Diğer Muhabbet sohbet etmek istiyen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Valla yemiycem fndjcjc dostça Güncellemeler+1 yıl Neyse gidiyorum yaw 2. Sınıf insan muamelesi görüyoz aq Güncellemeler+1 yıl Gidiyorum uyumaya aq Muhabbet sohbet etmek istiyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Diğer konusunda 645 cevap paylaştı. He canım biliyoz zaten 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Peki ne diyin Yorumla terziayca +1 yıl Olmaz Yorumla Soran +1 yıl Ne diyim olucakti Yorumla Soran +1 yıl Yani sen bilirsin gibi şey edicektim yanlış oldu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yemiycem derken bileee ürküttünnn😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok daha önce de bir soru sordum herkes önyargılı, sohbeti başka yere çekersin diyor napiyorlsa artık size bu sitede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu sitede neler goruyoruz bi bilsenn illaki sende saiit olmussundurr bilmiyomus gibi davranmaa Yorumla Soran +1 yıl Yok gördüm gördüm ama çok fazla değil 🤔 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cinsellik olmayacaksa olabilir 0 29 Yorumla Soran +1 yıl Dostça dedim ya , siz kızlar neden böyle yapıyorsunuz , çok mu sapik var cjdjck Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var fazla var Yorumla Soran +1 yıl Anladım olabilir sosyal medya işte Yorumla Soran +1 yıl Napıyorsunuz efenim hayat nasıl gidiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyiyim teşekkürler senin Yorumla Soran +1 yıl Benim yorucu gecıyor maalesef eve gitsem de uyusam modunda yım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neredesiniz lfkdkdk Yorumla Soran +1 yıl Abi bune küstüm ben konuşmuyom Yorumla Soran +1 yıl Yeto ya cidden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay noldu küstü bu ayol dmsmsms Yorumla Soran +1 yıl iki canımız sıkıldı muhahbet edek dedik hemen peşin hüküm veriyler kırldim incindim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnan sıkıldık artık hemcinslerin yüzünden haklılar biraz iki dert anlatılmıyor ki yok foto at yok video at ses at Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şey istesem senden Yorumla Soran +1 yıl Ne istiyeceksin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben aslında normal kullanıcıydım birisi yazdı bana sen yazdın sandım gizliye döndüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni çok yanlış anladı engelledi tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kullanıcı adını yazsam da bana bi dönse sen yazsan ona olur mu üzüldüm biraz Yorumla Soran +1 yıl Onunla mi ugrasıcam banane ya , peşin hükümlü olmasaydın. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki uğraşma ne diyeyim Yorumla Soran +1 yıl Hakkettin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya erkeksin sen ne bu trip Allah aşkına hiçbir şey de demedik Yorumla Soran +1 yıl Sus. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açıyorum hesabı yaz Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin ne diyeyim Yorumla Soran +1 yıl Sağol iyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana da:) Yorumla Soran +1 yıl Neyse yaziym mi sıkılıyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya aşırı eğlendim yaz ya dnsnsn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
He canım biliyoz zaten
Peki ne diyin
Olmaz
Ne diyim olucakti
Yani sen bilirsin gibi şey edicektim yanlış oldu
Yemiycem derken bileee ürküttünnn😂
Yok daha önce de bir soru sordum herkes önyargılı, sohbeti başka yere çekersin diyor napiyorlsa artık size bu sitede
Bu sitede neler goruyoruz bi bilsenn illaki sende saiit olmussundurr bilmiyomus gibi davranmaa
Yok gördüm gördüm ama çok fazla değil 🤔
Cinsellik olmayacaksa olabilir
Dostça dedim ya , siz kızlar neden böyle yapıyorsunuz , çok mu sapik var cjdjck
Var fazla var
Anladım olabilir sosyal medya işte
Napıyorsunuz efenim hayat nasıl gidiyor
İyiyim teşekkürler senin
Benim yorucu gecıyor maalesef eve gitsem de uyusam modunda yım
Neredesiniz lfkdkdk
Abi bune küstüm ben konuşmuyom
Yeto ya cidden
Ay noldu küstü bu ayol dmsmsms
iki canımız sıkıldı muhahbet edek dedik hemen peşin hüküm veriyler kırldim incindim
İnan sıkıldık artık hemcinslerin yüzünden haklılar biraz iki dert anlatılmıyor ki yok foto at yok video at ses at
Bir şey istesem senden
Ne istiyeceksin
Ben aslında normal kullanıcıydım birisi yazdı bana sen yazdın sandım gizliye döndüm
Beni çok yanlış anladı engelledi tabi
Kullanıcı adını yazsam da bana bi dönse sen yazsan ona olur mu üzüldüm biraz
Onunla mi ugrasıcam banane ya , peşin hükümlü olmasaydın.
Peki uğraşma ne diyeyim
Hakkettin.
Ya erkeksin sen ne bu trip Allah aşkına hiçbir şey de demedik
Sus.
Açıyorum hesabı yaz
İstemiyorum
Sen bilirsin ne diyeyim
Sağol iyi geceler
Sana da:)
Neyse yaziym mi sıkılıyom
Ya aşırı eğlendim yaz ya dnsnsn