Pandemi öncesinde aracını sattıysa ev ve araba fiyatları 2-3 katı arttı o yüzden doğru olabilir Benzer olay benim de başıma geldi pandemi başlarında 35 bine sattığım araç şu an 115 bin
Acınası muhabbete karşıyım ama söyledikleri gerçek pahalılık çok fazla var Ama bi doktorun geçimi gayet iyi 7500-12000 arasında maaş alıyor yeni mezun doktor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Harcamalarını kontrol edemiyordur bence. Babam asgari ücret aldığı halde ev yaptı
Aynen katılıyorum
Gerçek bence
Neye göre
Pandemi öncesinde aracını sattıysa ev ve araba fiyatları 2-3 katı arttı o yüzden doğru olabilir
Benzer olay benim de başıma geldi pandemi başlarında 35 bine sattığım araç şu an 115 bin
Enflasyon %50 normal ama acındırıcak bir durum yok bana göre zor geçiniyoruz muhabbeti yapıyorlar
Acınası muhabbete karşıyım ama söyledikleri gerçek pahalılık çok fazla var
Ama bi doktorun geçimi gayet iyi 7500-12000 arasında maaş alıyor yeni mezun doktor
Aynen ondan dedim
Yüzde yüz gerçek
Nerden biliyorsun
Gecen sene ev arkadaşım 7 senelik doktordu 😄😄 ben ayrı evde yaşıyorum şu an tek o halen birileriyle yaşıyor
Uzmanlığını almamıştır pratisyendir
Kardeşim tus kolay sınav mi. Ne kadar adam var kazanamayan. 6 sene deli gibi oku sonra bi de sınava gir. 48 nöbetler vs. Yazık ya cidden
Kendileri seçiyor tr deki durumlar belli yazılım şu an tıptan daha iyi
Meslek vssi yapmak saçmalık.