Siz çok çocuk istiyorsunuz fakat eşiniz istemiyor ne yaparsınız?
Cevabın nedir?
+1 yıleşim zaten istemiyor. sorumluluk almak istemediğini düşünürüm. biliyorsun çok büyük sorumluluk. tek başıma asla hareket etmem sonra çocuğu istememezlik de yapabilir belki. o yüzden geçerim karşısına 37 yaşına kadar doğurabileceğimi o süre içinde düşünüp emin olmasını daha sonra isterse bu sefer de benim istemeyeceğimi söylerim. eğer hala istemiyorsa ne olacak ki çocuksuz daha rahat yaşar keyfine bakarsın.
02 Yorumla
SoranAma eşin çok fazla istiyorsa :( kararlarada birazcık saygı duymak lazım aslında
- +1 yıl
eşim istese yaparım zaten
En İyi Cevaplar
Uzlasmaya calisilir herhalde
Sonuc olarak cocuk istemek ya da istememek konusundaki karar tek tararfli alinamaz.
Konusulur, anlasilir ona göre bir karar verilir.
Kesinlikle anlasmaya varilamazsa da ya yardan ya da serden gecilecek demektir.01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılSodaya ilaç :D Şaka yapıyorum ya olmasını istmiyorsa nedeninni söylemeli çünki evlenince 2 çift yok tek çift vardır birşey yapıalcaksa ortak karar söylenir eğer zıtsa seçenekelr gözden geçirlir, neden çocuk yapmıyoruz maddi durumlar mı kıstlı çcouk için gelcekmi hazırlamadık? korkuyormusun? Ayrıca anne olmayı her bayan tatmalıdır
00 Yorumla
- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılZorla olacak hali yok zaten rahat bırakırım
114 Yorumla
Soran+1 yıltek uçmayan sensin galiba
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Yani sonuçta 9 ay karnında taşıyacak. Emzirecek büyütecek falan zor iş gerçekten. Hayatta en nefret ettiğim şeydir zorla bişeyin yaptırılması ki bahsettiğimiz şey bir çocuk. Nedeni sorarım neden istemediğini falan araştırırım ikna etmeye çalışırım ama istemezse zorlayamam
Soran+1 yılHarikasın bir sen uçmadın herkes sapık sapık şeyler yazdı muhabbet saptı eşiniz çok şanslı cevapladığınız için teşekkür ederim
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) EİC için ayrıca teşekkürler :)
Soran+1 yılrica ederim:D
- +1 yıl
@Kızılımsı da güzel bir açıklama yapmış
Soran+1 yılsanırım bütün cevapları okudunuz:D
- +1 yıl
Her soruda okurum ki : ) belli başlı kişilere bakarım bir kimler ne yazmış
Soran+1 yılFarklı fikirler ediniyorsunuz ne kadar güzel ben üşeniyorum çoğu zaman:D
- +1 yıl
En büyük sorun zaten üşengeçlik
Soran+1 yılmalesef
- +1 yıl
: ) : )
- +1 yıl
@Kızılımsı rica ederim ne demek :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
19Cevap
"Eşim" olmadan önce bu konuları karşılıklı konuşmamız sonuca varmamız lazım. Eşimin çocuk istemediğini bilerek evlendiysem benim için sorun teşkil eden bir konu olamaz..
Mesele evlenilmeden önce kişilerin bundan haberdar olması.21 Yorumla
Soran+1 yılOlması gerekende buydu aslında haklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşım geliyo 30 a (28.5) evli değilim ve evlendim diyelim zaten geç kalmışız ben çocuk istemiyorum derse ben zaten karıyı kızı her zaman bulurum benim amacım hayatımı doğru yola sokmak düzenli hayat sürmek günaha girmemek en önemlisi oğlum/kızım la BJK maçlarını izlemek ;) :)) (Cuma ya gitmek ) E sen istemem çocuk diyosan seninle benim işim olmaz nokta!
