Saç rengimi doğal yöntemlerle açmak istiyorum. Koyu kahve bir saç rengine sahibim. Papatya suyunu kullananlar işe yaradığını ama saçı kuruttuğunu söylüyorlar. Aynı zamanda bu papatya suyunu kaç kez uygulamalıyım? Sadece uçlarına yapsam kötü mü durur dersiniz?Papatya suyunun saça zararlarıYüzüm keskin, yaşımdan da oldukça olgun duruyorum. Şimdi bu açık renk saç daha da olgun gösterir mi? Papatya suyunun herhangi bir zararı var mıdır?
Papatya suyunun saça herhangi bir zararı var mıdır?
Papatya suyu ile saç rengi açma açık renk saçlara sahip olmak için kullanılan yöntemlerden bir tanesidir. Saçlarınız siyah değilse, papatya suyu saç renginizi istediğiniz gibi açacaktır.
Kuru papatyayı aktardan kolaylıkla temin edebilirsiniz. 1 bardak su ile iyice kaynatın ve su ılıdığında sprey şişesine boşaltın. Elde ettiğiniz papatya suyunu saçlarınıza uygulayın, iyice her yere yayıldığına emin olun. Sonrasında saçlarınızı güneş ışığında kurutun.
Papatya suyu saça zarar verir mi?
Papatya suyu zararları
Papatya suyu saçı yıpratır mı sorusu sıklıkla konuşulan konular arasında. Papatya suyunun saçlara verdiği herhangi bir zarar yoktur. Ancak saç açmak için papatya suyu kullananlar saçlarının normalden daha kuru olduğunu söylüyor. Fakat bu da saç kremiyle çabucak önlenebiliyor. Güneş ışınlarına maruz kaldığı için saçlarınızda kuruluk hissetmeniz gayet normaldir.
Yani rahatlıkla papatya suyunun saça zararları yoktur diyebiliriz. Aksine papatya suyu saç köklerinin güçlenmesine, saçların daha parlak görünmesine yardımcı olur.
Bebeklerin saçına papatya suyu sürülür mü?
Papatya suyunun bebek saçlarına da bilinen herhangi bir zararı yoktur. Yine de bebeklerin saç diplerine uygulamanızı önermem. Saç uçlarına doğru, diplere değdirmeden uygulayabilirsiniz. Bazı bebeklerde alerji yapabilir.
Hamilelikte papatya suyu ile saç açma sağlıklı mı?
Hamilelikte papatya suyu ile saç açma
Papatya suyu ile saç açmak kullanılan doğal yöntemlerden bir tanesidir. Hamilelikte de rahatlıkla uygulanabilir. Daha iyi açılma için saçlarınızı hemen yıkamayın ve bol bol güneşlenin. Saçlarınız açıldıktan sonra eski haline dönmeyecektir. Doğal yöntemlerle saç rengi açmak için:Doğal yöntemle saç rengimi açabilir miyim?
Saçları kurutuyor ve sacim açık kahverengi uçlarına sürdüm 2 gün arayla pek fark göremedim ama sunkiss diye bir ürün var kesinlikle tavsiye ediyorum onu saç uçlarıma sürdüm güneşte bekletiyosun ya da kuruttma makinesiyle kurutun hemde doğal içeriklı tavsiye ederim :)
Vücuda değmeden sadece saça yapman gerek duş sonrası ve ben çok denediğimde baya açtı saç rengimide ama kullanmayinca koyuda kaliyo saç rengim ama kullandıkça benim saçımı daha çok acıyor
alman papatyası kullanırsan (aktarlarda var) daha etkili olur.
hayır hiç bir zararı yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayır hiçbir zararı yok papatya suyunun:)kendim yapmadım ama biliyorum yalnız sakın oksijenli su deneme çok tehlikeli saçların yanar.Açık renk saç herzaman olgun gösterir bu bir gerçek iyi düşün
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Balyaj yaptır bırak bence bu açıcı papatyasuyu vs. İleri balyan süper olur hele saçın tam uygunmuş boyunda uzunsa on numarasını inan
En İyi Cevaplar