Küçük yeğenimin dudağindan öpüyordum ve Annesi gördü çok sert tepki gösterdi 5 yaşindaki çocuğa ben ne yapa bilirimki?
sizce neden böyle yapti?
sizce neden böyle yapti?
bunlar yoz. hayır olur da çocuk büyüyünce birini öpmek ister diye küçüklükten korkutuyolar. eline bir tesbih tutuşturup bunla oyna diyolar. ondan sonra da çocuk büyüyünce ceketi omzunda kunduralarının tupuğuna basarak gezen elinde tesbih bir kro oluyor. günümüzde fiziken böylesini göremezsin ama ruhen bu durumda olan çok insan var.
bu gibi kişiler sayesinde insan küçükken bütün o temiz duygularını öldürüyor. sonra da büyüklerin dünyasında sadece yobazlıkları, odunluklarıyla katılarak yeni yeni mücahitlere dönüşüyorlar.. yazzıkk!
çünkü çocukların gelişimi üzerinde olumsuz etkileri oluyor çocuk dudaktan öpülmenin sevgi gösterisi olduğunu düşündüğünden ileride allah korusun başına kötü birşey gelirse aile içinden dudaktan öpüldüğünden dışarıdan birisi dudaktan öpmetüğünde onu sevgi gösterisi sanıyor yengeni tebrik ediyorumkeşke herkes böyle bilinçlense çocuklarımızın zamanın kötü olduğunu düşünerek yetiştirelim lütfen
Tepkisi gereksiz sakin bir sekilde yapmaman konusunda konuşabilirdi,
bende yegenlerimi severken arada bu şekilde opuyorum bunda sacma ve cehilce zihniyet aramak gereksiz.
Bende opuyorum birşey demiyorlar djdjd
Ne alakası var :)
yeğeniniz olayım mı :D:D:DD:D
Cevap
44Cevap
1-insan vücudundaki en cok bakteri ve mikrop agizda barinir ve cocuklar bu sekilde daha çabuk hasta olabilirler.
2- bir tw programnda psikiyatristi dinlemistim cocuklarinizi kardesleriyle veya kuzenleriyle vb. Yakin akrabalarinzla ayni yatakda yatirmayon bundan etkilenip ileride cesitli psikolojik sorun olarak karsiniza cikabilir demisti kiii sen dudusundan opmussun cok yanlis :)
Ben Mikroplumuyum?
Yeap
dudaktan öpmenle ilgili saçma bir anlam çıkarmıştır... senin düşündüğün masumluğu o an düşünmemiştir...
Tepki göstermesine çok anlam veremedim fakat 5 yaşında bir erkekte hani biraz anlar öpüşmenin ne olduğunu bilir falan diye kızmıştır. Ben olsam sesimi çıkarmazdım ama 2-3 değil ki 5 çocuk bazı şeylerin farkındadır yapma sen gene.
Dudaktan öpünce bulaşabilen bir hastalık var. Adı aklımda değil. Uzmanlar küçük yaşta çocukları böyle öpmeyin diyor. Annesi alışmasın diye demiştir.
Ben olsam bende tepki verirdim. Dudaktan opulmemeli. Biye dudagindan opuyosun ki amaç nedir yani.
söyleyım küçükken çocuğa yapılan bu hareketler ilerde çocuğuu sapık yapabiliyor ;) hanı sormuşsun ya neden bu kadar abazasınız !!!
Haklısın kardeşim, mademoiselle-7 gibi kızlar küçükken biİ dudağımızdan öpüyor ve büyüyünce bir ömür öyle öpen güzeli bulamıyoruz, bizlerede yazık değil mi😄
azönce erkeklerden nefret ediyorum diye yaz soru sor sonra ki paylaşım 5 yaşındaki çocuğu ağzından öp, tamam normal ben de öpüyorum ama sen de az düzgün değilsin. tahrik etme milleti. sexysin zaten.
küçücük çocğu neden dudağından öpüyorsunuz ki... hem ona, onun vücudunun alışık olmadığı, mikrop bulaştırıyorsunuz... hem de hoş bir durum değil bu...:s
ne mikrop?
bizim vücudumuzda sürekli olan ancak çocukların bünyelerinin henüz kaldıramayacağı mikroplar var... daha önce geçirdiğimiz hastalıkların kalıntıları, başkasından bulaşanlar... başkasıyla öpüşürsünüz, sizin için basit bir mikrop alırsınız.. çocuğu dudağından öpünce direk çocuğa taşımış olursunuz...
bir çok hastalığın taşıyıcısıyız aslında... farkında değiliz sadece... bünyemiz onların hastalık yapmasına izin vermez... çocuklar daha hassas oldukları için çok daha kolay hasta olurlar...