18 Yorumla
Soran+1 yılvay be etkiledin ama ben fenerliyim
Cevap sahibi+1 yılArtık aramızda rekabet oluşur sen çocukları fenerli ben BJK li yapmaya çalışırım :d olmaz mı? :D
Soran+1 yılAyy süper olur hahaha fb bjk maçlarında ne olur peki?:D
Cevap sahibi+1 yılKavga çıkar :@ iddaya gireriz sen kazanırsan yatakta ben pasif elim kolum bağlı sen kazanırsan sen pasif elin kolun bağlı :P :D
Soran+1 yılçok fenasın gizli :D
- +1 yıl
uçmuş :D
Soran+1 yılbencede :DD
Cevap sahibi+1 yılnapim gizliliğime güveniyorum :p :D ama küfretmedim yaa terbiyesizim kabul ama hakarete ya da seni rencide edecek şeyler söylemedim ;) :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuma metres allah ne verdiyse ve benim eşim ben onu isteyince sırtını dönerse aldatır Im bir kez yaptım ayrılmak istedi bende ayrılırken ayrıl suçu bana atma 5 kuruş ödemem dedim sırtını bir daha dön bir daha yaparım dedim şimdi süt dönmüş kedi gibi
08 Yorumla
Soranyuh allahım böyle koca verme süpaneke dinimiz amin
Cevap sahibi+1 yılSırtını dönüp yatan kadın vermesin allah suç kadında
Soran+1 yılerkek doyumsuzzsa kadın ne yapsın
Cevap sahibi+1 yılHadis der ki öyle bir durumda namazı bırak eşini doyur ve gözüm dışarıya kayar böyle bir durumda ben öyle kadın istemem ben onun ber dedimi yapıyorum oda yapacak ve doyumsuz degilim öyle olsam ne yazar doyurmak bilecek ve aldatınca suçu bana atıp zırlamayacak aldatma yan erkeklerin kartlarına bir bak anlarsın
Soran+1 yılvay be öyle bir hadis olduğunu bilmiyodum
Cevap sahibi+1 yılbir hikaye anlatırım bir anımı
- +1 yıl
öyle bir hadis var mı bilmiyorum ama supaneke dinimiz amin diye de bir söz yok hem o süphaneke espirinin de dozu olsun
Cevap sahibi+1 yılÇok biliyormuş gibi yorum yapma
Diğer konusunda 450 cevap paylaştı. Buyuk konusanlarin basina gelir. Cok buyuk konustururum asla istemem filan diye elbet ters tepki yapar. ya da cocuklari sevdiririm insansa kalbi varsa ister yani
00 Yorumla
+1 yılYapmayız, çocuğu tek başıma büyütecek halim yok , isteyerek olmalı sevgiyle büyütülmeli..
20 YorumlaKimse tek başına kararlar alıp isteklerinizi yaptıramaz, karşılıklı anlaşarak karar verilir sonuç neyse o.
Yoksa büyük problem, sıkıntı olur.00 Yorumla
+1 yılagzına botla vururumm ne demek istemiyorrr en az 5 tane çocuk yapacak bana ablası
038 Yorumla
Soranen az 5 tane mi ciddi misin ohaaa
- +1 yıl
evett ciddiyim biz 7 kardeşiz kalabalık aile seviyorum ben ablası
Soran+1 yılO kadar çocuğa nasıl bakcak o kadın abisi hadi baktı diyelim onları doğurması var :(
- +1 yıl
benm anam nasıl dogurup baktıysa bizi yokluk zamanda oda öylee doguruppp bakacakk
Soran+1 yılçok baskı yapıyosun ama sen en az 5 tane bide ne yapcan o kadar çocuğu deli trabzonspora alt yapı mı hazırlıycan
- +1 yıl
giresunspor varken nye trabzona hazırlıyayım ablası onu bunu bilmem 5 çocukda kararım kesin fazlası olur azı olmazz ablasıı hersenee dogurunn varsınn
Soran+1 yılİnsanlar bir tanesine dayanamıyo abisi 5 çocuğa nasıl dayancak uykuların sürekli bölüncek filan zır zır ağlıcaklar :( bide 2 kişisiniz yani karınları acıkınca hangi birini yedirceksiniz birde okul masrafları filan var :((
- +1 yıl
ulaa bizimkiler nasıl bakmışş 7 dene hızanaa ablasıı o zamanlarr yoklugun yemegee ekmegin olmadıgı zamanlardıı bidee hee
Soran+1 yılBen bakamam valla eşim işe gidince 5 çocukla tek kalıcam bide öyle düşün ayrıca okuyorum benimde çalışcam :( bence 5çocuk fazla ne kadar zaman sonra düşünüyosun peki
- +1 yıl
evlenir evlenmezz çalışmalaraa başlıcazz hayırlısıylaa ablası aslında planlarıma göre şu an itibariyle evlenmem lazımdıdaa işlerimiz rast gitmedii ablasıı ayrıca benim karıı çalışmayacakk
Soran+1 yılSen bana çok zıtsın ya haha:D evlenir evlenmez olur mu hiç aaa ayrıca fenerbahçeliyim
- +1 yıl
fenermii hiçç sevmemm bende galatasaraylıyım zıtlık konusunda benm ruhh ikizim olmadıgınıı düşünüyorumm benn acayipp biriyimmm ablasıı tanımayan bir tanıyan bin pişman hahha
Soran+1 yılHahah ulan bana ne zıt adamsın :D bir kere ben evlenince çalışıcam en fazla 2 çocuğum olucak fenerbahçeliyim egeliyim haha:D senden ruh ikizim olmasını düşünmek bile saçma
- +1 yıl
ben ruh ikizim dnyada yok ablası türününn son örnegiyim ben
Soran+1 yılEski zaman insanı gibi düşünüyorsunda ondan yok :D ben hala 5 çocuğun şokundayım
- +1 yıl
7 yee kadarr önüü varr ablasıı şimdikii nesilii hiçç sevmedimm zatenn düşüncee tarzlarıda farklı bana göre zaten
Soran+1 yılEvet öylede sen 7 çocuk doğurabilcek karıyı nerden bulcan ya:D
- +1 yıl
kökü bende doguracak mecburr ablası
Soran+1 yılHay Allahım iyiki senin gibi bir kocam yok gerçi kocam bile yok ama olsun:DD istemezse ne yapıcaksın peki
- +1 yıl
dayaklardan dayak begensin ablasıı
- +1 yıl
ayrıca benm gibi kocan olsa daha nee istersin bee sen beni öpte basının üstüne koyy ablası
Soran+1 yılBide dayak mı atıyosun abisi yazık ama ya 2 çocuk yetmez mi sana 2 çocuğa bile dayak mı var :(
- +1 yıl
ben senii almıcamm zatenn ablasıı korkma yaş olarak küçüklerlee ilgilenmiyorumm
Soran+1 yılbeni alcan demedim ki sana bende seni almam zaten be:D hergün dayak yerim sonra ama şimdiki kızlar benim gibi düşünüyor sana altarnetif sunuyorum
- +1 yıl
bence sen abana hastaa oldun ablası ayrıca kızların düşüncelerii önemlii degil önemli olan benmkii
Soran+1 yılsenin neyine hasta olcakmışım bütün düşüncelerimiz farklı düşüncesiz hayvanın tekisin karşındakini düşünmüyorsun bu çocukları nasıl doğurucak nasıl bakıcak diye çalışmasına bile izin vermiyorsun ayrıca şiddet var bu sağlıklı bir ilişki değil ve egon tavan yapmış durumda sana hasta olmuşummuş bak bak bak :D hay allahım ne insanlar var.
