Oglum artık çok değişti?

Eskiden vicdanlı iyi bir insandı sadece biraz kilosu vardı bide maskulen değil daha feminen gibiydi dayıları bu konuda onla çok dalga geçti ayı dediler top dediler dalga geçtiler ben çocuğumu savundum artık büyüdü 21 yaşına geldi ama her şey daha kötü oldu artık hiç eskisi gibi değil evden 1 adım bile atmayan çocuk eve 1 2 gün gelmemeye başladı eskiden kiloluydu şimdi spor yaptığı için güçlendi eskiden çok güçsüzdü eskiden güler yüzlü iyi bir insandı şimdi göz altları kararmış bir insan oldu eskiden sigara alkolden nefret ederdi şimdi içiyor belki madde de kullanıyor bilmiyorum dün gece bir kavga oldu esti gürledi elinde bardak vardı onu duvara çarptı tuzla buz etti motoru var ona bindi gitti hâlâ telefonu meşgulda bu ilk defa olan bir şey değil onu bu hale ben soktum biliyorum ama asla ona bir şey dayatmadım zorlanmadım ona beni kırsa bile iyi davranmaya çalışıyorum ama beni tınlamıyor dinlemiyor korkuyorum ben bu çocuğu nasıl düzelte bilirim biliyorum belki geç ama vardı bir yolu lütfen yardım edin 😭

Oglum artık çok değişti?