Diğer Rica ediyom şu takip isteklerini kabul etseniz belki konuşmak istiyozz? Tanya21 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Soğan başı değiliz burada ayb wallaha ha 👀 😙 çok öpücük ve sevgi. X kişisi umarım sana olduğunu anlarsın Güncellemeler+1 yıl Hayır yani takip etsen nolucak o kadar sinirim bozuluyo alla alla ben ediyom sende et bari brom Rica ediyom şu takip isteklerini kabul etseniz belki konuşmak istiyozz? Cevapla Sevgi Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yanlış kişiye gönderiyorsunuz hanımefendi bana gönderebilirsiniz bence :d 1 2 Yorumla Tanya21 +1 yıl Hadi yaa öyle miii Yorumla Benchbas +1 yıl Tabikisii Yorumla
cansikintisinaugras Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl X kişisi kabul ederse haber versene merak ettim dönecek mi diye gajfdskj 1 2 Yorumla Tanya21 +1 yıl Taaam Yorumla cansikintisinaugras +1 yıl Dönmedi galiba Yorumla
batuhann0606 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl sende kabul etsen keşke sonra takip etsen bizde seninle konuşmak istiyoruz belki😂😂 1 2 Yorumla batuhann0606 +1 yıl yani tek taraflı olmamalı bu düşünce çünkü hala takip etmeni bekliyorum😂😂 Yorumla Tanya21 +1 yıl Edim edim dur Yorumla
Allemagnis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 75% +1 yıl Tabi ki de sevgilim olsaydın sünnet olmamı ister miydin 0 2 Yorumla Tanya21 +1 yıl Bu ne alaka Yorumla Allemagnis +1 yıl Konuyu kızlara nasıl acayım kızlardan kacıyorum hep hiç sevgilim olmadı daha Yorumla
AfiliYalnızzLıkk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Ne kadınsın bee ama kölen olunur senin valla :) beni takip etttt:D 0 0 Yorumla
blondik Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ilgilenecek kimse kalmadı mı kanks 1 10 Yorumla Tanya21 +1 yıl Kalmadı ilgi istiyom Yorumla Tanya21 +1 yıl * çünkü Yorumla blondik +1 yıl yaz kanks mizah seviyene bağlı olarak şekil şukul yaparız Yorumla Tanya21 +1 yıl Bişi anlamadım Yorumla blondik +1 yıl yaz diyorum xd Yorumla Tanya21 +1 yıl Niye yazim Yorumla blondik +1 yıl slkdfjslkdf ilgilenicek kimse yok dedin o yüzden dedim ben de Yorumla Tanya21 +1 yıl Öylesine dedim alla alla 😌 Yorumla blondik +1 yıl peki inandım xd Yorumla Tanya21 +1 yıl İster inan ister inanma Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Onlarda istemiyor demek ki 1 3 Yorumla Tanya21 +1 yıl İstesinler bi zahmet isteği kabul edip ben yazdığımda cvp vermesin anlarım yani Yorumla GhostlyKisses +1 yıl Takip etmeni de istemiyorlar Yorumla Tanya21 +1 yıl O zaman sinire basıyolar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bak sen sen bana cvp verme sonra başkası kabul etmiyor diye söylen ☹️ 1 1 Yorumla Tanya21 +1 yıl Unuttum seni beeen dur Yorumla
İtsK3zQ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl kız güzel beyler , kimse o çıksın ortaya 1 2 Yorumla Tanya21 +1 yıl Dankeeee Yorumla İtsK3zQ +1 yıl dankeeeee Yorumla
Esmerayss Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Valla gelmedi bize hiç öyle bişi denmedi olsa kabul ederiz 1 0 Yorumla
M3tekalkavan Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Sürekli takip atıyorlar. Herkes fake. Konuşmak isteyen gerçekse zaten bizler mesaj atıyoruz 0 2 Yorumla Tanya21 +1 yıl Ayn Ayn eminim öyledir Yorumla M3tekalkavan +1 yıl Yok yok değildir ahahah Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Kabul edin kızıyor 😏 1 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Hanı nerde takip istegi 1 1 Yorumla denizseyyahı +1 yıl eee et o zaman Yorumla
Denizyosunlarim Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Sen kabul ediyor musun peki 😂 1 7 Yorumla Tanya21 +1 yıl Evet Yorumla Denizyosunlarim +1 yıl Arkadas olalim mi 😊 Yorumla Tanya21 +1 yıl Okeee Yorumla Denizyosunlarim +1 yıl Tenksss Yorumla Tanya21 +1 yıl Ricaa Yorumla Denizyosunlarim +1 yıl Ben mesaj atamiyorum ama 😅 Yorumla Tanya21 +1 yıl Dur ben atim Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Profilim açık kdjdj 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Yanlış kişiye gönderiyorsunuz hanımefendi bana gönderebilirsiniz bence :d
Hadi yaa öyle miii
Tabikisii
X kişisi kabul ederse haber versene merak ettim dönecek mi diye gajfdskj
Taaam
Dönmedi galiba
sende kabul etsen keşke sonra takip etsen bizde seninle konuşmak istiyoruz belki😂😂
yani tek taraflı olmamalı bu düşünce çünkü hala takip etmeni bekliyorum😂😂
Edim edim dur
Tabi ki de sevgilim olsaydın sünnet olmamı ister miydin
Bu ne alaka
Konuyu kızlara nasıl acayım kızlardan kacıyorum hep hiç sevgilim olmadı daha
Ne kadınsın bee ama kölen olunur senin valla :) beni takip etttt:D
ilgilenecek kimse kalmadı mı kanks
Kalmadı ilgi istiyom
* çünkü
yaz kanks mizah seviyene bağlı olarak şekil şukul yaparız
Bişi anlamadım
yaz diyorum xd
Niye yazim
slkdfjslkdf ilgilenicek kimse yok dedin o yüzden dedim ben de
Öylesine dedim alla alla 😌
peki inandım xd
İster inan ister inanma
Onlarda istemiyor demek ki
İstesinler bi zahmet isteği kabul edip ben yazdığımda cvp vermesin anlarım yani
Takip etmeni de istemiyorlar
O zaman sinire basıyolar
Bak sen sen bana cvp verme sonra başkası kabul etmiyor diye söylen ☹️
Unuttum seni beeen dur
kız güzel beyler , kimse o çıksın ortaya
Dankeeee
dankeeeee
Valla gelmedi bize hiç öyle bişi denmedi olsa kabul ederiz
Sürekli takip atıyorlar. Herkes fake. Konuşmak isteyen gerçekse zaten bizler mesaj atıyoruz
Ayn Ayn eminim öyledir
Yok yok değildir ahahah
evet karıslıklı takıp ıyıdır her zman
Yaa ederim ayıp ediyosun
bir soruyu beğendiğin için tkp ettm ama özele kapalısın
Kabul edin kızıyor 😏
Hanı nerde takip istegi
eee et o zaman
Sen kabul ediyor musun peki 😂
Evet
Arkadas olalim mi 😊
Okeee