Muhasebeci olmak istiyordum. ama artık vazgeçtim bu kadar sıkıcı bir meslek ben hayatımda görmedim ya. Napıcam ben şimdi gidip kasiyerlikmi yapayım arkadaşlar napiyim ben. önerilenizi bekliyorum :(
Cevabın nedir?
İşletme sadece muhasebeden ibaret değildir ki. Köklü şirketlere başvuru yap. İşletmede yabancı dil seni diğer işletme mezunlarından farklı kılar. Yabancı dillerini geliştirmeye çalış. Türkiye de belli bir seviyeye geldikten sonra ufak ufak kenara para atarsın. 6 ay yurt dışına çıkarsın. Dönersin üst seviyelere gelmek istersen de şu an Türkiye'nin Rusya ve Japonya ile ticari ilişkileri kuvvetleniyor. Bu dillerden birini de öğrenebilirsin. İyi yerlere gelebileceğine inanıyorum. Sonuçta "En iyi yatırım, kendinize yaptığınız yatırımdır" demişler.. Karamsar olma..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılinterpals. net busuu. com gibi sitelere gir 1 yılda 3 dil öğren, bir sürü yabancı arkadaş edin, sonra şirketlere git 3 dil biliyorum de, işe almazlarsa tur rehberliği yaparsın. Oda olmazsa bir turizm işletmesinde çalışırsın, işletmede var ilerde müdür olursun. İyice araştırmalısın tabi ama fazla dilden bir zarar gelmez. Olmadı iyi japonca ve ingilizce öğren git japonyada ingilizce dersi ver özel. Dünyada yapabileceğin şeyler hayal gücünle sınırlı yeterki seç birini.
114 Yorumla
Soran+1 yılşu an ingilizce sadece başlangıç seviyesinde. bu seviyede bile o sitede öğrenme şansm varmı. bana öğreticek insanında türkçe bilmesi gerekirmi
Cevap sahibi+1 yılgir geyik yap, al birde kulaklılı mikrofon, skype'ın varsa orayada ekle sesli konuşun. Orda ingilizceyi öğreneceğin insanların bir kısmı sizin kadar ingilizceyle başlıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılbirde sözlük + google translate (her zaman düzgün çevirmiyor)
Soran+1 yıltamam bnde bunu soruyorum. ben şimdi bir ingilizle nasıl diyalog kurarım? ing sıfırr. translattenmi çevircem cümleyi :)
Cevap sahibi+1 yıltürkçe bilmesine gerek yok
Soran+1 yılsen bu şekilde öğrenebildnmi
Cevap sahibi+1 yılhi my name is falanca, my speak english a little, yoroshiku onegaishimasu dersin.
Cevap sahibi+1 yılTranslate ve sözlükten başka bir şeye ihtiyacın yok, yanlış yazarsan düzeltirler.
Aklıma geldide Busuu. com 'a gir önce orada ders veriyorlar, temel dersleri al interpals. net'e geç.
Soran+1 yılbana ingilizce öğretirmisn i ingilizceye çevir :)
Soran+1 yılgiridm. bu site ücretlimi?
Cevap sahibi+1 yıli would like to learn english, can you help me please?
Cevap sahibi+1 yılbirde yoroshiku onegaishimasu japonca tanıştığımıza memnun oldum demek, onu ingilizlere kullanma
Soran+1 yılzaten istesemde kullanamam baksana şuna :)
Cevap sahibi+1 yılbusuu ücretli ama bir hafta bedavası var, temel derslere yetiyor, not alırsınız çalışırken.
Gizli Üye(30-35)+1 yılZara da çalış üni. mezunu olmayanı satış elemanı bile yapmıyorlar çok prestijli şirket ve terfiler için hep kendi elemanlarını seçiolar. hatta bir kadının hikayesi vardı satış danışmanı olrak girmiş zaraya şimdi İstanbul bölge müdürü oldu. ama senden bu kafayla bir bk olmaz kuzum.
01 Yorumla
Soran+1 yılsenden insan olduysa benden herşey olur !
