlarına yanıt veriyor musunuz?