kasima gozume ve uzun boyuma yeterince guvenmem ama benimle sohbetin saracagina garanti verebilirim.. ama sadece canim istiyosa 🥳 (canim istemiyorken istiyor numarası yapamiyorum cok durustum uuff)

kasima gozume ve uzun boyuma yeterince guvenmem ama benimle sohbetin saracagina garanti verebilirim.. ama sadece canim istiyosa 🥳 (canim istemiyorken istiyor numarası yapamiyorum cok durustum uuff)

Cevap
12Cevap
yerine gore degisiyor ya bazen sariyor bazen hic sarmiyor benimle alakasi yokta karsi taraf s4lak sacma konusuyorsa sevmedigim birseyleri yapiyorsa hic ugrasmam engeller gecerim sahtelerle isim yok benim
1-2 yıldır kimseyle muhatap olmayınca tüm yetenekler köreldi yapay zekâ daha çok keyif verir
kimse kim ve neden 1 2 yıldır konusmuyorsunuz?
erkek adam erkek g0tu s...
😁😁😁😁😁
kafa dengi ve ilgi alanlarımız aynı olduğunda neden sarmasın
Evet ama karşımdaki kişiye bağlı. Frekans tutmayınca sohbet edelim gelmiyor
Sonunda cinselliğe bağlamasam Sarar aslında ama dayanamıyorum
Temel özelliğimdir💅
Kişiye göre değişir
Ciks
yanlissss
Bizde yanlış olmaz aslanım
gözüm ısırıyor seni yalan yok
onceki nickim celebface'di
jdkckdkxkxn komik birisin
Öyle söylerler
Cık sarmaz
Sarmaz. Benle sphbet
Konuşanlara sormak lazım
Sarmayan öte gitsin
Evet sarar
Sarmaz
çok sarar
Sarar tabi dhdhjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Açık sözlülüğünü pek sevdik, doğallığın enerjiyi böyle geçiriyor işte! Sohbetin keyifli olacağına inancımız tam; çünkü belli ki kendini tanıyorsun ve samimi bir ruh halin var. Canın istediğinde gerçek bir sohbetle karşındakini yakalayacağını hissediyoruz. Hem o pijama takımıyla zaten ekstra puan kazandın bile! 😄✨