Diğer konusunda 849 cevap paylaştı. Babanin holdingi yoksa isletme okuduktan sonra burger king de kasiyer olursun en cok.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
31Cevap
+1 yılMuhasabeci olacaksın, olamadın mı kasiyer olacaksın__? Başka bir alternatif olmamasını size düşündüren ne__? Birkaç yıl fazla ücret beklentin olmadan ve cv ni destekleyecek kurslara giderek birçok sektörde farklı branşlarda istihdam edilebilirsin. Bu kadar karamsar olmanı gerektirecek birşey yok__
06 Yorumla
Soran+1 yılhang kurslar allah aşkına. iki kurs bana bunları verebilicekse keşke hiç üni okumasaydım.
- +1 yıl
evet amacın muhasebeci ve kasiyer odaklıysa bence de keşke hiç okumasaydın. biraz vizyona ihtiyacın var o kadar. ayrıca büyük harflerle yardım çığlıkları atan sensin. ben sadece fikir veriyorum
Soran+1 yılhaklısın ama ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. hiç güzel meslek kurslarıda yok örgü nakıştan başka
- +1 yıl
hangi sektörde olmak hangi işi yapıyor olmak seni mutlu eder. ilk vermen gereken cevap bu. kurstan kastım örgü nakış dikiş de değil. bilgisayar ve program destekli kurslar var, yabanı dil ile ilgili olanlar var ve uzmanlaşmak istediğin sektöre uygun açılmış olan kurslar var.
Soran+1 yılbilgisayar kurslarına gittim ünide okurken. ben reklamcı olmayı istemiştim olamadım ama. şimdi bişe yapabilrmiyim veya nerden başlamak lazm bilmiyorum.
- +1 yıl
Ne yapabilirim sorusunu google dan sorduğunda emil ol daha iyi cevaplar alabilirsin. onlardan sadece biri. göz atmanı tavsiye ederim__https:// www. slideshare. net/aynadakileke/gen-reklamcnn-balang- rehberi
+1 yılİŞLETME MEZUNU OLARAK AYDA GİRİŞ ÜCRETİ 2 BİN TL 2 YIL SONRA 4 5 BİN TL KAZANABİLECEĞİNİ BİLİYORMUYDUN? :D
herzman söylerim iibf vezirde eder rezilde..
merak etme aynı duurm mühendisliklerdede geçerli yatarak sınıf geçersen ben napcam diye zırlarsın böyle :D05 Yorumla
Soran+1 yılyatarak geçmedim ki. inek gibi ders çalştım o günlerime yanıyorum
- +1 yıl
:D inek gibi ders çalışmak bir fayda etmez..
nerelerde staj yaptın? hangi dilleri biliyorsun? sap erp gibi programları biliyormusun? mba yaptın mı? hangi üniversiteden mezunsun? üniversite ortalaman kaç? TOEFL sınavına girdin mi? girdiysen sınavından kaç puan aldın? üniversitede hangi kulube üyeydin ne tür grub çalışması yaptın? :D bu soruların hepsinde yeşil tik varsa tek sorun senin iletişiminde insanlarla konuşma şeklindedir.. :)
Soran+1 yılçoğunda tik yok. kaybettim desene
- +1 yıl
üniversite okurken 1. sınıftan ingilizceni geliştirecektin.. + çin veya rusca dillerini eklemen senin için + fark yaratırdı... onun dışında uluslararası denetim firmaları var pwc giibi price
waterhousecoopers şirketin adı ismi.. bu şirket msela büüyüklerin arasındadır yani seni sektöre ilk basamağı taşıyacak şirketler... seni köle gibi kullanır 2 3 yıl ama sonrasında önündeki kariyerler için çok müthiş kapılar açar.. bir anlamda piyasada pişirirler... onun haricinde mba yapman senin için fark yaratır.. onun haricinde amerikada 6 aylık bir internship yapsan artı fark yaratır... borsa İstanbul veya dneteim firmalarında her yaz staj yapsan senin için artı fark yaratır... üniversite ortlaaman 3.40 olması senin için fark yaratır... uluslararası sap erp vs.. gibi programları bilmen senin için artı fark yaratır... anlıyosun ddimi demek istediğimi? :) inek gibi çalıştım dediğinde emniim sınava son 2 3 hafta kala çalışmaya başlaman çok emek vermek olmuyor :) - +1 yıl
yandal veya çiftdal programlarına katılman senin için 2 katı fark yaratırtırdı..
hocalarınla devamlı iletişimde olman senin için çok önemli bir faktördü..
örneğin mba yaptıkdan sonra ikdisat alanındada yüksek lisans yapman CV ne yıldızlar eklerdi...
haa özel sektör istemiyorsaydın 1. sınıftan kpss çalışmaya başlayacaktın :)
+1 yılkeşke işletme okumasaydın okuyanlar pişman ve iş bulma olanağı çok düşük millet kolay diye o bölümü okuyor ama ataması yok denecek kadar zor çünkü işletme mezunu çok kişi var internetten araştır iş bulma sitelerini felan işkura bakabilirsin mesela
038 Yorumla
Soran+1 yıliş çok parası az. iş bulma knusunda sıkıntı yokki
- +1 yıl
işte mezun çok o yüzden para az keşke sağlık okusaydın
Soran+1 yılama hemşirelrde az kazanıyor özel sektörde. s
- +1 yıl
hemşirelik değilki tıbbi sekreterlik olabilirdi sadece sağlık diyince hemen hemşirelik gelmesin sağlığın kaç çeşit dalı bölümü var biliyormusun
Soran+1 yıltıbbi sekreterliği bikaç ay önce düşünmüştüm. demek istedğim hemşire bile az kazanıo tıbi sekreter nasıl iyi paralar kzansn
- +1 yıl
o zaman tıbbi dökümasyon oku sağlık bitmeyen bir meslek para önemli değil ne kadar alıyorlar yetmezmi sana o para
- +1 yıl
para için iş yapacaksan yapma daha iyi sevdiğin işi yap o zaman
Soran+1 yıl2000 alsa yeter bana. ama onu bile alan yok
- +1 yıl
bekarsan sana yeter evlenincede zaten erkek kazancı yeter
Soran+1 yılerkekte en fazla 2000 alır evde kira olursa yandık evlenmemek daha iyi bu gidişle
- +1 yıl
2000 ne yapacan o zaman gidip mühendislik okursun 4000 alırsın
Soran+1 yılmühenidsmi :)) o mühendis adamlar en az 4-5 dil biliodur o parayı anca alıodur. d bende dil sıfır :)
- +1 yıl
neden yanasın ki pahalı olan şehirde hiç yaşama sende
Soran+1 yılnapıyım yani hiç bilmedğim şehirdemi yaşıyım sebpsz
- +1 yıl
o zaman otur evinde bu devirde para kazanmak kolay değil oturduğum yerde 2000 gelsin diye bişe olmaz zaten bu devirde geçim zor
Soran+1 yıloturdugm yerden nasıl 2000 kazanyım ya. çlışarak kazancam :)
- +1 yıl
ister yaşa ister yaşama o sana kalmış bişe bu devirde para kazanmak geçinmek zor
- +1 yıl
sen öyle bir iş istiyosun kim 2000 veriyor bu devirde
Soran+1 yıldirek 2000 alamam tabiki. demek istedğim şu lanet muhasebe gbi olmasn ama çalşırım 7/24 bu
- +1 yıl
yani matematikle ilgili olmasın diyosun hesap kitap işi istemiyon
Soran+1 yılmuhasebe hesap kitap değil asla. pür dikkat isteyen bir iş. buda bana göre değil
- +1 yıl
peki az alıyorlar derken ne kadar alıyorlar maaş
Soran+1 yılasgari ücret ya da 1100-1200
- +1 yıl
yeter yetmezmi sana ama işten dolayı istemiyon sanırım peki nasıl bir iş düşünüyon
Soran+1 yılzevkli bir iş olsun rakam olmasn reyonculuk bile daha zevklidir eminim
- +1 yıl
o senin kararın herkesin kendine göre sevdiği bir meslek vardır hangi mesleğe daha çok ilgin vara onunla uğraş bence
Soran+1 yılbşey düşünemiormki artık sinirden başka
- +1 yıl
niye ya özele gelebilirmisin
Soran+1 yılhesap benim değil burdan yaz
- +1 yıl
o zaman boşver neyse iyi bir araştırma yap ve gerekirse öğretmenlere felan sor onlar gelecekteki bitmeyen boş olmayan meslekler hakkında bilgi edinirsin
Soran+1 yılokul hayattığm bittiği için öğretmende yok çevremde neyse :)
- +1 yıl
o zaman lise veya üniversite hocalarına danışabilirsin ama hiç uğraşmak istediğin bölüm meslek olmadımı yok mu
Soran+1 yılbir ara spiker sunuculğa takmıştım :)
- +1 yıl
ne istersen onu yap bence sevmediğin bir meslek hayatta seçme çok uğraşsanda yapamazsın hayat senin karar senin
Soran+1 yılo yüzden muhasebe istemiorm zaten çok sağol
- +1 yıl
rica ederim ne demek bir sorunuz felan yardımcı olabileceğim bişey felan olursa ben burdayım bana ulaşabilirsiniz
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
seni iyi anlıyorum inan bende de aynı sorun var bizden bir bok olmaz :D
ama sen benden daha şanslısın çünkü şu an kadın elemanlara daha çok ihtiyaç var sekreterlik vs olsun %90 yrleşirsin03 Yorumla
Soran+1 yılmemur sekreter bile mi var hiç duymadm
Soran+1 yılonu bende biliyorum :) ben kpss için söylüosn sandım :) neyse sürünücez sekreterlikte artık bilemiyorum
farz et ben bir işverenim... iş görüşmesine geldin ve sana sordum?
ne iş yapıyorsun? nerelerde çalıştın? ne cevap verirsin?022 Yorumla
Soran+1 yılmuhasebe elemanı olarak1.5 ay çalıştım o kadar. çünkü yeni mezunum.
Soran+1 yılama ben muhasebe 1 sene çalışşam bile bana bişey kazandrmıcak. mesleği sevmiyorum !
Soran+1 yıldüşünme aşamasındayım. ama okulda muhasebe dersini deli gibi seviyordum. nie böyle oldu
Soran+1 yılbide büroda çalışıosn allah sana kolayık versin. ne kadar tecrüben var
Soran+1 yılzor blunan dediklerine göre çok çalşıosn ama az kazanıyosun her yer öyle
Soran+1 yılinş öyledir. peki ne okumuştun sen. başka işbakıyormusn
Soran+1 yılotomotivsin neden iş bulamadnki. iyi araştrdnmı
Soran+1 yılbencde peşini bırakma. çünkümuhasebe çok parakazanabilceğin bir meslek değil. kurumsal bir firmada kasiyerlik bile yapsan iyi en azından belli bir süre sonra kasa sorumlusu mağaza müdürü olabilirsn
Soran+1 yılyönell bırakma peşini :)
Soran+1 yılonu bende düşünmüştüm ama nasıl yapabilirm bilmiyorum nereye başvuruluo :)
Soran+1 yılyaa sen oto expertiz demiosndur inş :)) ben gayrimenkul expertiz demiştim :)))
Soran+1 yılotot experimi gayrimenkulmu
Yüksek lisans yap. Ales'e gir öğretmen ol işte daha ne istion :D olmadı geçici olarak ücretli öğretmen olabilirsin ilk okullarda.
018 Yorumla
Soran+1 yılonu şimdide yapabilirm istesem. ama sigorta yatmıyormuş dgrumu
Soran+1 yıleminmisn ben 15 gün yatıyor diye duydm
Soran+1 yılnasıl başvurdun
Soran+1 yılyaşadığın yerdemi oluyor. şu an ne işle meşgulsn
Soran+1 yılözel sektördemi düşünüosn ingilizce öğretmenlğini. yerinde olsam özelde yaparım
Soran+1 yılücretli öğretmenlikte yol yemek falan olmuyor değilmi
- +1 yıl
Köyde olursan yemek oluyor. Yol sana ait. Ama servisle değilde okuldan bir hocanın arabasıyla gidip gelirsen ücret almayabilirler. Bende öyleydi okul müdürü sabah evden alırdı ders bitince eve bırakırdı hafta sonu da balığa götürürdü :D Akşamları okey'e falan :D iyiydi yani :D
Soran+1 yılşehirdeysem yol yemek bana ait o zmn
Soran+1 yılsen ilkokuldmaı lisedemi yaptn
+1 yılYeni basladigin bir iste yuksrk gelir beklemek seni uzer o yuzden kademeli yukselebilecegin bir is bul bence bende isletme mezunuyum
012 Yorumla
Soran+1 yılne iş yapıosn peki. benim isteğim mesleği sevmek aslında
- +1 yıl
bir sirkette mudurum 4 ay oldu ise basliyali
Soran+1 yıl4 ayda nasıl mdüür oldun. öyle saf bir işveren nasıl buldn
- +1 yıl
Direk ise mudur olarak basladim ben
Soran+1 yılmeslek ne. alan
- +1 yıl
Cagri merkezi bizim isimiz danismanlik ve pazarlama sirketi
Soran+1 yılçağrı merkezi elemanı olarak hiç çalıştnmı
- +1 yıl
Hayir calismadim ilkkez bilu isle ugrasiyorum
Soran+1 yıleskiden hangi işlerde çalştın üni mezunmsn
- +1 yıl
Acikogretim 4 yillik isletme mezunuyum asil meslegim pvc ustasiyim ben :))
Soran+1 yılçağrı merkeziyle o ne alaka ya. d
- +1 yıl
Hayat alakasiz islerle dolu yaptigim is okudugum bolumle alakali oldugu icin sorun yok benim icin
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSatış danışmanlığı yap vs vs
Senin karar vermen gerekiyor neden bize sordun anlamadın01 Yorumla
Soran+1 yılbelki benden bilgili insanlar vardır diye sordum
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılDerece yaptıysan okulunda akademik kariyer yap. Alternatif olarak kurumsal bir firmada başlayabilirsin, sonrasında Ceo olmasan bile mesleki ve maddi olarak tatmin olursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılkurumsal bir firmada mı akademik kariyer yapcm
- +1 yıl
Birbirinin alternatifi iki yok, sen muhasebeci olmak istemiyorum demiyormusun.
Soran+1 yılewt asla.
+1 yılsakın muhasebeci olma... bildiign köle düzeni... zaten iibf fak mezun olupta özel sektörde çalışıyosan hayatın boyunca mutsuz olursun...
bana sorarsan memur ol veya bir devlet bankasına gir06 Yorumla
Soran+1 yıl70 aldım ama yaşadığım şehirde bişey çıkmadı
- +1 yıl
bende 73 aldım 80 puan altı atanmaz bence... ben 2016 düz memurluga şimdiden çalışmaya başladım... bence hiç pes etme... seni çok iyi anlıyorum... ben bir devlet bankasında çalışıyorum ama işim çok stersli.. düşün ben bile menun degilim... memur olmak istiyorum... ne yap et gece uyuma ders çalış... sen kızsın bide askerlik sorunun filanda yok
Soran+1 yılama parada lazım hem iş hem dershane bir yürütememki. üstelik artık memurluk olmuycaj duaya amin demek gibi bişey. 90 alan öğretmenler bile atanamıyor
- +1 yıl
onlar ögretmen... atanmalaı zor senede 1000 ögretmen alınmıyo ama senin atandıgın bölüme 20000 kişi alınıyo şasnın var otur ders çalış zengin koca bekleyecegine :)) bence part time bir işe gir... ve ders çalış iki sene boyunca :)
Soran+1 yılama yaşadığım şehirde istiyorum ben mümkünmü sence
- +1 yıl
olur neden olasın yaşadıgın şehirde... sen gayretlı ol yeter :)) hem çalışıp hem ders çalışmak zor... sana şimdi kolay gelir ama işe başlayına cagörüsüsün
Diğer konusunda 437 cevap paylaştı. İşletmenin bir sürü kolu var arkadaş boşu boşuna mı beynini yordun okudun emek harcadın o kadar vize dönemlerin de günlerini zinda edip dees calıştın o kadar çile çektin
00 YorumlaDiğer konusunda 339 cevap paylaştı. bende işletme okudum. muhasebeye sıkıcı demişin bankaya köle demişisn sen anca kocaya gidersin olcağın o
13 Yorumla
Soran+1 yılbaşka meslekmi yok !!! ne kadar saçma knuşuosn!
Soran+1 yılben sırf çalışmak için kpssye kafa yormak istemiyorum sen çalışak istemiosn diosn !
+1 yılBence araştır biraz işletme diploması isteyen özel şirketleri
02 Yorumla
Soran+1 yılen az 3 yabancı dil bilirsem alırlar anca
- +1 yıl
Ögren :) ingilizce biliyorsundur gelistir
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİşletme ile ne alakası var benimde 1. lisansım işletme çok iyi bir işim var. Kendini geliştirmeye bak
08 Yorumla
Soran+1 yılişin nee :D
- +1 yıl
nick :)
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
mesleğim nickim diyorum daha ne kadar açık olabilirim :)
- +1 yıl
denetçi oow :) bende maliyede denetimci olmayı düşünüyoırum ya da müfettiş.. kaç kpss puanı ile girdin? yoksa özel bir denetim şirketindemisin?
birde cha sertifikasını almak özel sektörde denetimci olmakta önemli bir fark yaratır mı - +1 yıl
Devlette çalışıyorum maaş iyi haklar iyi saygınlık şöför araba vs. daha ne olsun :)
- +1 yıl
kaç ksps puanı ile atandın :D
- +1 yıl
İlk 500 de falandım heralde çok zor değil 3 000 000 kişi girer 2 999 500 kişinin önüne geçersin tamam
İbf ci
İsen öl diyor devlet çin gibi nasıl olsa çok bunlardan ölsede olur :-)03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınn :))
- +1 yıl
iibf ci isen :D emek ver diyor
Soran+1 yılbiliroz rapsodi mobilya :)
+1 yılDayım da işletme mezunu vergi müfettişi oldu. Meslek seçiminiz çok fazla. Neden umutsuzsun bu kadar?
01 Yorumla
Soran+1 yılcanım herşey kpssye çıkıyor. özel sektörde hiçbişe yokmuuuuuu
İnsan üniye girmeden önce veya tercih yapmadan önce bakar ben neler yazmışım diye 2 veya 4 yılını boşa verdin değdi mi? Yürü git kasiyerlik yap bence.
00 YorumlaDelimisin ilac firmalarini takip et gazeteden cok zevkli bir meslek Tibbi mumessil ol
013 Yorumla
Soran+1 yılşu an istesem olablirmiyim?
Soran+1 yılgenelde piyasada olan şartları ne durumda peki
Soran+1 yılmaaş olanak imkan diorm ben. prezenatblda skıntı yok
Soran+1 yılo zmn kesin işe alınırım :)
Soran+1 yılyalnz o iş için ehliyet istiyorlar
Soran+1 yılhemen almam lazm
Gizli Üye(30-35)+1 yılln ne olacan işinden memlun insan mi var bu devirde hiç bir ise almazlar seni bu gidisle
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka?
Cevap sahibi+1 yılhehe
+1 yılBunca sene okumusun sonucta
020 Yorumla
Soran+1 yılokudumda ne olduki :( sölesene hiçbişe
- +1 yıl
Her isletme mezunu muhasebeci olmazki bosver sen ne olmak istiyorsun niye okudunki isletme
Soran+1 yılo bölüm tuttu yaşadğım şehirde. birde o zamnlar muhasebeci olma isteğim vardı ama şimdi asla yok. dımdızlak kaldım böyle ortada
- +1 yıl
kpss ye filan gir en azından muhasebe ile uğraşmassın rahat olursun parasıda iyi olur
Soran+1 yılçokmu kolay o kpss. nie hemen kpss ye sarılıyosunz
- +1 yıl
valla kolay diye bişey yok ama maaşı çok fazla olmasın ama rahat olsun dersen müşteri temsilcisi tarzı bişeyler dene mağazalarda filan kolaylıkla bulabilirsin
Soran+1 yılmaağzada müşteri temsilcisi varmı? satış dnaışmanı olmasn
- +1 yıl
her ikiside işte bir kız arkadaşım öğrenci ve part çalışıyo en 1000 tl kaldırıyo
Soran+1 yılpart ve 1000 ciddmisn. hangi firma o
- +1 yıl
Gratis diye bir fırma parfümeri makyaj ürünleri filan satıyo mağazada
Soran+1 yılo firma parta 1000 vermez sanmam
- +1 yıl
mağazanın olduğu yer akmerkez tarzı bir yerde senin performansına bağlı herkes aynı almıyor tabi
Soran+1 yılteşekkür ederim saoll yinede
- +1 yıl
yeterki iste sen bu işler atla deve değil yaparsın yani önemli olan sevdiğin şeyi yapmak
Soran+1 yıliştee sevdğim şey bana çok uzak ama çok
- +1 yıl
ne reklamcılık filanmı içinden ne geçiyor?
Soran+1 yılewet. kısaca medya sektörü istiyorum
- +1 yıl
Peki yapabilirsin araştır heryerden bilgi al sevmediğin işi yapıp üzülüceğine şimdi kararını ver bence
Soran+1 yılbakalım neler çıkıcak
- +1 yıl
en azından denemiş olursun:))
+1 yılpolislige girebilirsin
00 Yorumla
+1 yılben işletme düşünüyorum acaba okusammı sence?
03 Yorumla
Soran+1 yılasla okuma
- +1 yıl
niye iş alanı felan geniş miş?
Soran+1 yılgenişte maaş az
İşletme okumadan önce düşüncektin :D
00 Yorumla
+1 yılMemur ol. Kpssye calis.
018 Yorumla
Soran+1 yılhiç düşünmemeiştim çok saol. beni delirtmek için yazmayın şunu lütfen.
- +1 yıl
Delirtmek ivin yazmadim. Neden kizdin
Soran+1 yılbnde biliyorum bunu yapmam gerektiğini ama olmuyor işte olmuyor ya.
- +1 yıl
Peki anladim.. satis dansmanligi ilanlari da cok. Meden dusunmuyosun
Soran+1 yılutanıyorum o işi yapmaktan. ama en son çare yapıcam başka yol yok
- +1 yıl
Zor ama zevkli is. Hangi sehirdesin
Soran+1 yılgerçekten zevklimidir. İstanbul
- +1 yıl
Ben utangac olmama ragmen bir ara yaptim. Cevrende biseyler satmaya calisan birileri olunca sana da normal geliyo. Zot bir is ama sattigin zaman hissettigin haz cok guzel.
- +1 yıl
Istanbulun neresi
Soran+1 yılbeylikdüzü. önemlimiki
- +1 yıl
Bana yakin n misin merak ettim
Soran+1 yılyakın olsam ne olucak :)
- +1 yıl
Aslinda her halukarda gorusmek ve sana yardimci olmak isterim
Soran+1 yılnasıl yardımcı olucaksn mesleğin ne ne mezunusn
- +1 yıl
Iktisaat. Memurum ben. Mulakatlar hakkinda falan tuyo verebilirim. Cv doldurabilitim. Vs...
Soran+1 yılcv de yalan şeyler yazmıcam değilmi :)
- +1 yıl
Tabiki yazmiycaksin ama olan biseyi susleyebilirsin. Karsilikli mulakat yapariz. Sanki patronmusum gibi veye insankaynaklari elwmani
- +1 yıl
burada misin
+1 yılMufettis ol bence ben o yoldayim:)
012 Yorumla
Soran+1 yılvergimi ne.)
- +1 yıl
Banka da olabilir. Cabaladin mi hic.
Soran+1 yılsadece özel bir bankann sınavına girdim. ama o zmnda inş olmaz diye dua ediyordum. bir arkadaşm çalşıyor bankada ve çok şikayetçi tazminat oldğu içinde çıkamıyor. yani anlıycagn ortada kaldım
- +1 yıl
Bnde halk in girdim 20 gundur aciklanmadi kesin torpil donuyodur. Bankada herkes zorlaniyor orada hakli olabilirsin ama yapacak bisey yok. Ben servisci sinavina girdim10 yil icinde de sube mudiru olabiliyormussun. Sonucta devlet bankasi, bakalim senin yas kac? Nerde yasiyosun?
Soran+1 yıl21 istanbul. daha sınava falan girmem zaten umut etmicem bşeyleri
- +1 yıl
Daha yasin cok kucuk gir bence yoksa girersin bir magazaya markete İstanbul'da is imkani fazla verirler 1200 tl kole gibi calisirsin
Soran+1 yılsence ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Caliscan. Kaynak kitap vs sorun olursa sor
Soran+1 yılama neye çalışcam:) sen ne okudun napıosn
- +1 yıl
Kıtaplara ;) bn ikt mezunuyum bankayı bekliyorum
Soran+1 yılinş olur çalışman hüsranla snuçlanmaz
- +1 yıl
Ins canım benim
YAŞ KAÇ KNKA
08 Yorumla
Soran+1 yıl21 . s
Soran+1 yılataması var knk :)
Soran+1 yılşark hizmeti yok mu
Soran+1 yıldüşüncem bunuda. mülakatlar çokmu zordu
Gizli Üye(36-45)+1 yılhangi üni bende işletme:)
01 Yorumla
Soran+1 yılmarmara :) sen
+1 yılyeniden oku üni?
01 Yorumla
Soran+1 yılintihar ederim daha iyi ya of
+1 yılİşletme ingilizce mi
08 Yorumla
Soran+1 yıling dersi aldım sadece
- +1 yıl
Ne güzel işte ara rastgele bir numara milleti ingilizce işlet :D
Soran+1 yılyaa delimsn sennnnn dalgaya alıyosun beni hemen
- +1 yıl
Şaka yaptım yha madem mutsuzsun o yüzün biraz olsun gülsün istedim :)
Soran+1 yılsağoll :))))
- +1 yıl
Asdfghjklşii
Soran+1 yılönerin ne onu söyle arkdşm:D
- +1 yıl
Valla dostum ne desem yalan olur şimdi gerçekte çok kararsız bir durum muhasebecini maaşı ne kadar onj bilmiyorum birde iyi olsa da uapmak istemediğin bir iş kasiyerlik demişsin onun maaşı ne kadar kendimi geçindirebilirmisin o parayla bunları bir düşün nütün verileri ortaya koy ona göre sağlıklı düşün dostum
Banka
09 Yorumla
Soran+1 yılsadece özel bir bankanın sınavına girmiştim. o da olmamştı.
Soran+1 yılya hiç rahat değil. inan rakamla uğraşmaktan kafam şişiyor.
Soran+1 yılen azından rakam olmasn hayatımda
Soran+1 yılMATEMATİK ten nefret ediyorummmmmmmm :)
Soran+1 yılrica:D
+1 yılBankaya gir
02 Yorumla
Soran+1 yılköle sistemi var orda
- +1 yıl
Heryer oyle
muhasebeci ol
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha saol
evlen :D
01 Yorumla
Soran+1 yılzengn olması lazm anca öyle zaten geleceğim yok bari zengin olsun :)
+1 yılzengin koca bul
014 Yorumla
Soran+1 yılzengn koca ilanlarını at o zmn bana
- +1 yıl
önce CVni yolla
Soran+1 yılönce ilan
- +1 yıl
ben sana talibim :) al sana ilan
Soran+1 yılhahahahaahahahahha :)) işletme mezunu olmamdan çokmu etkilendn :PPPPP
- +1 yıl
evet :D mühendislik bitirdim bizde hiç kız olmazdı hep İİBF den kız arar dururduk cok güzel kızlar vardı :D
Soran+1 yılelektrik mühendsliğimi bitrdin hiç kız yok
- +1 yıl
nasıl anladın :D evet elk-elnk müh. bitirdim 4-5 kız vardı tripli kızlardı kimse yanaşamazdı
Soran+1 yıliş hayatında bulursun çalşıosan
- +1 yıl
iş hayatında bu durum daha zor. cok konuşuluyor
Soran+1 yılne knuşuluyor ki
- +1 yıl
dedikodusu cok. iş ortamında olmaz heyerarşik düzen sonra ekmek yediğin yerde bunlar hoş karşılanmaz
Soran+1 yılne alakası var. evlenirsn gider
- +1 yıl
hahahaha buda yazamıyorum. istersen mesaj at orda anlatırım sana
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri