Tavsiyeye çok ihtiyacım var lütfen görüş yazar mısınız?

21 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum, bu zamana kadar sağlık sorunlarım oldu ve bu yaşımda geç başlamak zorunda kaldım. Dilden hazırlanıyorum İngilizce Öğretmenliği için, ancak öğretmenlere yapılan muameleler cok moralimi bozuyor acaba başka bir sey mi okusam diyorum. Bugün dereceye giren öğretmenleri mülakatta elemişler. Atanmak için bir sürü sınav ve mülakat var, maaşı asgari ücrete denk. İnsan o kadar mücadele ettikten sonra da bu maaşı almak istemiyor. Atanmak zaten binbir çile. Ben öğretmen olursam idealist bi öğretmen olacağım, dersimi anlatıp çıkmayacağım, çocukların her sorununa ortak olmaya çalışacağım. Ama bunlar hayal olarak da kalabilir. Özel okullar dil kursları asgari ücretten az çalıştırıyor. Ne yapsam bilemedim, sözelde de hep öğretmenlik var, Sayısal asla yapamam, matematik vs yapamıyorum, ayt olanını hiç yapamam, o yüzden eşit ağırlıktan da istediğim bölüm yok, matematik yapabilsem hukuk okuyabilirdim. galiba dile devam edicem. Özel ders alan da yok bu arada, tonla dil uygulaması var. Tercümanlık da bitti gibi uygulamalar sayesinde. Boşa uğraşıyorum gibi hissediyorum.
Tavsiyeye çok ihtiyacım var lütfen görüş yazar mısınız?