YILDIZIMIN DÜŞÜK OLDUĞUNU ÖĞRENDİM, NE YAPMALIYIM?

Arkadaşlar 30 yaşında güzel, zeki, çalışkan, işinde gücünde etrafta dikkat çeken biriyimdir. Fakat çevremde taş çatlasın 3 arkadaşım vardır. Kendi halimdeyim kimseye bir zararım yoktur olmadıda fakat bu güne kadar bildim bileli. Fakat bildim bileli her işim ters gidiyor, yani nasıl söylim özellikle iş hayatında çok başarılı olmama rağmen güzel paralar kazanmama rağmen hep gelen gitti borçtu vs. İlişkilerimde bile hep yanlış insanlar denk geldi, ilişki derken sevgili anlamında kimseye güvenemedim hudutlarıma alamadan ayrılmak zorunda kaldım. Evlendim boşandım ve 1 sene sonra aşık oldum birine oda bir anda öyle olmadı, sürekli baş ağrılarım olur sık sık doktora gittim bir şey çıkmadı, göz baş ağrısı. Halsizlik uyku hali, vitaminler de tam. Yıldızımın düşük olduğunu ve aşırı nazar aldığımı öğrendim. Ananem köyden geldi dualı bir kadındır çok, okurken gözleriaşırı yaşardı ve namaz kılıp uykuya yattı kızım dedi yıldızın aşırı düşük bol kısmetlisin ama kapalı hep dedi. Sırtımı başımı ben söylemeden işaret edip ağrıların çok buralarda dedi. Oku bol bol dedi ama 5 vakit kılan biriyim, napıcam bu yıldız yükseltmek için. Her işim ters gidiyor özellikle ilişkilerde bir süre sonra zıtlık oluyor
YILDIZIMIN DÜŞÜK OLDUĞUNU ÖĞRENDİM, NE YAPMALIYIM?