sizi çok üzen kıran vicdanıszca davranan birine ah ederseniz tutar mı ?eski sevgilim beni çok üzmüştü çok yara almıştım .ilk sevgilimdi ona kadar kimseyle çıkmamıştm .ona ah ettiğimi söyledim .sizce tutar mı ?yalnız ölsün hastalansın diye ah etmedim asla .
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı. Eski sevgilim hiç bir zaman beni anlamamisti. Hep kendi dedikleri olsun isteyen birisiydi. Ayriligimizda cok kanamali olmustu. Ben uzulurken uzuntume sevinebiliyordu. Beddua etmedim ama bir dilekte bulundum. "Allah karsina ayni senin gibi bir insan cikarsin. Yasattiklarinin aynisini sana yastsin ki beni anlayabilesin." diye. En son beni aradiginda agliyordu telefonda. Yeni sevgilisi ona cok gurur kirici davraniyor ve ustune yetamamez gibi sokak ortasind dovuyormus.
54 Yorumla- +1 yıl
bende onun gibi bir şekilde ah etim .benim canımı yaktığı gbi onunda canı yansın diye .mutlu olamasın benim gibi bir kız bulamasın diye .öle hastalansın ölsün falan değil .çok üzüldüm bende çok ağladım onun yzünden işten bile atıldım .mübarek gün allah hepimizi korusun inşş .senin olayda bayağı içen etmişsin tutumuş
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı. ah ettiğim oldu,alma mazlumun ahını çıkar aheste ahesste,
31 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl2 kişiye ah ettim.
Sadece dedim ki... Beni böyle üzdünüz, zor duruma düşürdünüz ya, Allah bana yaptıklarınızın cezasını verecektir...
Tesadüf müdür bilemem, ikisi de beyin kanseri oldu.
Biri çok kısa süre içinde hayatını kaybetti. Diğeri oldu mu kaldı mı bilmiyorum.
O yüzden kimseye ah etme. Sen ona niyetlenmesen de cezasının hastalık ya da ölüm olup olmayacağını bilemezsin.13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah bildigi gibi yapsin de, cok icten diledigin olur.
Hatta bir laf vardir, ne diledigine dikkat et, birgun gerceklesebilir diye.
Ben o ahi ederken canim cok yanmisti, onlarin da cani yansin cok istedim.
Istedigimden de fazla yandi canlari... Etme o yuzden.
+1 yılçuval çuval şap yiyesin inşallah dedim bikaç kez
hasta olmasın,ölmesin yazık
çevrim dışı kalsın kafi11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılkalbimi kıran bir kıza ettiğim tek beddua şuydu : ne zaman yağmur yağarsa ve sen ıslanırda biraz ürperirsen emin ol o yağmurun içinde benimde gözyaşalrım olucak senden sonra tüm gözyaşlarım yağmura karışacak her yağmur yağdığında göz yaşalrım bir şekilde sana ulaşıp tenine değsin ve sen ürpermeye devam et diye beddua ettim
zaten yağmurda ağlamayı severim ben yüzümü yağmur yıkar gözyaşalrım yağmurla akar gider50 Yorumla
+1 yılBir gün iş yerindeki oğlanla sevgili olduk 1 yıl boyunca birlikte olduk annnesi gibi olmuştum beni ailesi ile tanıştırdı ailesi her gün beni sorup evlerine çağırıyordi sonra oğlanın kardeşi öldü oğlan cenazeden bir gün sonra arabada remix müzik ve alkol almış haberim yoktu o. Gün sanki ben öldürmüş gibi bana ailesi düşman oldu erkek arkadaşım beni hiç korumadi ben defalarca kendinden ayrılmadım diye ailem beni kemerle dövdü yine vazgecmedim ama. Bir gün hayat bana tokat attı oğlan hep beni ağlattı aldattı sanki gözüme bir perde inmiş dünyada o var sandım sonra ailesi bana hakaretler etti evlerinden kovdu bunları da hepsinin sebebi oğluna başka kızla Nişanlamak için mi ama. Ben çok sevdim anne gibi oldum