Artık kızlar çıplak giyinip erkeklerde evlenmek istemiyor gibi bir zamana girdik gibi geldi bana siz ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
evir değişiyor evet
O... olmaya teşvik eden bir sosyal medya algısı içerisindeyiz. Tüm bunlara rağmen kendi olabilen kızlar evlenilebilecek kızlardır. Diğerleri ise kendileri gibi olanların s.. oyuncağı olmaya mahkûmdur.
Hayır. Erkekler kadınların gerçek hikayelerini gördükçe uzak kalıyor, kadınlar da hee geçen gün paraya taktıkça erkek bulamıyor
Hayır‼️ Erkeklerin görüşleri kirli olduğu için evlenmek istemiyorum veya onlarla takılmak gelmiyor içimden
Sana fikrini soran oldu mu? Neden her yoruma atlıyorsun?
Bu şahsen benim fikrim ve genel olarak etrafımdaki kadınların davranış şeklini özetledim
Ben ise gerçek bir kadın olarak o fikri düzelttim
Fikri filan düzeltmedin. Hala öyle sana hemcinslerini anlatsam cinsinden utanırsın. Kadınlar özellikle genç kadınlar şu an resmen zengin evli/bekar erkek avcısı.
Genç kızların evli adam merakı? ↗
Al sana örnek bir soru içler acısı durum.
Öyle bir merakım yok ben erkekleri yüceltmeyi sevmem
Bende bencil feminist kadınlardan nefret ederim
👍🧐
Ben hiçbir kadından nefret etmem onlardan nefret etseydim bile öfke veya yarışa girmezdim
Ben kendimi kadın figürü olarak örnek aldığımda gurur duyuyorum ama sizin karınız olmak değil çünkü ben senin istediğin gibi değil kendi istediğim gibi kadınım
Yaw he. Benim ne istediğimi nerden biliyorsun ne bu kişisel yaklaşım ve yorumlar. Ben kafamda bir kadın figürü olsaydı çoktan birilerini bulup karakterini davranışlarını belirlerdim. Ben öz ve kendini bilen bir insan arıyorum ve aradıkça, tanıdıkça da daha da uzaklaşıyorum sizden
Cıplaklik doğruda tam tersi ayartip kendilerini kakalamaya calisiyolar
Hayır yapmıyorum‼️
Kızlar evlenmek istemiyorlar çünkü erkeklerin görüşleri onların tüm inancını yok etmiş durumda erkekler mantıklı düşünmüyor , kızlar ise kendi karakteri ve zevkleri hakkında olan tercihlerini üstlerine giymekte özgürdür.
Aksine çoğu evlilik arıyor da ellerine geçmiyor. Çalıştığım kurumda 60 kadın varsa 40 kadarı bekar. Harıl harıl evlenecek erkek arıyorlar:)
Maalesef bu bilgi doğru değildir biz genç kızlardan bahsediyoruz
Ben de 22-30 yaş arası kızlardan bahsediyorum. Yaşlı mı bunlar:)
21 yaş veya 22 fark etmiyor z kuşağı ve diğer çevredeki kızlar erkek aramaz durumda zaten isteseydik burası Türkiye bulurduk
Bak ekonomik koşullardan dolayı şu an insanlardan evlilikten kaçıyor. Erkeğin işe girmesi 28 30 yaşı bulmuş. Erkek işsizse ve evlilik durumu yoksa takılıyor. Kızlar da sadece takılan ve evlilik düşünmeyen bu kitleye Karşı koruma mekanizması geliştiriyor. Ekonomideki olumlu gelişmeler arttıkça evlilikler tekrar eskisi gibi olur. Not al 3 yıl kadar sonra beni hatırla
Knk ben ciddiyim çünkü erkekler Farklı ve hoşuma gitmiyor
3 yıl çok az bir süre
O bahsettiğim kızlar dışarıda düzeni olmayan işi olmayan kişiye zaten belli etmez evlilik niyetinde olduğunu. Karşısına çıkan düzgün ve düzeni olan kişilere belli eder
3 yıl sonra ekonomi mükemmel olmaz ama gözle görülür bir iyileşme olacaktır
Doğru. Devir değişti ama iyi yönde değil kötü yönde cehenneme doğru gidiyoruz ahlak kalmadı toplumda
Sözde Modern olduk diyorlar bu duruma
Evet öyle olduk👊
Evlenmeye gerek kalmiyor ki artik
Aynen öyle düşünüyorum
Kısa vaadede evet
Doğru
Her şey değişti