Diğer İsrail vatandaşlığım kabul edilmiş 🤩 gidiyorum bana son kez ne söylemek istersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 2 saat önce arayıp vatandaşlığım onaylanmış 🤩🤩 2 ay içinde tüm işlemler bittikten sonra gitmeyi planlıyorum 🙈 Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler herkeseeeee 🤩🤩 Museviyim Güncellemeler+1 yıl Türkiye cennet cennet musevi olmasaydım gitmezdim 🤣🤣 İsrail vatandaşlığım kabul edilmiş 🤩 gidiyorum bana son kez ne söylemek istersiniz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gidince kavruk, esmer fıstıklardan yolla beş adet bana oradan. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hadi be yiyeyim yalanını, hem onlar yahudilerden başkasına vermiyor vatandaşlık :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Türk değilim ki 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E türk değilsen nasıl türk vatandaşısın :D Yorumla Soran +1 yıl Aslen türk değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzell :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ikinci vatandaslik okeyde tamamen vatandasliktan cikmam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çıkmam ailem burada zaten Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Israil tehlikeli hemde bi türk için dikkat et orada yemesinler senii 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Türk değilim, nefretini de kendine sakla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana nefretle bir sey demedim ki niye hemen öyle değdin nerelisin peki Yorumla Soran +1 yıl Yahudiler tehlikeli iymiş gibi konuştunNe yapacaksın nereli olduğumu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türk değilim diyorsun o zaman yahudilisindir kesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yahudileri pek sevmem ondan Yorumla Soran +1 yıl Museviyim soruda yazdım zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek museviyim? Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadm museviyim ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dinmi ırk mı? Yorumla
Blessedblue Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ne güzel vaftiz olmayı unutma günâhkar bol şanslar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kes Yorumla Blessedblue +1 yıl Küçük bir espri bol şanslar kardeşim yanlış anlama beni umarım her şey gönlünce olur 🙏👋☺️ Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür Dilerim hepimizin için 🙏🙏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Türksün ve israile mi gidiyorsun😃 gittikten 1 hafta sonra ölüm haberini alırız artık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Türk değilim soruyu tam okumadın galiba Yorumla
Aslı__35 Takip Et Yoda Yaş: 24 +1 yıl Çok sanslisin ya hayırlı olsun 0 2 Yorumla Aslı__35 +1 yıl Türk değil misin Yorumla Aslı__35 +1 yıl Ben de İsrail'de yaşamayı isterdim Azerbaycan Bi de Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Hayırlısı olsun neden israil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İsraile gitmem ki günahımı vermem 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ok 🤗🤗 Yorumla Mac79 +1 yıl Gitte sana 2 yıl askerlik yaptirsinlar kadınlarda zorunlu askerlik Yorumla Soran +1 yıl Yaparım 😊😊 Yorumla Mac79 +1 yıl 😅 onların içindeki insanligi sorgulasan insanlığından şüphe duyman lazım Yorumla Soran +1 yıl Yoo 🙂😇 Yorumla Mac79 +1 yıl Peki Filistine zorla yapılan işkence ve caydirma politikası hakkında ne düşünüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Düşüncelerim seni ilgilendirmez Yorumla Soran +1 yıl Ok laflarla kendini avut 😂🇮🇱 Yorumla
ÜffKesSesiniYha Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Tr bi vatandaşını daha kaybetti djjds 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙈🙈 Yorumla
sarumanın_yeğeni Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Nasıl oldun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Museviyim zaten Yorumla Soran +1 yıl Çok zor olmadı Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Yolun acik olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🤗 Yorumla
Awakening77 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bende Pagan'ım Norveç vatandaşlığı verirler mi? :) 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Awakening77 +1 yıl Türkiyede nasıl Musevi oldun?Bende yazın gidiyorum umarım... Yorumla Soran +1 yıl Ailem 😂 Yorumla Awakening77 +1 yıl Zaten Yahudiysen İsrail alıyor diye biliyorum :)Bende gitsem de aileme kavuşsam... :) Yorumla Soran +1 yıl Alıyor almasına da senin isteğine kalmış Ailen nerede Yorumla Awakening77 +1 yıl Bilmiyorum öz ailemi İllmnati ulaştı bana karışık yani :) Yorumla Awakening77 +1 yıl Sen ne amaçla gidiyorsun merak ettiğin için mi? Yorumla Soran +1 yıl Orada yaşamak istiyorum Yorumla Awakening77 +1 yıl Türkiyeden daha iyi olabilir tabii fazla bilgim yok şu an :) Yorumla Soran +1 yıl Gitiğim zaman kendimi evimde ve güvende hissettim Yorumla Awakening77 +1 yıl Keşke benide vaad ettikleri tarihde alsalar da götürseler... :) Yorumla Soran +1 yıl Haha komik şey Yorumla Awakening77 +1 yıl Komik olan kısmı nedir? Aslında anladım galiba ama konu şaka değil...İnsan mıyım o bile şüpheli :) Yorumla Soran +1 yıl Boş yapma 😂 Yorumla Awakening77 +1 yıl Geçiştirmek için mi gülücük atıyorsun yoksa ciddi mi :) Yorumla Soran +1 yıl Boş yapıyorsun sıktın Yorumla
Ahmetcannn1 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kıskandım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sen de gel Yorumla Ahmetcannn1 +1 yıl Vize :) Yorumla Soran +1 yıl Ben davet atarım Yorumla Ahmetcannn1 +1 yıl Çok mutlu olurum Yorumla Soran +1 yıl Şaka yaptım be Yorumla Ahmetcannn1 +1 yıl Biliyprum Yorumla
benimerakediyorsun Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Beni de götür. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla benimerakediyorsun +1 yıl Peki. Yorumla
ElDоrado Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Mutluluklar :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🤗 Yorumla ElDоrado +1 yıl Tel Aviv yolcusu? Yorumla Soran +1 yıl Hayır belli değil ama orayı istemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Haha 😂
Gidince kavruk, esmer fıstıklardan yolla beş adet bana oradan.