yemeğini hasta oldunda ayaklarına kadar yıkadım ve Allah yukarda canım çok acıyor inşallah artık unuturum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılİyisinden kötüsüne, ah almışından almamışına kadar tüm insanların başına hayatta kötü şeyler gelir mutlaka. İşte bu kötü şeylerin bir kötünün ya da sözde ah almışın başına geldiğini gördüğümüzde "ettiğini buldu" ya da "ah tuttu" deriz. Yani bu gibi şeyleri düzenleyen bir ilahi adalet falan yok. Boş boş işlerle uğraşmayın ya da uğraşın siz bilirsiniz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılbu kadar çok üzülüyorsan hatayı birazda kendinde aramalısın. Şu düşünceden vazgeçerek başlamalısın. "Herkesi kendim görmem bir hata". Bu bir sorun değil. İnsanları olduğu gibi kabulenmektir doğrusu. İnsanları ne kadar yakınına yaklaştırırsan o derece daha büyük olur seni kırmaları. büyük ihtimal sen onlara çok destek veriyorsun ama onlar seni incitiyor. Buna izin verip vermemek tamamen senin elinde. İnsanlara güvenme demiyorum. Onları tanıyana kadar kalbine çok yakın tutma sadece
11 Yorumla- +1 yıl
haklısınız hata bende ınandım guvendım kendım gıbı sandım sonunda ne oldu uzulen ben aglayan ben o ıse baskası ıle mutlu olan o
+1 yılTutuyorrr cok tuttu benım 3 kere falan ama sonra sında tuylerım dıken dıken oldu vallahı :) onemlı olan puf nokta su ıcten edeceksın ve gercektende uzulmus olman we defalarca ama gunde en az 10 kere falan etmelısın :)
85 Yorumla- +1 yıl
tutar ozamn sıkma canını ama
- +1 yıl
inş :)
+1 yılNormalde mazlumun ahı hiçbir zaman yerde kalmaz. Ama bu durumda sen mazlum değil zalim oluyorsun. Kendi kendine etmişsin. Allah'ın yasalarını hiçe sayıp, birde ah vah ederek ancak kendini komik duruma düşürürsün.
04 Yorumla- +1 yıl
Sen neden onurunla oynamasına izin verdin? İslamda flörte izin var mı? Allah zinayı yasak etmedi mi? Bunlar niye yasak. Sen her gece öyle ağlamayasın diye yasak. Hep yasakları hiçe sayıp hemde ağlamanın sızlmanın neresi mazlumluk.
- +1 yıl
ya bir s. git her haltı yiyen insanlar burada müslüman oluyorlar. sen neden üye oldun bu siteye
? karıların kızların kçına bakmak için. YOBAZsın. kimsenin yaşantısı da seni ilgilendirmez. bkunda boğul.
beni haksiz yere isten cikaran mudurude isten cikardilar.sonuc bu dunya kimseye kalmaz.
32 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTuta hatta atalarımız şöyle " Uzun saçlının ahı, tahttan indirir şahı " demişler gerçekten öyle bir tutyorkı sürünüyor o ahı alan erkek...
46 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİnşallah tek dileğim bana yapılanların karşılık bulması
- +1 yıl
Merak etme çok kötü çıkar senin yaşadıklarının yüz katı onu bekliyor...
Gizli Soran+1 yılÇok teşekkür ederim içim rahatladı
- +1 yıl
bak bir örnek veriyim sana ben o yüzden çok korkarım. Yakın bir arkadaşım vardı durumları çok iyi son model arablarla dolaşır her gün başka bir kızla birlikte olurdu işte baya kızlıkta bozmuş çok kızı ağlatmış ona dedim ki bak ah almak beddua almak çok kötü bir şey çıkar bir zaman sonra dalga geçti söylediklerimle sonra yanlış hatırlamıyorsam şile yolunda çok ağır bir kaza geçirdi ve şu an tekerlekli sandalyeye mahkum yaşıyor ölseydim diye her gün söyleniyor ama Allah işte o ahları yaşatarak çıkartıyor ondan o yüzden özelliklede bir kızın ahını almak çok ama çok kötü bir şey...
