Pavyon anlayışı mı değişti yoksa bana mı öyle geliyor?

Adamlar resmen peze... liğin kılavuzu peşindeler😂
İşini yapan yapar kazanırsada kendine kazanmasada kendine niye bunun derdine bu kadar düşüyorlar bunun nesi yardımlaşma duygusu anlamış değilim hiç güleceğim yoktu😂
Ayrıca özel hayat ve dedikoduda pek olmazdı mekanlarda anlaşılan onlarda akp yandaşı olmaya başlamışlar çok yazık😞😀
REİSİN bunu bilip önlem alması gerek bence neticede kendi eli altındaki insanların yaptığı büyük bir terbiyesizlik
Güncellemeler
+1 yıl
Benim iş yapıp yapmamam kimsenin haddine değil en fazla kuralları söyleyip masalara yönlendirirler müşretilerle ne konuştuğuma dair kılavuzluk pavyon hayatında olmaz sonra da kimsenin haddine değil kılavuzluk yapamadı diye bu işi yapmamakla suçlamak güzel kardeşim yardımseverliği bu kadar da abartılmamalı diye düşünüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Madem bu kadar hırslı ve yardımseverler o zaman masalara yönlendirip vol ısmarlatarak bunu yapsınlar nasıl olsa dertleri sermaye ve para değil mi istedikleri olmuş olur işte konuşmalara kılavuzluk etmek yerine daha mantıklı değil mi masalara yönlendirmek ki zaten ben açık kons yapan bir insanım bana iki sene önce ilk gün işe başladığımda böyle öğretildi bende böyle yaparak günü kurtarmaya çalışıyorum işte
Pavyon anlayışı mı değişti yoksa bana mı öyle geliyor?