Hayatim boyunca okulda dislandim. Sacimi kestiler cantami yirttilar. Travmasi buyuk. Cok özgüvensizim hep böyle düğünlerde falan biyerde farkedilmemek istiyorum. 21 yasindayim cokta guzelim ama asla ozguven yok. Ornek dugunde asla gidipde öyle ortada herkes bana bakiyoken oynuyamam. Zaten yapsamda bana gulerler. Ben bisey yapinca niye milet guluyo baskasi yapinca sorun yok? Niye bende böyle oluyor anlamiyorum ben artik bu ezik kiz olmaktan kurtulmak istiyorum... ben artik güclü ozguveni yerinde kimseye ihtiyaci olmuyan kz olmak istiyorum. Duygusal boslugum buyuk biriyle tanisdim 2 ay sürdü ve ben 1 sene gecmesine ragmen onu okadar cok seviyorum ki. O unutmusdur bile... napicam bana bir yardim edin ya güçlü kiz olmak istiyorum konuskan cekingen olmuyan... özgüvenli yürürken ozguvenli gorunmel istiyprum ya milleti takmamak idtiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yardm etsenize kardesim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Spora yazıl, yeni arkadaşlar edin, kendini cesaretlendir gerekirse motivasyon kitapları oku. Psikolojik destek al.
Cok okudum degismiyo. Yeni arkadasliklar edinemiyorum iletisim sorunu var galiba
Selamlar, öncelikle rumuzu açacaksın
Gizliden yazmak iyi bir başlangıç değil
Sonra en çok kendini seveceksin
Iste o en cok kendini sevmek nasil olur bilmiyorum yapamiyorum
Gizliden sorup sormamak onemli degilki zaten yeni actim hesabi bisey yok
Aslm
Benimle devam etmek istersen tüm sorunlarını çözeriz
Yardim mi ediceksin
Yardıma ihtiyacın yok
Sana kendi gücünü kanıtlayacağım
Nasil
Takip attim
Çalışıyormusun
Yok hergun evdeyim is okl yok bari sevdigim adam olsa
Evden dışarı çıkman lazım. Tek başına evde olmaz. Sevdiğin bir işi yapman lazım. Kendi ayaklarının üstünde dur ki. Daha iyi olursun. Açılırsin
Birkere bir ise girdim kovuldum ilk isimdi 2020de 4 ay sürdü canım gibi hisediyom kndimi beceremedim
Niye kovdular
Yapamadim
Pes etmemen lazım güçlü olman için. O iş olmadysa başka bi is olur bir sekilde olur. Pes etme gör bak olacak. Ağlasanda olur.
2 yildir ariyorum olmuyo. Simdide aşı çıktı her bir is gorusmesine gittigimde asi istiyolar ama ben asi olmak istemiyorum
Olman lazım ama sağlığın için
Sen oldun mu ben gubenmiom
Evt oldum
Hstalandinmi
Yoo.
Takma yasa hayatı
gerçekten istiyon mu?
Ebet
guvlu kadının en buyuk ozelligi ekonomik ozgurlugudur. meslegin var mi
Hayir yok
yas kac
21im hytimda sadece 1 kez bir ise girdim ordada kovuldum 4 ay surdu. Kendimi beceriksiz gibi hisediyofum
yardimci olayim mi netten para kazanmayı ogreteyim
Yok yurtdisindayim ven
Bakım yap
Fayda yk