Neden normal normal yanagından öpmüyorsun onu anlamadım:
haklı. yaptığın hiç doğru bir şey değil çocuğun gelişimine etkisi var cünkü.
çocuğun bilinçaltına daha o yaşta bunu yerleştiriyorsun ve o yaştaki çocuk bunu alışkanlık haline getirmeye müsaittir o yüzden annesi sana tepki vermiş..
Annesi çok tepki göstermiş 5 yaşındaki çocuğa ne yapılabilirki birde yabancı değilsin teyzesi misin?
Böyle devam edersen eğer yeğenini bir de ergenliğe girince gör. Hep seni düşünecek ve sana tacizde bulunabilecek. Çocuğu daha bu yaştan alıştırma böyle şeylere.
Bir şey olacağından değil ama netice de çocuk. Kafasından çok fazla şeyler kurabilir ve nasıl olsa zararsız bir şey diyerekten senin yaptığını herkese yapabilir. Haliyle hoş bir durum olmaz.
bende kizardim cocuk normel birsey sanacak dudakdan öpmeyi
bise olmazki onda ne olacak...
bende kücükken benim büyük kuzenlerim beni dudaktan öpüyordular hala hatirliyorum bu abazaliktan degilki sadece sevgiden sonucta senin yegeninmis..
Annesinin kızmakta hakkı var. Sen onu dudaktan öpersen o çocuk ömrü boyunca başka kimseyi dudaktan öpmez ki.
Neden?
Aynaya hiç mi bakmıyorsun?
Neyse ben yine söyliyeyim. Senden daha güzeline rast geleceğini sanmıyorum
Benlik bişi yok :) Kız güzel
Yani kötü bir şey değil ama... Yapılmaması daha doğru.
Çocuğun psikolojisi bozulur diye öyle yapmıştır. ya da alışmasın kendi yaşıtlarındaki kız çocuklarını öpmesin diye öyle demiştir...
Kardeşim * özentiliğinizi dudaktan öpmek nedir l*n sen azgın mı sın nesin.
nasıl öptün? bende bir uygulamalı göster millet merak ediyor :)
Benim küçükken arkadasimda kendiainden 5-6 yaş buyuk kuzeniyle daha 2. Siniftayken böyle seyler yapiyodu sonra ilerlettiler buyuyunce de birakmislardi. O geldi simdi aklima
yegnın bıle olsa bencede dudaktan öpülmez ama asırıda tepkı vermesı dogru degıl
bence senin güzel olmanı ve bakımını çekemiyor her yaptığın harekette ona batıyor..
bu ergenin sorduğu 5. abuk ve subuk ötesi soru.. atın bunu pls
sen öpersen 3 yaşında bile olsa erkekliği gelir çocuğun :D
senin yapman diil
onun öğrenmemesi için tepki vermiştir
Sacmalamis ne olacakki sanki opuseceksinki opusmeye merakli olmasin bilsin ne oldugunu
Haklı bence çocuğun cinselliğe ilgisinin erken başlamasına neden olur bence
çocuğun ilerde cinsel eğilimin fazla olmasından korkmuştur :D
Sen hayırdır a. q geçlik burada elzabet takıyor ayıptır ya.
Neden dudağından öpüyosun :D
Yobazmış yoksa gel beni öp mesela annem kızmaz :D
ahaha
normal öpsene neden dudaktan?
ben olsam
senı sopayla kovalarım
Ondan ne olacaksa herkes öpüyor
yiğeninin yerinde olmak isterdim :)
bian çocuk olasım geldi
çocuk alışır diye kızmıştır
Yiyenin şansloymis :-)
bu güzelliğe o çocuk bile yoldan çıkar