- +1 yıl
Eig için çok teşekkürler :)
Gizli Soran+1 yılRica ederim
"Sanma ki zalimin ettiği kardır, mazlumun ahı indirir şahı, her şeyin bir vakti vardır...!"
24 Yorumla
+1 yılay valla tutmuyor canım benim eger tutsaydı önce benimki tutardı 7 yıl boyunca sevdim onu be o ise hiç umrunda degildim hep kandırdı beni şimdi sürünmesi gereken yerde keyif yapıyor
13 Yorumla- +1 yıl
bende aldatıldım kandırıldım duygularımla oynandı agladım ettım ama sonuc o mutlu ben yalnız
- +1 yıl
hep öyle oluyor maalesef bek benim 7 yıl oldu hala aglıyorum kimseye karşı bişey hissedemiyorum duygusuz biri oldum çıktım ama onun sevgilisi var kendi keyfinde olan bize oluyor
- +1 yıl
deger veren sevene gıdınce ınsan mutlu oluyor bosver
Allah her şeyi gören ve işitendir. en iyi intikam alıcıdır. sen merak etme
30 Yorumlaseni allaha havale ettm dedim korktu çunki biliyor dualarımın hep kabul olduğunu:D
15 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı. Beddua etmene gerek yok ilahi adalet diye bişey var
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılTutar sen bilmesen de Allah senin acının hesabını sorar ona.
10 Yorumla Ya evett içtenn ettiysen tutar benmkii tuttu valla bende üzüldüm ama
13 Yorumla- +1 yıl
benımde ınsallah tutar ya ölsun dıcemde o kadar vıcdansız degılım benden ayrılır ayrılmaz baskasını buldu hemen benı nasıl kandırdı ALLAH BELASINI VERMESIN
- +1 yıl
gun gelır devran doner kım ne yasattıysa ıkı katını yasar ınsallah
Bana çok ettiler çok mutluyum şu an tövbe ettiler galiba sonradan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. Tutabilir mümkündür. Yalnız her kırılan kalbin değil tabii. Belki biz alınganlık yaptık ah ettik belki böyle bir durum yoktu gerçekte.
00 Yorumla
+1 yılTutar tabiki mazlumun veya garibanin tutar diyorlar
00 YorumlaTutar. Nasıl bir ah ettiyseler hala çekiyorum. yüzüm gülmüyor.
02 Yorumla- +1 yıl
demekkı cok uzmussun bence gıt konus helallık al
Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Haklıysan tutar bende ettim ve tutu 😊😊 karşıdaki hiç bana birşey olmaz havasında gezer hep ama olan oldu 😊😊
20 Yorumla
+1 yılevet tutar kimsenlere ne ah ne de beddua et gelir seni bulur
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
allah korusun onun kimsenin ne ahını al ne de bedduasını
Gizli Soran+1 yılKimsenin ahını bedduasını alıcak biri değilim ama inşallah herkes yaşattığını yaşar
- +1 yıl
ama bak yazarken bile beddua ediyorsun sen senin demek canın çok yanmış
Gizli Soran+1 yılİnanılmaz hem de.
- +1 yıl
seviyeli konuşmak istersen paylaşırız
Evet tutuyor kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmıyor
01 Yorumla- +1 yıl
keske ınsallah ya ahım tutar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTutmaz. Tanri nın isi yok Ali nin Ahmet in belasini verecek
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAllah için zor yoktur.
Cevap sahibi+1 yılCanım zor demiyorum zaten sana 😄😄. Yardım etseydi müslümanlara ederdi değil mi? Son nefesinde ona yalvaranlara ederdi. O yüzden bedduaymis bilmem neymiş boyle bos işlerle uğraşma da kendin yap bir şeyler.
