Okulda en utandığınız bir anınızı anlatır mısınız neden utandınız
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılLisede t-shirt giyebilirsiniz dendi ama sade olacak. O gun evdekiler sehir disinda ben de giyecek bir seyler ariyorum. Siyah sade bir t-shirt buldum ve giydim , sadece 63 yaziyor uzerinde. Sira olduk pazartesi kontrolleri falan derken mudur geldi yanima ensemden tuttugu gibi herkesin onune hani konusma yaptigi yer varya oraya iteledi. Bir iki dk ne oluyo l*n diye kaldim bir baktim arkadasimda ayni sekil yanima geldi. Mudur olacak hirt mikrofon elde tum sokak duyuyor tabi basladi sade giyilecek boyle olmaz bir tane harf bile olmayacak. Arkadasla beni ornek gosterdi bir kufretmedigi kaldi. Halbuki bende 63 yaziyor arkadasin t-shirtunde de ufak vesikalik fotograf boyunda buda resmi. Basladi mudur oglum l*n siz tarikatci misiniz , necisiniz.
16 Yorumla- +1 yıl
Hemde nasıl iki saniyede tarikatçı yaptı bizi adam
- +1 yıl
bumu olay
- +1 yıl
Sana ne lazımdı? evet bu
- +1 yıl
vah vah
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbutun okulun ortasında mudur tokat atmıstı.. lıse bıtısınde de bende ona yumruk atmıstım herkesın ortasında..
08 Yorumla- +1 yıl
her zaman yanıp tutusan bırsey bu :) cıddı bırsey olmadıkca sorun etmem.)
- +1 yıl
butun herkesın ortasında tokat yemek normal bırsey mı :D
- +1 yıl
saclarım uzunmus :)
mudur yardımcısı olacak serefsız vardı.. hocam ben buna kac sefer soyledım dedı..
nıye yalan soyluyosun hoca olacaksın bırde dedım ne zaman soyledın dedın..
ıkı gun once dedı..
bende ıkı gun once stajdaydım yalan soylemeyın dedım..
mudurde ındırdı bana bıtane.. serefsız herıfler - +1 yıl
haksızmıymısım :)
- Diğer konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılHoşlandığım bir çocuk vardı çok tatlı bişey tam ben merdivenlerden inerken oda bir üst katın merdivenlerindeydi onun sesini duydum yukarı bakıyım derken g. t üstü hop hop hop diye düştüm merdivenin sonuna kadar kaydım gittim öyle ocukta gülmüştü ya :D hatta onu bıak bütün okul gülmüştü hocalar bile çok utanmıştım ama sonra kalkıp bende gülmüştüm kendi halime :D
31 Yorumla
Arkadaşım eşşek şakası yapmıştı o sırada öğretmen yeni gelmişti çok kızdım hoca farketmedi sanmıştım meğer adam görmüş isim istedi konuştu utanç vericiydi :/
03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
36Cevap
- Diğer konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılOkulda Oturuyordum Bankta.
Bütün Kızlar Bana Bakıyordu.
Sonra Kantine Gittim Bütün Erkeklerde Bakmaya Başladı Korktum Tırstım Azcık :D
Sonra Dedim bir Kıza Neden Bana Bakıyorsunuz?
Oda Dediki;
-Konuştuğunda Çok Tatlı Ve Çok Mimik Yapıyorsun Dedi.
Bende Hmm Dedim.
Mimik Yapmamaya Çalışıyorum Ama Yüzüm Çok Oynak.
Yüzümün Oynak Olmasından Utanmışlığım Var.
Ama Kötü Utanma Değil...11 Yorumla Kızlar tuvaletine girdim destur dedim işiyorum birde baktım kız sesi geliyo aha l*n bittim dedim :D :D sonra çıkmalarını bekledim herkes çıkarken bende tam çıkacam okulda müdür yardımcısı manyak hoca zeliha hoca yakaladı ne işin var la n dedi burada :D :D hocam yanlış girmişim desemde inanmadı ve onca insanın içinde rencide etti ve o günde öyle utandım ki anlatamam ismim birden sapığa çıktı !!! ama geçmişte kaldı şimdi sadece gülümsüyorum :D :D
39 Yorumla- +1 yıl
@msxper eyw. kardeşim.. :)
Yaa o günde günlerden cuma günü ve çok sıkışmıştım erkek tuvaleti biraz uzaktı 2 kat yukarıda kızlar tuvaleti ise hemen aşağıdaydı benim bulunduğum kattaydı ve orada birden daldım allah allah diye neyse kimse kalmaz diye düşündüm birde baktım kafile kafile kız sürüsü geliyo anasını satayım cuma günü okulda kimse kalmaz benim şansıma mı la n dedim ahada sıçtığımın resmidir falan dedim :D :D neyse herkes istiklal marşını okumaya gidiyo fırsat budur dedim yatırdım ordan birde baktım ensemde uzun tırnaklı şeytansı bir kadın zeliha hoca sonra birden camiden sêla okunduğunu duydum sanki :D :D ve manyak karı ensemden tuttuğu gibi istiklal marşının okunduğu bahçeye getirdi ve birden günah keçisi ilan edildim milletin elinde olsa taşlayacaklar beni ve millet pis sapık demeye başladı la n tamam haytayım ama sapık değilim desemde inanmadılar :D :D bazen arkadaşlar arıyo la n sapık diyo nerelerdesin :D :D
+1 yılingilizce sınavında önümde leyla die bir kız oturuyordu ondan kopya çektim bir soru var şimdi tam hatırlamıyorum ing cesini cevap olarak erkekler he kızlar she kullanarak cevap verecek tabi leyla she kullanmış bizde bilmiyoz yaa :) yazdım aynen bunun kağıdını. hoca sen karımısın la dedi çok utandıydım yaaaa :D
01 Yorumla
+1 yılsınavdayız. benim telefonum çalıyor. ama o da ne gayet kro bir zil sesi tonuyla...'seni severdim ve sana rağmen yine severdiiiim..'' melodisi... işin kötüsü telefonu bulamıyorum çantamda. o çalıyo ben kızarıyorum, ben kızarıyorum o hala ısrarla çalıyo. sınavı yapamamıştım
00 Yorumlauzun eşek oynar gibi uzun boylu arkadaşın üzerinden atlardık bir süre sonra benim kumaş pantolon dayanmadı tabi yırtıldı son ders neyse kaçmayım diye ceketi belime doladım o ders de hoca soruyu çözdürmek için tahtaya kalkdırdı daha çok pisten roman havasına çıkar gibiydim arkadaki sığır daha fazla dayanmayıp hooohahaha diye bögörünce ben bile güldüm anasını satayım ahahaha :D
11 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılOkulun bahçesinde köşe bir yer demir korkuluklarla çevrili idi ama yükseklik olsa olsa 1 metre gelir. Neyse arkadaşı kovalıyordum o zıpladı geçti küçük tıfıl biriydi. Ben atladım ayağım takıldı havada takla atıp sırtımın üstüne bir düştüm çıkan sesi duymanız lazımdı :D tüm okul başıma toplanmış rezil olmuştum. Arkadaşla biz kahkaha atıyorduk :D
02 Yorumla- +1 yıl
:) :)
+1 yılhocanin birinin soyadı şafak tı Sa fu ck diye graffiti yazmistim tahtaya
sonra deftertekileride görünce anlatmıştı.
bide okul temsilcisi seçerken oy pusulasina Tek Baskan Quaresma yazmıştım
Beşiktasli tek ben olunca onuda anlamisti hoca :(
simdi bile utandim01 YorumlaLisedeyken Devamsızlık yüzünden benden yaşca büyük arkadaşımı okula getirmiştim dayım die Sonra müdür yardımcısına gittik o çağırmıştı zaten neyse dayım olduğuna inanmadı ben karadenizli arkadaşım doğuluydu pek benzerlik göremedi heralde :) Babamı okula çağırmıştı arayıp o gün baya bir utanmıştım..
03 YorumlaEdebiyatcinin okyanustaki keşfedilmemiş adalarda yasayan insanların ciplak olduğunu söylediğinde ne güzel soyunmak için zaman harcamicaklar demiştim ozaman gercek ten utanç vericiydi herkes yüzüme bakıyordu
10 Yorumla- Diğer konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılİstiklal marşını okurken eteğim başıma geçmişti, aslında daha rezil şeyler yaşamışlığım var ama bu herkesin gözü önünde vuku bulduğu için daha çok utanmıştım.
01 Yorumla Okulda spor yapiyorduk karisik kizlar erkekler biseyin üstünden atlamamiz gerekiyordu sira bana geldi tabi herkez bakio kostum kostummmm zipladim cart diye bir ses geldi yirtildi shortum :( herkez gülmüstü bende elimi arkama koydum kostum hemen :))
02 Yorumla
+1 yılDışarı tören için çıkmıştık. Benim kafamda şapka vardı hava çok sıcak diye müdür mikrofon ile bana bağırmıştı şapkanı çıakr diye bende üstüme hiç alınmamıştım yanıma kadar gelmişti ya. Okula 1 hafta gitmedim.
10 YorumlaDiğer konusunda 450 cevap paylaştı. kucuktum bir zamanlar okula gidiyodum (lafa bak :D) merdivenlerden dus sen tenefustu bide yuvarlandim etegim acildi erkekler filan geciyodu bide. cok utanmistim o an hey gidi gunler hey
01 YorumlaYanlışlıkla bir kızın genital bölgesine tekme atmıştım 4. Sınıfta çok fena ağlamıştım annesi falan gelmişti ama isteyerek yapmamıştım çok feci şekilde ağlamıştım bir okadarda utanç duymuştum o gün hafızamdan hiç silinmiyor lanet anılarım...
13 Yorumlaİlk okulda öğretmenime anne demiştim Allahtan kimse duymadı :D
52 Yorumla
+1 yılYerdeki supurgeyi kaldirirken sapi kiz arkadasimin etegini kaldirmisti, kipkirmizi oldum
31 Yorumla
+1 yılİlkokul ögretmenim kaldırdı. Bir soru sordu. Ama dinlemiyordum. Dolayisiyla bilemedim ve sevdigim erkege rezil olduğumu düşündüm
01 Yorumlaçokk çişim gelmişti öretmnler toletine işemeye gitmiştim. gizli gizli hocaların dosyalarını okurduk hatta yazılı kağıtlarına bakardık sdasdsa
01 YorumlaKantinde Küt diye son merdivenden dizlerimin üzerine düşmüştüm
01 Yorumla
+1 yılOrta okulda küfürden daha kötü sözlerle red yemiştim bütün okul öğrendi. rezil oldum hay a. mk şimdi bulsam o dalga gecenleri anında dalarım :D
01 Yorumla- Diğer konusunda 909 cevap paylaştı.
+1 yılLisede Arabam aslında iyi bir model ama okulun bahçesinde çalışmadı. Herkes gilmüştü felan orda utnadım
01 Yorumla Diğer konusunda 392 cevap paylaştı. Sigara içtiğimi arkadaşımın bütün sınıfa yayması bayağı beni uyandırmıştı
01 Yorumlaİlkokulda daha 1. sınıfta İstiklal Marşında altıma işemiştim ya çok fenaydı o eve gidene kadar ağladım :D
21 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Lisede Kantine giderken merdivenlerden dustum :d dusmek ne kelime popomun ustunde indim bildigin off of :d
04 Yorumla
+1 yılOkulda bir beden hocamiz var sinifta her kezin icinde manken dedi cok utanc vericiydi simdide suslu demeye basladi :/
03 Yorumla- +1 yıl
egp tatmınmı
- +1 yıl
Ne alasi var sadece soyledim hoca herkeze oyle takilirdi yani sacma dedigin sey ego tatmini yapcak olsam yapardim.
+1 yılAltima sictjm ve herkes farketti yerde bik vardi gercek
24 Yorumla- +1 yıl
Ne var ya tuvaletim geldi yapamayinca sladim bende 💩
- +1 yıl
Etek mi giyniyon bok nasıl yere düştü
en sevdiğim öğretmenin kafasına dersin ortasında fırlattığım kova gelmişti.
05 YorumlaKızın dudaklarına yapışmıştım iddia sonucu annesinin yanında ama utanmamıştım sonra annesinden de makas aldım gittim
01 Yorumla
+1 yılKızın biri şımarıklık yapıyordu. Bir ara önümde eğildi bütün göğüsleri göründü. O da anladı doğruldu ama ondan çok ben utanmıştım :)
01 YorumlaAyagim kaymisti sonra butun merdivenleri popom uzerinde inmistim gayet utanc vericiydi
01 Yorumlaarkadaşla şakalaşırken pantolonumu yırtmıştım sadasasd
01 Yorumla
+1 yılanasınıfında sınıfın ortasına koyvermiştim abim yeni pantolon getirdi hoca da herkesin içinde beni çırılçıplak soydu ve giydirdi:(( kızlar gülmüştü :((
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. çanakkale şehitlerine şiirini başkası okuyacaktı... hoca beni çağırttı... zor bir şiir kelimeler felan...
kısacası rezil oldum :)01 YorumlaUtanmak degilde bir hocam vardı benden cook cekti ona uzgunum biraz dersi birakip mudure inmeler aglamalar filan :D
02 YorumlaKzın biri Çıkma teklij etmişti Yüzüm kızardı Kan beynimde geziyodu
00 Yorumla
+1 yılHocanin yüzüne karşi küfür ettim ama aslinda o kadar utanmadim bir tek dövdü disipline verdi
02 Yorumla- +1 yıl
Valla erkek hoca olsaydi tokadi karşiliksiz kalma zdi
+1 yılbir kaç arkadaşla antremana gitmemistikn1 hafta.. Antrenörüm biyoloji dersine girip bütün sınıfın önünde 100 şinav çektirmişti
00 YorumlaGiydiğim kıyafetin düğmesi açılmış goğsüm görünmüştü birde herkes görmüştü baya uyanmıştım
00 Yorumla
+1 yılSakız çiğnerken yakalanmıştım öğretmene ;)))
02 Yorumla- +1 yıl
Hoşlandığım çocukta aynı sınıftaydı çok utanmıştım:(
1. ve 3. sınıflarda ishalden altıma sıçmıştım -,-
26 Yorumla
+1 yılhocaya söverken yakalanmıştım :D
01 YorumlaDiğer konusunda 470 cevap paylaştı. Hocanın kafasını koklarken yakalanmıştım.
07 Yorumla- +1 yıl
Şimdi ingilizce hocamız vardı işte minicik bir kadn neyseben yoklama aldım yerime oturucam eskiden de bende saç koklama hastalığı vardı ben tam tahtanın önüne geldim oda sırtı tahtaya dönük bişeyler anlatıyo gittim arkasından tam kokusunu içime çekerken yakalandm ters ters bakınca herkes güldü öyle.
+1 yılhocanın üstüne kapı kitledim yanlışlıkla
12 Yorumlaanlatırsam utanırsın :P
01 Yorumla
+1 yılDerste uyudum bide ucak hocanin onune indi
021 Yorumla- +1 yıl
Demekki esit degilmisiz demi buz hanim :)
- +1 yıl
Hakkimda herseyi biliyon
- +1 yıl
Oyle tabi baksana ben seni okadar bilmiyom
- +1 yıl
İsine gekmedi dimi
- +1 yıl
Gelsin ozaman
- +1 yıl
Anlat kendini
- +1 yıl
Benle ilgili ne biliyosan aynilarini
- +1 yıl
Ne biliyosan iste isim vs falan
- +1 yıl
Hmm degil anlat
- +1 yıl
Zaten sarjim yetmicek :(
3. sınıfta altıma sıçmıştım ğağağağğağağağ
05 Yorumla- +1 yıl
ahaahahaha :D:D
I' * ı normal türkçe okumak :D :D
02 Yorumla
+1 yılİngilizceci rencide etmişti :D
01 YorumlaHocanın kafasına çöpe atacam diye misket attım :)
03 YorumlaÖgretmenler tuvaletine cikarken yakalandim :(
01 Yorumlaİlkokul 2 deyken altıma işemiştim
01 YorumlaKonuşurken burnum akmıştı 4. sınıfra mı ne :/
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılUtanma değilde cesaret diyelim:)
00 Yorumla Sınıfta tahtaya cikarip dovmustu hoca
01 Yorumla
+1 yılcok sukur utanacak bir durumum olmadi :)
00 YorumlaRegl olduğumu bilmeden gezmek
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026