Aile & Toplum 2 ay Sohbet e varmısin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Ne tür sohbetlerden hoşlanirsin Güncellemeler2 ay Şimdi gördüm Sohbet e varmısin? Görüş Yaz 59 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Baysiy Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 87% 2 ay Aile & Toplum konusunda 322 görüş paylaştı. bir ikizler olarak her türlü sohbeti severim fark etmez kafana göre karşımdaki kişiye her zaman ayak uydururum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
alcohólico Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 91% 2 ay Aile & Toplum konusunda 859 görüş paylaştı. Sohbet etmeyi sevmiyorum 20dk sonrası sıkılıyorum konuscakmbişey kalmıyormus gibi oluyo Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Guru Yaş: 29 , eig 75% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,4b görüş paylaştı. Varız. Fark etmiyor ama bir süre normal sohbetler tercihim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
İstanbuldanbiriyim Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eig 100% 2 ay tartışma, siyaset, kültürel, toplumsal konular. onu da becerebilen bu ülkede az Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Soran 2 ay Evet katılıyorum sana Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Aile & Toplum konusunda 3b görüş paylaştı. Sıradan sohbetleri pek sevmiyorum açıkçası 😊👍 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay Bende Yorumla 44asi44 2 ay Yani farkı olmalı illaki tanışma aşaması olur kalıplaşmış evre geçildikten sonra bir çoğu ile muhabbet sarmıyor kafa dengi birine denk gelince gayet keyifli vakit geçirdiğim oluyor Yorumla
Emekli_Şeytan Takip Et Xper 4 Yaş: 26 2 ay yakşalık 2 senedir insanların hayatlarını dinlemek hoşuma gidiyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Cnumut34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 578 görüş paylaştı. Kaliteli koyu sohbetten Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Pilotum, merak ettigin hersey hakkinda konusabiliriz, benim tercihim heyecanli fanteziler.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 12 yorumu gör Soran 2 ay Birlikte uçalım mi Yorumla Görüş sahibi 2 ay Ucalim canim, geldiginde yaz.. Yorumla Soran 2 ay Efendim Yorumla Görüş sahibi 2 ay Ucmak istiyor musun hala? Yorumla Soran 2 ay Nikini görebilir miyim Yorumla Görüş sahibi 2 ay Sorunu begendim Yorumla Soran 2 ay 4 kişi beğenmiş ama hepsini göremiyorum Yorumla Görüş sahibi 2 ay Sw ile basliyor Yorumla Soran 2 ay S h galiba Yorumla Görüş sahibi 2 ay Hayir swc ilk 3 harfi. Goremiyor musun Yorumla Soran 2 ay Hayır görmedim Yorumla Görüş sahibi 2 ay Tamam actim gel Yorumla
Professore Takip Et Bilge Yaş: 29 , eig 30% 2 ay Aile & Toplum konusunda 336 görüş paylaştı. Kaçtı mı tren Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Professore 2 ay Ee 😂 Yorumla
ViøletéRøsé Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 100% 2 ay hoşlanmam o yüzden yokum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Suzetaliyah Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 83% 2 ay Her potansiyel var hangisini istersin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 41 , eig 31% 2 ay Aile & Toplum konusunda 2,1b görüş paylaştı. Merhaba uygun gorurseniz sohbet edebiliriz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 31% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,9b görüş paylaştı. sohbet muhabbet iyidir ya kafa dağıtır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay Evet Yorumla çok_yaramazınız 2 ay evet kesinlikle Yorumla
Emre3464 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eig 43% 2 ay Haydi ozman var misn yok musn Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Emre3464 2 ay Nasıl sohbet istersin bakalım Yorumla
Skol85 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eig 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 308 görüş paylaştı. Özelden bayılırımm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Yolcu_bey Takip Et Yoda Yaş: 35 , eig 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 421 görüş paylaştı. Zeka gerektiren sohbetler Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay Vuuaaaavvv Yorumla Yolcu_bey 2 ay Önce zeka seviyesini belirlenmeli ki sohbet etmeye değer mi Yorumla
__Atılgan__ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Her türlü farketmez Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Bilge Yaş: 23 , eig 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 346 görüş paylaştı. Normal sıradan sohbetlerden hoşlanırım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay Oda güzel Yorumla Bosdurankisi 2 ay Diğer şeyler saçma geliyor dertleşmek konuşmak daha iyidir Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Yoda Yaş: 37 , eig 35% 2 ay Varım ne olursa sıkıntı yok Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay Ooo güzelmiş Yorumla AtılganPonçikMen 2 ay Maksat saat geçsin Yorumla
Teacherisback Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eig 100% 2 ay Sor söyleyelim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Soran 2 ay Kimsin 😀 Yorumla Teacherisback 2 ay Öğretmenim. İngilizce olanından. Sen? Yorumla Soran 2 ay burada mı soyliyim Yorumla Teacherisback 2 ay Sen bilirsin ben ona karışamam ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
57Görüş
bir ikizler olarak her türlü sohbeti severim fark etmez kafana göre karşımdaki kişiye her zaman ayak uydururum
Sohbet etmeyi sevmiyorum 20dk sonrası sıkılıyorum konuscakmbişey kalmıyormus gibi oluyo
Varız. Fark etmiyor ama bir süre normal sohbetler tercihim
tartışma, siyaset, kültürel, toplumsal konular. onu da becerebilen bu ülkede az
Evet katılıyorum sana
Sıradan sohbetleri pek sevmiyorum açıkçası 😊👍
Bende
Yani farkı olmalı illaki tanışma aşaması olur kalıplaşmış evre geçildikten sonra bir çoğu ile muhabbet sarmıyor kafa dengi birine denk gelince gayet keyifli vakit geçirdiğim oluyor
yakşalık 2 senedir insanların hayatlarını dinlemek hoşuma gidiyor
Kaliteli koyu sohbetten
Pilotum, merak ettigin hersey hakkinda konusabiliriz, benim tercihim heyecanli fanteziler..
Birlikte uçalım mi
Ucalim canim, geldiginde yaz..
Efendim
Ucmak istiyor musun hala?
Nikini görebilir miyim
Sorunu begendim
4 kişi beğenmiş ama hepsini göremiyorum
Sw ile basliyor
S h galiba
Hayir swc ilk 3 harfi. Goremiyor musun
Hayır görmedim
Tamam actim gel