Anlamadım
Hadi be yiyeyim yalanını, hem onlar yahudilerden başkasına vermiyor vatandaşlık :D
Türk değilim ki 😂😂
E türk değilsen nasıl türk vatandaşısın :D
Aslen türk değilim
Güzell :)
Ikinci vatandaslik okeyde tamamen vatandasliktan cikmam
Çıkmam ailem burada zaten
Israil tehlikeli hemde bi türk için dikkat et orada yemesinler senii
Türk değilim, nefretini de kendine sakla
Sana nefretle bir sey demedim ki niye hemen öyle değdin nerelisin peki
Yahudiler tehlikeli iymiş gibi konuştun
Ne yapacaksın nereli olduğumu
Türk değilim diyorsun o zaman yahudilisindir kesin
Yahudileri pek sevmem ondan
Museviyim soruda yazdım zaten
Ne demek museviyim?
Ne oldu?
Anlamadm museviyim ne?
Dinmi ırk mı?
Ne güzel vaftiz olmayı unutma günâhkar bol şanslar
Kes
Küçük bir espri bol şanslar kardeşim yanlış anlama beni umarım her şey gönlünce olur 🙏👋☺️
Teşekkür Dilerim hepimizin için 🙏🙏
Türksün ve israile mi gidiyorsun😃 gittikten 1 hafta sonra ölüm haberini alırız artık
Türk değilim soruyu tam okumadın galiba
Çok sanslisin ya hayırlı olsun
Türk değil misin
Ben de İsrail'de yaşamayı isterdim Azerbaycan Bi de
Hayırlısı olsun neden israil
Teşekkürler
İsraile gitmem ki günahımı vermem
Ok 🤗🤗
Gitte sana 2 yıl askerlik yaptirsinlar kadınlarda zorunlu askerlik
Yaparım 😊😊
😅 onların içindeki insanligi sorgulasan insanlığından şüphe duyman lazım
Yoo 🙂😇
Peki Filistine zorla yapılan işkence ve caydirma politikası hakkında ne düşünüyorsun
Düşüncelerim seni ilgilendirmez
Ok laflarla kendini avut 😂🇮🇱
Tr bi vatandaşını daha kaybetti djjds
🙈🙈
Nasıl oldun
Museviyim zaten
Çok zor olmadı
Yolun acik olsun
Teşekkür ederim 🤗
Bende Pagan'ım Norveç vatandaşlığı verirler mi? :)
Bilmem
Türkiyede nasıl Musevi oldun?
Bende yazın gidiyorum umarım...
Ailem 😂
Zaten Yahudiysen İsrail alıyor diye biliyorum :)
Bende gitsem de aileme kavuşsam... :)
Alıyor almasına da senin isteğine kalmış
Ailen nerede
Bilmiyorum öz ailemi İllmnati ulaştı bana karışık yani :)
Sen ne amaçla gidiyorsun merak ettiğin için mi?
Orada yaşamak istiyorum
Türkiyeden daha iyi olabilir tabii fazla bilgim yok şu an :)
Gitiğim zaman kendimi evimde ve güvende hissettim
Keşke benide vaad ettikleri tarihde alsalar da götürseler... :)
Haha komik şey
Komik olan kısmı nedir? Aslında anladım galiba ama konu şaka değil...
İnsan mıyım o bile şüpheli :)
Boş yapma 😂
Geçiştirmek için mi gülücük atıyorsun yoksa ciddi mi :)
Boş yapıyorsun sıktın
Kıskandım
Sen de gel
Vize :)
Ben davet atarım
Çok mutlu olurum
Şaka yaptım be
Biliyprum
Beni de götür.
Hayır
Peki.
Mutluluklar :)