Gizli Soran+1 yılİşi yok bilmemneye mi yardım edicek diyosun ya, Allahın işi yoktur, allah için zor da yoktur. Bizler bir sınavdayız hayatımızın her döneminde. O yüzden senin karakterinde biriyle kesinlikle muhattap olamam, kendi derdimi düşünmem gerek.
Cevap sahibi+1 yılİyi sen boyle saçmalıklara inan çocuğa araba carpsa aha etti buldu bedduam kabul oldu diye sevin 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAsil sen korkaksin. Korktuğun için inaniyorsun. Ayrıca ben ateist değilim. Cahillere vakit ayirmak benim hatamdi üzgünüm
Gizli Soran+1 yılKorkak olmadığın için mi gizliden yanıt veriyosun bana?
- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılbeddua nın yeri yoktur SIR rı vardır bunu yaptığında mutlaka kişiyi bulur
23 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe gibi bir sırrı vardır
- +1 yıl
adı üstünde SIR burdan yazılmaz, inançlıysan ms yazarım
Gizli Soran+1 yılİnançlıyım tabiiki
+1 yılsuzy merahaba bana yazabilirmisin= bende de Şu an cok kötü ayni bir durum var 3 aydir benle oyniyan biri bende ah ettim. senin ahin uttu mu?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBeddua sahibini bulur.
AHINI alanın vay haline.11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİnşallah
kalbin temizse ve cidden ah etmissen tutar
21 Yorumla- +1 yıl
oyle bı ah ettım kı en kısa zamanda beklıyorum Allahtan ılahı adalet
Kimsenin ahı kimsede kalmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe yaptı mesela canını yaktı?
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOrası bende kalsın
- +1 yıl
İyi sende kalacaksa
Tutmaz o ah.
sen gene de etme, Allah'a havale et
00 YorumlaBende hep onu merak etmişimdir keşke tutsa
00 Yorumlatutmaz..allaha havale etseydin belki.
02 Yorumlaalma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAynen öyle
Eğer haklı isen tutuyor her türlü.
41 Yorumla- +1 yıl
haklıyım hemde dıbıne kadar
+1 yılOlmazmi hemde nasil tutar
02 Yorumla- +1 yıl
tuttu mu hıc
- +1 yıl
Eski sevgilim aldatti ayrildim gitti aldattigi cocunla evlendi gecwn duydum bosanmis 🤔
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Napiyosun mutsuz kız, yine isyanlardasin
00 Yorumla
+1 yılTutar
50 Yorumlaah etmem hiç bir zaman...
00 YorumlaTakma ya o kadar herşey gelip geçici
00 Yorumla
+1 yılhurafelere inanmam
06 Yorumla- +1 yıl
hiç kimse kötülüğünün cezasını kolay kolay almaz bunu sana ispatlayabilirim
- +1 yıl
ya bak siz oranıza buranıza oje sürün diye yapılan deneyler var kozmetik için.Niye tartışmak istemezsin.Yoksa seni değiştirebileceğimi mi düşünyorsun ne bu ön yargı?Sen hurafelerinle devam et aferin
- +1 yıl
tamam mümin kardeşim
+1 yılTutar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılGenellikle tutmaz
00 Yorumla Arkadaşlar bana yardim edebilirmsn lütfen?
00 Yorumla
+1 yılettim kız tuttu :D
02 Yorumla- +1 yıl
haklısın. ve eğer hakediyorsa allah cezasını veriyor zaten
+1 yılTutar benimki tuttu
01 Yorumla- +1 yıl
darısı bana
Evet tutar
00 YorumlaTutar
00 YorumlaTutar bir gün
00 Yorumla
+1 yılHakliysan evet tutar
00 Yorumla
+1 yılTabikide
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolur
00 Yorumla
+1 yıltutar
01 Yorumlahaayır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimseye ah etmem.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl3 yıllık sevgilim terk etti, sonraki 1 yıllık sevgilimde başkasıyla sevişti. Evet doğru yanmamış...
Cevap sahibi+1 yılSende seçememişsin ama o nasıl olacak?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet tutar
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026