Diğer Annem bir firmada sekretet şehir dışı iş gezisinde annemi götürüyorlar babam bu yüzden boşanıyor normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Annem bir firmada sekretet şehir dışı iş gezisinde annemi götürüyorlar babam bu yüzden boşanıyor normal mi?Sürekli şehir dışı gidiyor 1 gün 2 gün de olsa ayda rahat 2 kez çıkıyor bundan dolayı babamla ayrılıyorlar normal mi?Sekreter olduğu için patronu açık giyinsin istiyor baya açık giyimi Güncellemeler+1 yıl Annemin şehir dışı gezisi vs çok mu sorun Güncellemeler+1 yıl Güncel Annem bir firmada sekretet şehir dışı iş gezisinde annemi götürüyorlar babam bu yüzden boşanıyor normal mi? Cevapla İş Soruları Babalık Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O nasıl bir annemis adam haklı madem oyle çalışmasın veya başka iste calissin baban hakli 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evlenmeden önce de evlendigin de de karışmamış şimdi karışması normal mi
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. Açık giydiriyorlarsa seks de isterler bence. 1 21 Yorumla Soran +1 yıl Açık ama ne alaka Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl öyle bir izlenim oluyor genellde mini etek göğüsler açıksa. Yorumla Soran +1 yıl Göğüs aşık mini yok Yorumla Soran +1 yıl Açık olunca ne olcak Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl seks yapmak isteyebilirler. Yorumla Soran +1 yıl Kimler Niye göğüsünu açan kadın yok mu hiç Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl ben öyle düşündüm benim görüşüm bu Yorumla Soran +1 yıl Hım açık baya annemin ama hiç kimse bir şey yapamaz En fazla görürler Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl zorunluysa açık giyinmek o kötü bence Yorumla Soran +1 yıl Zorunlu biraz ama annem seviyor birazda ondan bir tık ta kendi açıyor Mini giymesi zorunlu olsa o zaman kötü olurdu Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl kendisi seviyorsa soru yok. Yorumla Soran +1 yıl Bir tık işte açtı zaten büyük olduğu için hafif de olsa açsa görünür çoğu Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl seviyorsa sorun yok dediğim gibi. Yorumla Soran +1 yıl Seviyor evet dediğinden çok acıyor ki iş bağlıyor öyle göstererek ama iş bağlayıp bitince kaçıyor Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl işte seks yapmak isterler açık görünce. Yorumla Soran +1 yıl En fazla görürler annemi zorla olmadan kimse yapamaz Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl zorla değil de yapmak isterler onu diyorum. Yorumla Soran +1 yıl Hım yapmak isterse en fazla görür işte annem istemez Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl zorlarlar şirketten yapması için Yorumla Soran +1 yıl Hayır odaya girdiği adamlar şirketin elemanı zaten kimse bir şey yapamaz Yorumla Soran +1 yıl Eeee. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İş gezisi bahane patronun işini görüyor 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Bende aynı yerde çalışıyorum biliyorum öyle bir şey yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman ön görü diyelim ama bu ihtimal hemde çoook yüksek Yorumla Soran +1 yıl Patronla gitmiyor ki iş gezisinde iş arkadaşı oluyorPatronla sadece yıllar geçti 2 kez gitti başka yok Yorumla Soran +1 yıl Hem onla gitse ne olcak Yorumla
keküm Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bu evlilikte sorunlar olması normal 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki ağa Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Esin olmasın o 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Annem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cakmislardir Yorumla Soran +1 yıl Boş yapma Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Normal 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Niye ama önceden de biliyordu evlenirken kabul etmis hayletdayi +1 yıl Kaç yaşında annen hayletdayi +1 yıl Evliler bitmiş hayletdayi +1 yıl Kaç yıllık evliler hayletdayi +1 yıl Kaç yaşında annen baban hayletdayi +1 yıl İş gezileri kaç gün oluyor hayletdayi +1 yıl Kaç yaşında annen baban.. hayletdayi +1 yıl Giyimi nasılsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O nasıl bir annemis adam haklı madem oyle çalışmasın veya başka iste calissin baban hakli
Evlenmeden önce de evlendigin de de karışmamış şimdi karışması normal mi
Açık giydiriyorlarsa seks de isterler bence.
Açık ama ne alaka
öyle bir izlenim oluyor genellde mini etek göğüsler açıksa.
Göğüs aşık mini yok
Açık olunca ne olcak
seks yapmak isteyebilirler.
Kimler
Niye göğüsünu açan kadın yok mu hiç
ben öyle düşündüm benim görüşüm bu
Hım açık baya annemin ama hiç kimse bir şey yapamaz
En fazla görürler
zorunluysa açık giyinmek o kötü bence
Zorunlu biraz ama annem seviyor birazda ondan bir tık ta kendi açıyor
Mini giymesi zorunlu olsa o zaman kötü olurdu
kendisi seviyorsa soru yok.
Bir tık işte açtı zaten büyük olduğu için hafif de olsa açsa görünür çoğu
seviyorsa sorun yok dediğim gibi.
Seviyor evet dediğinden çok acıyor ki iş bağlıyor öyle göstererek ama iş bağlayıp bitince kaçıyor
işte seks yapmak isterler açık görünce.
En fazla görürler annemi zorla olmadan kimse yapamaz
zorla değil de yapmak isterler onu diyorum.
Hım yapmak isterse en fazla görür işte annem istemez
zorlarlar şirketten yapması için
Hayır odaya girdiği adamlar şirketin elemanı zaten kimse bir şey yapamaz
Eeee.
İş gezisi bahane patronun işini görüyor
Nasıl yani
Bende aynı yerde çalışıyorum biliyorum öyle bir şey yok
O zaman ön görü diyelim ama bu ihtimal hemde çoook yüksek
Patronla gitmiyor ki iş gezisinde iş arkadaşı oluyor
Patronla sadece yıllar geçti 2 kez gitti başka yok
Hem onla gitse ne olcak
Bu evlilikte sorunlar olması normal