- +1 yıl
hahhahahahaaaaa hiçç gülücem yoktuu
Soran+1 yılbence sen bana bağlandın çaktırmıyosun
Soran+1 yılöküz
- +1 yıl
gülmekten karnıma agrıı girdii ablası prensip olarak küçüklerlee ilgilenmedigimii söylemiştimmm ablasıı
Soran+1 yıltopuklarına sıkarım oğlum sen ne diyosun benimde kartlarla işim olmaz
- +1 yıl
sen ya dayak yemedin ya da bana öylee gliyorr yiyorsaa gizliden çıkk varmıı oo yürek ablsıı hahaha
Soran+1 yılkendini ne sanıyorsun sen manyak herif aklınca beni sinir etmeye çalışıyorsun demi
- +1 yıl
evett en büyük zevkim insanlarıı gıcık etmekk ablasıı davayı ensonunda çaktınn
Soran+1 yıl2 dakkada kendini vurdurtcaksın bana allahım ya
- +1 yıl
ya ablasıı bana kapalıı kapılar ardından konusmaa gizliden bii çıkk yiyorsa hadii
Soran+1 yılÇıkınca ne yapıcaksın asıl sen vuruldun demi
- +1 yıl
yaa ne vurulucamm neyinee vurulayımm senn ablacıkk benii tehdit eden bacaksızıı bilmek istiyorumm sadecee
Boşarım. Eğer birgün evlenirsem sırf anne olmak için olacak. !
00 YorumlaZamanı geldiyse ve hala istemiyosa kendimizi mahkemede bulabiliriz oraya kadar gider bu iş..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi bilir. Başka biriyle de nikahı kıyar onla çocuk yaparım. Zaten 4 e kadar hakkım var :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHak veririm bir süre beklerdm hazır olması lazım onunda tek taraflı olmaz
00 Yorumla- Diğer konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılikna etmeye çalışırdım.. ve eminim ki ederdim :)
00 Yorumla
+1 yılzaman geçtikten sonra istemesse yolumuza bakarız
00 Yorumla
+1 yılAradan zaman geçtikten sonra istemezse şut
10 Yorumlaİsteyeceği zaman da olur heralde. Beklerim.
00 Yorumla
+1 yıl10 yerinden picaklarim
02 Yorumla
Soran+1 yılHahah :DD
Soran+1 yılsenden korkulur
+1 yıl2 seneden sonra istemiyosa get out here
10 Yorumlaelbet birgün isteyecektir o günü beklerim
10 Yorumla
+1 yılTaşıyıcı Anne bulurum :D
00 YorumlaDiğer konusunda 740 cevap paylaştı. eşime doymadan cocuk yapmam
12 Yorumla
Soran+1 yıldoyduktan sonra eşin istemezse ne yaparsın
Baskasindan yaparim :o
018 Yorumla
SoranOha haha:D aile faciası çkarr
Soran+1 yılÇok fenasın ya :Dd
Soran+1 yılProfil resmine hasta oldum idealimdeki evlilik böyle bişey :D:D
Soran+1 yıl
Soran+1 yılAyy tavşan gibi doğurcam heralde:D:DD
Soran+1 yılKoltuğun üzerinde oturuyom :D 3738383838 çocuk nasıl doğcak yaaaaa:D
Soran+1 yılAllahım ben 3738383838 çocuğu doğurup duba gibi olurum :D
Soran+1 yıl3738383838 çocuğun hangisinden başlıyım :Dd
Soran+1 yılHahaha :D 3738383838 çocuğumun babası 3738383838 çocuğu konuşmaya ömür yetmez:D
işallah ister deyip allaha havale ederim.
10 Yorumla
+1 yılmahkemelerde buluruz kendimizi...
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşarım diyosunn
- +1 yıl
aynen öylee
Gizli Üye(30-35)+1 yılprezervatifi delerdim :P
20 Yorumla
+1 yılboşanırdım çocuk isteyen birini bulurum
00 YorumlaDiğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. baştan konuşurum ki.
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılZamana bırakırım.
00 Yorumla - Diğer konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılKabul ederim yapmam.
10 Yorumla boşanırım
06 Yorumla
Sorançok büüyk bir tepki değil mi :D
Soran+1 yılDoğru diyosunda çocuk için evlenmedik kii
Soran+1 yılsevilmez tabi kiii
Diğer konusunda 423 cevap paylaştı. zorlarım :DDD
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı