Her ikiside gider bence. Bir kişi zaten psikolojik destek almak ve iyileşebilmek adına gider. Bide bu kişilerin yanında olanlarında gerçek anlamda tedaviye ihtiyaçları oluyor. Onlarında psikolojileri bozuluyor. O yüzden her iki tarafında psikolojik tedavi görmesi gerekir ki çoğu kişide görüyor zaten.
son on yılımı psikiyatrislerde harcadım. gerçek hasta olanlardan olduğumu da eninde sonunda kabullendim. ama bekleme salonunda otururken, aileleri tarafından delirtilmiş çok daha fazla sayıda insanla tanıştım.
yani psikiyatristin dediği her defasında olmasa da, çoğunlukla doğru bence.
Psikiyatrist lere psikologlara güvenmiyorum. Anlayamadıkları insanlara akıl hastahanesi yolunu sorgulamadan ve rahatlıkla secebiliyorlar. Bu yüzden Akil hastahanelerine sık sık giderim. Anlattıklarının çeyreğini burdan birisi anlatsa takipçisi olurum.
Dogrudur.. etrafimdaki olaylardan bende gördüm bunu. Asil hasta olan zaten hicbirzaman gitmezmis.. kendisine hasta olma ihtimalini bile vermezmis cünkü
Psikiyatriye ilaç tedavisi olabilecek daha ileri boyutta hastalar gider. Psikologa görüşme yöntemiyle çözülebilen sıkıntısı olan hastalar gider. Fark budur.
Herkes kendinin doktorudur mental olarak. insanların dışardan da bir telkin duyma ihtiyacından büyük paralar kaldırıyor psikologlar. büyük çakallık bence.
Doğru, hala daha tedavimin devam etmesi gerekiyor mesela
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
gün içinde kendime istemsizce tokatlar atmaya başladım. bazen birinin yaninda atasim gelior zor engel oluyorum. biri görse çok utanirim. bunu yapmamin sebebi tutunamamiş olmam
En İyi Cevaplar