yahudiligi gözünde nasıl görüyosun bilmiyorum ama seckin ırk falan degiller öyle bir ırk olsa emin ol Türkler olurdu bizim gecmisimiz bütün ırklardan daha şanlı daha eski kendilerini insanların gözünde böyle göstermeye calısıyolar ve cezbedici olmaya calısıyolar ve zaten yahudi dogulur falan filanda kendilerini yüceltmek icin uydurdukları bişey , öyle bir dünya yok bir sürü sonradan yahudi olup israilde yasıyan israil vatandaşı olan insanlar var hepsini kabul ediyolar mecburlar cünkü yapmak istedikleri bu sırf olaylar olsun diye silah satısları vs olsun diye kurulmus kurgu bir devletten bahsediyorz bide Türkiyeye bak nasıl kazanıldı bu topraklar nasıl kahramanlıklarla kazanıldı haberin var mı senin onların göz boyamalarıyla biranda gecmisini yok sayman cok yalnıs ve belkide onların böyle kendilerini yüceltmelerinin sebebi senin gibi insanlarının olmamasıdır. yanlıs anlasılmasın yahudileri kötülemiyorum hatta bir kactane yahudi arkadasımda var onlar sayesinde ibraniceyede merak saldım hatta tel aviv e gitmeyi bile istiyorum ama ben aslımdan asla vazgecmem ve dine gelince ona bisey diyemem ama yahudi olmak icin musevi olma bu dünyadaki en ılımlı din benim icin islamdır bütün peygamberleri , kitaplarını kabul ediyoruz ama son peygamberinde Hz. Muhammed oldugunu kabul ediyorz zaten bu dünyada müslümanda hristiyanda musevide tam olarak dini görevlerini yapmıyolar
01 Yorumla- +1 yıl
Yahudi olamazsın yahudi doğarsın kendi kendine birşeyler uydurma yahudi bir ırktır israiloğullarının bir diğer ismi ibrani yahudidir yahudi ismi yahuda krallığının çatısı altına giren tüm israiloğulları için söylenir hem dinle hem irka bağdaştığımız için zamanın roma imparatorluğu tarafından yahudi diye söylenir bir din değil bir ırktır ve bu ırk israiloğullarıdır üstün ırk demişsin biz uydurmuşuz demişsin müslümanların kitabı Kur an casiye süresi 16. Ayet andolsun bir israiloğullarına kitap hüküm ve peygamberlik verdik onları güzel rızıklarla besledik ve dünyalara üstün kıldık bak ne diyor ayette bizler peygamberlerin torunlarıyız ve doğal olarak üstün ırkız bunu sadece biz değil üç semavi dinin kitabı açık açık söylüyor ayrıca türk üstün olur demişsinde bugün türkiye türk bile değil avrupanın ve asyanın en fazla asilime olmuş milleti ve ımparatorluk dönemi geçirmiş bir millet tek bir ırka baglanamaz ki bugün türkiye deki türk sayısı fransadaki türk sayısından daha düşük
En İyi Cevaplar
Selamünaleyküm,
Neden böyle düşünüyorsun ki?
Kaçmak çözüm mü?
İsrail ve Yahudi kelimeleri bir araya gelince cahil olmak daha iyi demeli bir insan. Bende Müslümanım evet bende etrafıma bakınca ne oluyo bize diyorum ama şeytanın oyununa nefsinin söylediklerine inanırsan kötü yolda olmaz mısın? Etrafına bakarak değil Kuran ı Kerim e bakarak yaşa İslam dinini. Tamam onlarda insan ama Allah ı yalanladılar. Peygamberleri katlettiler. Çocuk öldürdüler. Kadınlara tecavüz edip erkeklere işkence yaptılar. Ayetler var. Müslüman diye insanları öldürdüler ve sen onların ülkesine gidip onların dininde yaşamak istediğini söylüyorsun. Sen nefes alıp verirken bile Allah diyorsun. Başka bir dine girmeye izin verir mi yüreğin. Allah yardımcın olsun inşallah Hakk yolu bulursun.00 Yorumla
evet doğru düşünüyorsun kendisine müslüman diyen bir çok insan aslında islamla bağdaşmayan ahreketler içinde sapıklık içindeler onların yaptıkları islamla bağdaşmıyor sadece onların kimliğinde müslüman ibaresi var ama islamla hiç bir alakaları yok komşusu açken tok yatan bizden değildir diyen bir peygamberin ümmetiyiz ama bak bakalım hangimiz o yüce insanı o insanlara rahmet olarak yollanan peygamberi takip ediyoruz belkide hiç birimiz insanların kendini islama uydurması gerek ama insanlar islamı kendine uydurmaya çalışıyor böyle oluncada tam islamdan bahsetmemek gerek çünkü ortada islamla ilgili bir şey kalmıyor din kuralları içinde işimize gelen kuralları kabul ediyoruz işimize gelmeyenleri ise kabul etmiyoruz böyle yapınca da işte o zaman islam alemi böyle bir duruma düşüyor bak aslında islamda bir hata yok haşa islam yine aynı islam Hz. Muhammedden geldiği gibi ama insanlar sapıklık içinde dinin önemini kavraya bilen insan sayısı çok azaldı hatta yok olmaya yüz tutuyor ama şunu iyi düşün insanlara bakarak bu sapkınlaşmış şahıslara bakarak dinini yargılama elinden geliyorsa sen gerçek bir müslüman ol ve etrafındaki insanlara örnek ol dinini bırakmayı düşünme aslında böyle bir dönemde dinine daha sıkı bir şekilde sarılman lazım dini insanlara bakarak değil Allahın kelamı olan kurana bakarak yaşa ve aslında ne kadar doğru bir yolda olduğunu göreceksin...
32 Yorumla
Soran+1 yılağzınıza sağlık kardeşim. herlesin de okumasını gönülden isterim. yanlış yapıyoruz arkadaşlar. yanlış yaşıyoruz farkında değiliz !
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak birader öncelikle yahudi olunmaz yahudi doğulur bunu bizzat yahudiler söyler Müslüman insanların böyle pisliklik yapması İslam dininin hak dini doğru din olduğunu değiştirmez o her türlü pisliği yapan hırsızlık yapan zina yapan küfür eden alkol alan içki içen uyuşturucu satan MÜSLÜMAN olamaz onları Müslüman olarak görme kimse de görmüyor zaten kendini kandırıyorsun asıl bu dediklerinin hepsi yahudilerde var milyonlarca Müslüman kadın çocuk demeden öldürdüler değişik değişik silahlarla zulm yapan taraftan mı olmak istersin sen yoksa mazlum olan hak yolu olan taraftan mı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Sen sanıyorsun ki bunlar sadece bizde var... sen türk olduğundan veya tüekiyede yaşayıp bu coğrafyayı bildiğinden sana öyle geliyor.. bu dediklerinin dikalası yahudi ve htistiyanlardan çıkmadır. Biz zayıf müslümanlığımızdan onlara özenip onlar gibi olmaya çalışıp bı hale geldik. Bireylere bakıp islamı yargılayamassın. bir kişi günaholduğunu bilip o işi yaparsa günahkar olur ama dinden çkmaz kusurauz olan islamdır müslümanlar değil. Şimdi dersin madem öyle diğer dinleri niye yargılıyotsun. Yargılarım çünkü onlar Allahtan grldiği şekilde kalmaadılar insanlar tarafından değiştirildiler. Değişmeselerdi zaten islam gelmezdi.. her neyse derin ve inançla ilgili konula bunlar inanmayanı zaten ikna edecek ilim ve bilgim olmadığından ben sustum
00 Yorumlaİyi insan kötü insan vardır. Müslümanım diyip her türlü pisliği yapan kişilerde olabilir. Papazazım diyip kliseye eğitime gelen küçük çocuğa tecavüz eden de olabilir. Yahudiyim diyip okulları hastaneleri çocukları acımasızca vuran insanlarda olabilir. Bunlara bakarak tüm müslümanlar böyle ya da müslümanlık böyle birşeydir demek yanlış olur. Aynı şekilde tüm hıristiyanlar böyle demek de yanlış olur vs. Kısacası bu tercihini müslümanlığı araştırıp yahudiliği de araştırıp yahudiliğin mantığına daha iyi yattığı için tercih etmek normaldir ve bize de saygı duymak düşer. Ama bu şekilde değilse haksız bir tutum içerisinde olduğunu belirmek isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle dinden çıkacağın için, dinimizce seni katletmek gerek, ayrıca dinden çıkacağın için, ömür boyu cehennemde yanacaksın, büyük sual gününde kendi terinde boğulacaksın ve kabire gireceğin zaman cehennemdeki yerin gösterilecek, çok pişman olacaksın, lakin zamanı geriye alamayacaksın. İkinicisi, seni adam yerine bile koymazlar, yahudi anneden doğulur, bir de kalkmış çapsız beyini ile siyonistlerin uydurması diyor salak siyonistler kim oluyor budist mi, şintoist mi, tabii ki yahudi, böyle çapsızların müslümanlıkla işi olmamalı, seni sınır dışı edip bir daha memlekete almamak gerekiyor. Etiyopya da yaşayıp en eski yahudi milleti var, sonrasında israil'e geldiler hala 2 sınıf muamelesi görüyorlar, en pis işleri onlara yaptırıyorlar, hele ki sen nüfus cüzdanında sadece müslümansın kafa olarak bitmişsin, seni adam yerine bile koymazlar, belli mi olur etiyopyadaki siyahi yahudiler gibi seni pis işlerinde kullanırlar, zaten ona layıksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılnedemek katletmek gerek. kimsiniz siz böyle bir cümle bile kurma cesaretini nereden aldınız? açın özelden yazışalım. buyrun katledin bakalım. cani ruhlu pislik insanlar sizi. senin dinin sana hiçbir zaman katlet demedi hasta beyinli insan
Soran+1 yılbende sana dinin böyle emretmez diyorum çakal insan. kimlerin çakalısın sen? cübbeli ahmet hocada kim? bukadar çürük beyinlimisin sen. üstelik böyle hasta bir düşünceyide benimsediğin için müslüman felan değilsin sen. şeytanın ta kendisisin hatta !
- Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim gazzeden haberin yok herhalde. Adamlar diğer insanlara köpek gözüyle bakıyor. Neyin insanlığından bahsediyosun sen. Dışarda o dediklerini yapan insanların yarısı müslüman değil haberleri yok. Müslümanları değerlendireceksen gercekten Müslümanlığı yaşayan birini bulup değerlendireceksin. Dışarıdakilere bakma sen kendine bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız hocam :/
+1 yılVe devamlı farklı düşünüyor diye birbirimizi kesiyoruz. İşid örneği. Sıkıysa bu yobaz lar gitsin bir israilliyi öldürsün. Gücü yetmez çünkü. Bir video izledim insanliktan utandım bu nasıl yürek, bu nasıl vahşet. Dehşete kapildim, aklımdan çıkmıyor. Bunu yaparkende Allahi agizlarina aldılar. Sonumuz hayırlı değil söyliyim.
04 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle arkadaşım :/
- +1 yıl
Maide 51. ayet. Ey inananlar yahudileri dost edinmeyin onlar birbirinin dostudur diyor. Şüphe yokki Allah zalim olan kavmi doğru yola sevketmez diyor. Şu an kim zalim sorarım sana. Müslümanlar da zalimlikte sınır tanımıyor. Umarım Allah yapılanların cezasını verir.
Soran+1 yılen azından bak onlar birbirlerine dost. kendi içlerinde yapmıyorlar bunların hiçbirini. fakat ne dehşete düşürücü şeylere tanıklık eyoruz değilmi müslümanın müslümana karşı yaptıkları karşısında.
Yahudilik bir ırktır. Sonradan nasıl bir adam Türk olamıyorsa Yahudi'de olamazsın. Musevi olmak istiyorsan git. Ancak sana şunu söylemeyi kendime borç bilirim : Dediklerine katılıyorum. Müslümanlar çok sapık yaşamaya başladı. Ama sen neden o sapıklıkları örnek alıp da düzgün Müslüman olmuyorsun? Neden Allah'ın emrettiği yoldan gidip Rasullullah'a tabii olmuyorsun? Sana sapık Müslüman mı ol dedik? Sana düzgün Müslüman ol ki insanlar seni örnek alsın dedik.
07 Yorumla
Soran+1 yılhocam bu pisliklerin içinde nasıl doğru müslüman olayımki? düşünsenize şu an saçlı sakallı fistanlı dini tam anlamı ile yaşayan insanlara ne diye bakıyor, nasıl küfrediyor, nasıl ötekileştiriyorlar...
Soran+1 yılkendi vatanında kendi dinini tam anlamıyla yaşamak bukadar zor olmalımıdır sizce hocam? işte ben bu yüzden soğudum. müslümanın müslümana saygısı yokki. dinini tam olarak yaşayan embesil, koyun, yobaz, gerici olarak adlandırılmıyormu kendi toplumu tarafından? resmen huzur bozucu birşey. bu psikolojide bu baskıda nasıl huzurlu yaşayabilirsinizki hocam. üstelik kendi topraklarınızda... nekadar acı bir durum aslında değilmi
Soran+1 yılaslında iranda yaşamak istemiştim ilk başta fakat çok işkence ediyorlarmış ordada
Soran+1 yılasıl öyle yaparsam dışlanırım işte hocam. toplu taşıma aracında seyehat bile edemem bön bakışlar yüzünden
Benim annem levi baban yahuda soyundan ve Kur an da tevratta ve ıncil de yahudi bir ırktır çoğu yerde israiloğulları için söylenir yahudi olamazsın bu imkansızdır ancak musevi olursun yahudi bir ırk bir ırka mensup olman için aynı kanı taşıman gerek bugün kimse sonradan arap olamaz kimse zenci olamaz kimse çinli olamaz kimsede yahudi olamaz yahudiye ve yahudiyi birbirine karıştırmayın yahudilik bir din değildir ve hiç bir kitapta yahudilik bir dindir diye geçmez lütfen kendi kendinize yeni şeyler çıkarmayın
20 YorumlaSende Ozaman birseyler bozuk.
Senin dinin Hic saglam degildir.
Unutma ki Islam kusursuzdur ama müslümanlar kusursuz degildir. Bunlar insanlarla alakali böyle hiristiyan Ve yahudiler de var.
Ben okadar ahlakli müslüman Kardesler Taniyorum ki Sende medya kafaya vurmus. Israele gidip Napcan? Öldürcen? Müslümanlarda begenmedigini yapanlari desteklicen? Aferim. Allah sasirtmasin.02 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım sen hiç mısırda, libyada, suriyede iç savaş görüntüleri izlemedinmi. neler yapıyor müslümanlar müslümanlara. kutsal olan ibadethaneleri bile bombalanıyor. hiç haberleri takip etmiyormusun kaç müslüman kaç müslümanın canına hunharca kıyıp yakıp yıkıp tecavüz ediyor. bunu hiçbir yahudi yapmıyor kendi içlerinde emin ol. ya müslümanım diyosan müslümanlığın tam yaşandığı bir toplumda yaşayacaksın, iran mesela yermi? yaşarmısın sayın müslüman? ya da ferah ve huzur içinde daha insancıl bir şekilde yahudiliği yaşayacaksın. hristiyanlar baş siyonist zaten. siyonist yahudilerde bir hayli çok kanlı para hastası olan fakat emin olun islam dinine mensup kirli örgütler bütün dinlere oranla daha çok.
- +1 yıl
Ama bak onlar hata yapiyor diye sen dinimden mi vazgececeksin? Yanlis yapanlar var diye sen mi vazgececeksin? Bende hoslanmam müslümanlar savasinca ama asla dinimden o yüzden vazgecmem. Niye? Cünkü ben biliyorum huzur dolu dinim oldugunu tek baskalari yanlis yaptigi icin ben pes etmem tek müslüman kalsam bile degismem! Tabiki Senin kararin ama arkadasim bak sen yanlis yapanlara bakma dogru Yolda olanlara bak..
Gizli Üye(30-35)+1 yılyahudiyim ve bildiğin gibi yahudi olunmaz doğulur ne kadar uğraşırsan uğraş annen yahudi değilse gerçek vir yahudi olamazsın sadece dönme olabilirsin seni aramıza alırız ama asla bizden saymayız
23 Yorumla
Soran+1 yılBiz Hazar Türküyüz zaten kardeşim. Yahudi kökenimiz. Babam Yahudi soyundan gelme ama zorla islamı aşılamışlar sülalemize. Sence nasıl bur yol izleyebilirim. Saygılarımla
Cevap sahibi+1 yıldalga mı geçiyorsun? kölesiniz ve köle olarak kalacaksınız senin gibi dönmeleri istemiyoruz aramızda museviliği ve israili o pis ağzına alıp durma
yahudi dediğin sözde müslüman adamlar okadar insanı infaz ediyor sadece sordukları soru şu oruç tutuyormusun namaz kılıyormusun islamın şartları eğer bilemezsen tarıyorlar sen bunlara müslüman diyorsan bizden daha tutumlu diyorsan git orda yaşa kardeşim
00 YorumlaKimlikte Müslüman yazıyor diye bahsettigin kötü huyu olan insanların müslümanlığı yaşadığını biliyormusun? herkesi suçlaman yanlış insanların kendi hatalarını müslümanlığa yakıştırma...
Ayrıca annen Yahudi kökenli degilse hiç bir zaman Yahudi olamazsın !!! anca kendinden olmayan ve ikinci sınıf olan musevi olursun00 Yorumla
+1 yılEn doğrusunu edersin. Bir yahudi din adamı ile konuşmalısın. Bu dinden kimseye fayda yok artık çnkü kimse müslümanlığı yaşamıyor. Ben de müslümanım diyorum ama neye göre? O yüzden hayatını bildiğin gibi yaşa benim görüşümce yahudi olmaktan çok hiç bir dinle ilgili olmasan daha da iyi edersin ama tabi senin hayatın
00 YorumlaHaklısın bunların hepsi bizde... Ama bence cok yanlış düşünüyorsun Allah katında tek din islamdır müslüman harici cennete giremeyecek dinden cıkarsan bidaha gelemeyeceksin Allah Korusun sen tövbeni et namazlarını kıl kılamassan kılmaya çalış biraz araştır dini istersen seninle buluşup anlatabilirimde konuşabilirizde bir insan bir insandır bence çok yanlış düsünüyorsun Allah sana doğruyu en yakın zamanda göstersin inşAllah..
00 YorumlaYahudi olunmaz dogulur dinlerine gecersin ama usaklarinolursun ya da yahudi bir kadinla evlenirsin ogln yahudi olur ama sen olmazsin yahudilerde soy kadundan gelir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yahudi olman için yahudi bir anneden doğman gerekli.. Yahudilere göre babanın bir önemi yok önemli olan anne.. Sen IŞİD'e katıl boşver..
20 YorumlaMalesef Yahudi olamazsın. Yahudi dini hristiyan ve Müslümanlık gibi girip çıkmak olmuyor. Sadece Yahudi doğanlar onun dışında kimse Yahudi olamaz
12 Yorumla
Soran+1 yılhocam kapsamlı araştırın biraz. söyledikleriniz onların birer uydurması. okudum kitabı böyle hiçbir cümle geçmiyor
+1 yılYahudi olunmaz yahudi doğulur kardeşim geçmiş olsun öbür hayatında yahudi olman dileğiyle..
22 Yorumla
Soran+1 yılyok kardeşim inanın yanlış biliyorsunuz. onlar uyduruyor böyle şeyleri. okadar bağlılarki kendilerine dışarıdan kimseyi dahil etmek istemiyorlar. kitap böyle birşeyden bahsetmiyor hiç
- +1 yıl
Tel aviv nüfus müdürlüğüne git o kafa kağıdı iste bakim verecekler mi
Anan yahudi değilse kabul etmiyorlar. Anca siyonist olursun. Yahudiliğin sadece israil oğullarına indirildiğine inanıyorlar bu yüzden yahudi olamazsın siyonist ol yahusilikten beter bide gönüllü asker ol öldür müslümanları.
00 Yorumla
+1 yılİsrailde yaşamak için yahudi olmana gerek yok. İslam dininin kötü özelliklerinden bahsetmişsin fakat hristiyanlık veya yahudilik de daha iyi sayılmaz. Tüm dinler aynı yerden çıktı sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılBen diyorum bunlar hep kıyamet alametleri diye
tövbe estagfurullahh04 Yorumla
Soran+1 yılbence sizin yaptıklarınız öyle. Kuran-ı Kerim öldürmeyin, zina yapmayın, çalmayın der. biz kendi dinimize mensup insanları hunharca öldürüyor, şehir şehir bombalıyor, eşlerine küçücük çocuklarına tecavüz edip yakıyor, çalıp çırpıp soymuyormuyuz kendi dininden olan insanları? yahudilik buna asla müsade etmiyor. kendi içlerinde bunların hiçbirini yapmıyorlar en azından
- +1 yıl
bende bunu kastediyorum kardeşim şu an olanların hepsi kıyamet alametleri kuranı aç oku için nasıl ferahlayacak kıyamet yaklaştıkça insanlar sapıtacak Müslümanlığı farklı şekilde yansıtacaklar bunun gibi bir sürü ayet var kuranı kerimde oku tavsiye ederim. şüpheye düşmek bile haşa Allaha şirk koşmaktır.
Soran+1 yıldini tam anlamıyla yaşayanlara ülkemizde de ne gözle bakıldığını biliyorsuz. yobaz, beyinsiz, gerici. bu baskı ve psikoloji altında insan kendi toprağında bile kendi dinini rahatça yaşayamıyorki
- +1 yıl
Allah onları ıslah etsin dha ne dim
Yahudi doğulur arkadaşım olamazsın musevi olabilirsin ama yahudilik imkansız.
10 YorumlaBütün samimiyetimle söylüyorum yazdığın şeylerin akılla mantıkla uyuşan tek bir noktası bile yok. Ne desem bilemedim. Amacıda müslümanlığı karalamaktan öte değil sanırım bu yazının.
00 YorumlaDinde zorlama yoktur istediğini olabilirsin. Ancak müslümanlar yüzünden islamdan soğuman akıl karı değil bence
02 Yorumla
Soran+1 yılhocam aç bir araştır neler yapıyoruz kendi aramızda. ne pislikler dönüyor. ne kirli örgütlerimiz var. ne vahşetler yaşanıyor. kendi dinine mensup olan birine küfretmek bile yakışırmı arkadaşım. biz ise yakıyor yıkıyor ibadethanelerimizi bile bombalıyor tecavüz ediyor bebek öldürüyor hırsızlık yapıp gasp ediyor işkence ile öldürüyoruz aynı dine mensup kardeşlerimizi. bunları hangi yahudi yapıyor kendi iç dünyasında söylermisin?
- +1 yıl
Doğru yahudiler birbirlerine yapmıyorlar böyle şeyleri Onlar direk müslümanlar üzerinde deniyorlar. Ayrıca her müslümanım diyen de müslüman değildir. Bunu araştırmış olman lazımdı böyle ciddi bir konuda karar verirken. Bir müslümanın yapmaması gereken şeyler yapıyor olabilir etrafındakiler sende bir müslümanın yapması gerekenleri yap. Onların dini onlara senin dinin sana herkes hesaba tek çekilecek
Dinde görünüş olarak çok yanlış var diyorsan, git dini biraz araştır, sen doğru insan ol, senden örnek alsın etrafındakilar...
02 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru insanlar vaf söylediğiniz gibi fakat hangi birimiz örnek alıyoruzki? alayımız pisliğin tekiyiz
+1 yılyahudilerin ibadethanesine gidip onların din adamına danış, onlar nerde bulunur bilmıyorum ama onlar sana ne yapman gerektiğini soyler :) burdan yalan yanlış bilgiler edinebilirsin
00 Yorumla
+1 yılSıradaki Coca Cola tenekesini şerefine kaldırıyorum 😒
01 Yorumla
Soran+1 yılsavaşa hayır diyerek fakat değilmi :)
+1 yılÖyle bir şansın yok kardeşim kabul etmezler seni doğuştan olman lazımdı
00 YorumlaSonradan yahudi olmak diye birsey yok yahudi dogulur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece Musevi olabilirsin. Sonradan yahudi olunamıyor. En azından İsrail vatandaşı olamazsın
05 Yorumla
Soran+1 yılbu sadece onların birer uydurması. okudum kitabı. onlardan bir kız ile evlenip dini kabullendiğimde çocuğumda yahudi oluyor hatta
Cevap sahibi+1 yılMusevi, Türkçe'de Musa'ya bağlı olan demek Wooze arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılKitap öyle söylemiyor belki ama İsrail seni kabul etmiyor soran
Soran+1 yılağlar sızlar kabul ettiririm ben kendimi :) hatta kendimi hahamlığa adarım çok bilgili birisi olup. kabul ederler belki. inanın yahudiler kötü değiller arkadaşlar. şerefsiz olanlar siyonist yahudiler. müslümanlık içindeki pis örgütler gibi. her dinin kirletildiği gibi o dinide kirletenler var sadece. hepimizden daha masumlar kendi içlerinde
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu dediklerini yahudiler yapmıyo mu? Yani öldürmüyolar tecavüz etmiyolar savaşmıyolar doğru mu?
06 Yorumla
Soran+1 yılkendi iç dünyalarından bahesediyorum arkadaşım. yahudiler birbirlerine küfür bile etmiyorlar
Cevap sahibi+1 yılHerkes dinini en iyi şekilde yaşarsa bizde de böyle sorunlar olmaz. Yani demek oluyo ki dinimizi yaşayalım dikkat edelim gayret edelim yahudi olucam diye gezmeyelim ortalıkta. Cehenneme bir kütük daha göndermeye gerek yok.
Soran+1 yıldinini tam olarak yaşatmıyorlarki insanı kendi topraklarında. yobaz, beyinsiz ve gerici diye adlandırılmıyormuz. bu psikolojide ve baskıda nasıl huzurlu yaşayabilirizki.
Cevap sahibi+1 yılYa senin yapman gerekenler belli mi? Yazıyo mu bir yerde? Örnek alman gereken kişi var değil mi? Bu şekilde yaşayana kimse bişey diyemeZ. Yobaz vs değil bu dini gerektiği gibi yaşamak. Müslümanız biz ve bu durumda çok şanslıyız yani başka din fikri aklımızdan geçmemeli. Sende bana hak veriyo olmalısın.
Soran+1 yılkesinlikle haklısın fakat kendi dinini yaşayamıyorsun işte toprağında. tepkim ona. tepkim müslğmanlığı en çirkin din, terörizm dini haline getirenlere
Cevap sahibi+1 yılSen onlara aldırış etme yaşa dinini. Hatta yaşayalım. Çünkü bizi başka hiç bişey kurtarmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyler troll soru uzak durun hatta 2-3 kufur edin kapansin. Bunca olaydan sonra yahudi ismi bile duymak istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılKusurlu olan İNSANDIR DİN DEĞİL
02 Yorumla
Soran+1 yıltabiikide öyle hocam. dinlere lafımız yok. sorunumuz insanlar ile
- +1 yıl
İnsana kzııp dine kızmak hangi aklın ürünü olabılr sende insan dgıl msn? KUSURSUZU ARIYORSAN BULAMAZSN
+1 yılyaşa senin paşa gönlün bilir gülüm
02 Yorumla
Soran+1 yılnereye gitmeliyim bunın için peki
- +1 yıl
mahalle muhtarına gitcen ikametgahımı değiştirmek istiyorum diceksin sonrada oradan sinagog a gidersin dinini değiştirirsin tamamdır olay bukadar basit
- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılbuyur kardeşim aralarına alırlarsa yaşa.
00 Yorumla olabİLİrsin neden olmASIn ArKADAŞSıM
00 YorumlaBunu demen bile seni dinden çıkarır ypma
00 Yorumlaumarım
00 YorumlaGüle güle o zaman.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası