Bu yıl polis okulunu kazandm bakıyorumda herkes polislere karşı ön yargılı niye çoğunluk sevmiyor polisi merak ediyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEllerinde bulundurdukları ceza gücünü "bazı" polislerin kendi çıkarları için insafsızca kullanmış olmalarından dolayı halk polisleri sevmiyor. Bence halkın haklı bir tutumu bu.
Güvenliği sağlamakla görevli polislerin bunun farkında olmayıp ülkeyi babalarının çiftliği sanmaları bunun en büyük sonucudur. Özellikle Gezi Olayları'nda polisin sergilediği tutum hiç doğru değildi bence. Polisin görevi halkı korumak, halkın asayişini sağlamak;ali kıran baş kesen edalarında takılmak değil. Hele ki devletin köpeği olmak hiç değil!
Evet sevmiyorum polisleri, en iyisine karşı bile önyargım var.512 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi anarşistler oldukça daha çok polis görevlendir devlet sizler için düzeni bozan kaos isteyen piyondan başka birşey değilsiniz sizin en saf insancıl düşünenize bile benimde ön yargım var
Cevap sahibi+1 yıl@canerkanca Bu benim düşüncemdir, katılmak zorunda değilsiniz. Senin fikrine saygı duyarım. Ben sevmiyorum o kadar.
- +1 yıl
Bende düşüncelere şiddete dönüşmedikçe hepsine saygı duyarım bu da benim düşüncem bizim vergilerimizle kamu malına zarar verenlere ayrıca kamu personelleride keyfi uygulama yapıyorlarsa onlarada karşıyım çünkü verdiğimiz verginin karşılığını almak bir yurttaş olarak en doğal hakkımız değilmi
Cevap sahibi+1 yıl@canerkanca Şöyle diyeyim vergimizi almakta en büyük hakkımız tabi ki ama hakkımızı aramakta en büyük hakkımız. Bunun için yürüyüş ve eylem yapmakta en büyük hakkımız. Kamu malına zarar veren provokatör eylemlerden bahsetmiyorum. Ülkemizde sadece yürüyüşten ibaret eylemlerde bile halk engelleniyor, polis tarafından kaba müdahaleye maruz kalıyor keza biber gazına. Hakkını aramak için eylem yapmak anarşistlikse evet ben anarşistim ve bununla gurur duyuyorum!
- +1 yıl
Yani demek istiyorsunki önce etki polisten sonra tepkide bizden öylemi bunun başka yollarıda var mesela yürüş kanuna muhalefet etmeden sivil toplum kuruluşları olarak yazılı ve görsel basında duyuru yapmak sadece bir sendika olarak değil konfederasyın şeklinde birlik içinde yapmak ayrıca madem ülkemiz demokratik rejimle yönetiliyor top yekün halk bilinçlendirerek ilk seçimde hükümetin karşısında başka bir parti çıkarıp destekleyip iktidar yapmak hükümetler her dönem kendini korumak için polisleri kullanıyor ama polislerin içindede hükümete oy vermeyenlerde var halkın içinden gelen kardeşlerimiz olan insanlar ekmek uğruna arada bırakılıyor polislerin durumunu işveren işçi mantığıyla anlarsanız daha iyi olur hiç bir parti halka rağmen iktidar olamaz alternatif üretmek siyasi partilerin görevidir kucaklayıcı olup oy toplamasıyla iktidara gelir halkı polisle diğer görüşteki insanlarla çarpıştırarak birşey elde edilmez kaos her zaman zarar verir umarım bu seçimlerde bilinçli toplum oluruz
Cevap sahibi+1 yıl@canerkanca Umarım... Umarım iktidar değişir.
- +1 yıl
Umarım demek istediğimi anlamışsındır ben bir yurttaş olarak hükümet yanlısı değilim öncelikle belirteyim ne çektiyse bizim milletimiz hep kardeşi kardeşe kırdırmakla çekti bir afrikadaki devletlerden farkımız yok herkes görevini yerini bilse böyle sıkıntılar yaşanmaz işin kolaycılığıdır bu kaostan faydalanmak siyasi partiler hiç bir zaman layıkıyla işlerini yapmıyorlar yapsalar liderler avrupa daki devlet yöneticileri vizyonuna sahip olsalar babalarının malı gibi partileri görmeseler halkta takım tutar gibi parti tutmasa herşey çok daha güzel olacak
Cevap sahibi+1 yıl@canerkanca Bak bu konuda seninle hemfikirim, düşüncelerine kesinlikle katılıyorum.
- +1 yıl
Teşekkür ederim demekki bende anarşistim ya da sende devletine bağlı iyi bir yurttaşsın aklın yolu bir işte kavga hiç bir zaman çözüm değildir :))
Cevap sahibi+1 yılBen kesinlikle anarşist değilim ; devletimi ve milletimi seven haksızlığa gelemeyen, her koşulda hakkımı arayan bir vatandaşım.
- +1 yıl
Pink21 siyaset yapma dili küfürden geçmez birleştirici ortak payda da buluşacağın bir somut kavram var birlikte bu toplumda yaşama gayreti ayrıştırmadan kucaklayıcı olarak birlik olursa dirlik olur kavgalar çıkar çatışmaları yüzünden bu toplum yüzyıl kaybetti bir yüzyıl daha kaybetmemeli hepimiz aynı gemideyiz orta yaşlıların partizan futbol takımı tutar gibi particilik değil partiyi yönetenlerinde bir ömür boyu partinin başında kalmaları doğru değil vizyon sahibi olun işe yaramayan adamı atın babanızın oğluda olsa devletler millet güçlü olursa ayakta kalır unutmayın
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir zaman önyargım olmadı iyi ki varlar
42 Yorumla
Soran+1 yılNickinden belli :)
- +1 yıl
(: (:
+1 yılO halk dediklerin kişiler anarşi ve kaos isteyen düzensizlik isteyen kişilerse kolluk kuvveti bu poliste askerde olabilir sevmezler ama işinde gücünde olan devletine bağlı vetgisini veren her yurttaş kolluk kuvvetini sever çünkü onun verdiği vergilerle onu koruduğunu bilir önemli olan senin çevren hangi tarafta dünya görüşün hangisi cevabını kendin ver sonra bizlere sor
21 Yorumla
Benım çok polis tanırım hepsi öyle değil geçenler bitane amirle tartışdım adam delikanlıdı bana dedi bende senin bu sokaklar yetişdim ağzıyla sigarayı söndürdü şimdi aram çok iyi eğer polislerin sevilmesini istiyorsanız. YUNUS POLİSlerini. Yok etsinler
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
15Cevap
Halk olarak polislerimizi cok severim :)))) cevik ve yunuslar ve korumalar on planda :)
51 Yorumla
Soran+1 yılBende yunus olucam inşallah teşekkürler :)
+1 yılDaha 4 aylıkken beni ailemden zorla alıp ailemi öldürdükleri için, 9 yaşında kaba kuvvet kullanıp kulak zarımı patlattıkları için ( sadece eylemin ortasında kalmistim bir anda eyleme dahil değildim oysa. ) gezi eylemlerinde kolumu kırdıkları için, okuldan atılmama sebep oldukları için filan yaa çok bir şey yok tabi.
Yine de polis olmadan önce adam olursan sevilirsin. Bizim tepkimiz bu hiç anlamadan sormadan kaba kuvvet kullananlara.60 Yorumla
+1 yılberkin şerefsizini öldürdülerya aslanlar onun için sevmiyorlar sevmesinler kardeşim ben ve benim gibiler bizim canımızı vatanımızı koruyan polislerimizin yanındayız.!
51 Yorumla
Soran+1 yılSağolasın kardeşim iyiki senin gibi insanlarda var
+1 yılGezi olaylarından sonra polislere nefretle yaklaşmaya başladılar. İşleri düşünce de poliiis! İmdaat! Polis yok muuu? Diye yırtınırlar
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle polisi sevmezler götleri sıkışinca polisi ararlar
Diğer konusunda 849 cevap paylaştı. Intihar eden adamin karsisina gecip selfie ceken adami, siddet goruyorum deyip karakola siginan kadini aile isine karisamayiz deyip geri yollayan adami, gencecik birini vurup sonra topuklari gotune vura vura kacan ifadesinde de oldugunde oturdum fatiha okudum diyen, yine gencecik bir fidani kuytu koseye sikistirip sopalarla tekmelerle dove dove olduren "adam"lari kim nasil sevsin?
40 YorumlaBen çok seviyorum sevmeyen az bir kısım merak etme vaz gecme benimde hayalim polis olmaktı :/
26 Yorumla
Soran+1 yılNiye olamadın ki
Soran+1 yılİmkanin varsa dene ben 19 yaşındayım sınıfta 25 yaşinda adam var üzüldüm senın adına
Soran+1 yılOkulda abla diycem kızlar var hatta evli olup gelen var iki üniversite bitirip gelen var dene şanşinı gençsin daha :)
Herkes demezsen iyi olur. Ben önyargılı değilim. Abim polis ve gayet de severim polisleri.
22 Yorumla
Soran+1 yılHerkes demedim coğunluk dedim :)
halkin birazi polisi degil tayyibi sevmiyor.
dagda kus ölse tayyip, bunlar boyle iste.
polislik iyidir. kolay gelsin.12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle sorular sormayın bak nabzımın atışı bozuluyor.. Bu memlekete S.. yaranır iyilik yapan değil. Aşağıda ki yorumları okudumda adamın biri hükümet yanlısı demiş.. Insan mal olunca diyecek birşey kalmıyor. Polis hangi kuruma bağlı çalışıyor bir sorun o çömeze..
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBasıp kaçma gel yaz buraya çömez 2..
+1 yıl#aynen polis çocuğuyum hiç iyi bir laf duymadım sanki an... biiiiip.
24 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama gurur duy babanla
- +1 yıl
duyuyorum zaten konuşan kıskanclıktan konusur ext:
Soran+1 yılHelal sana :)
- +1 yıl
+1 yılNerde bir polis varsa sivilde karsima gelsin kardes hepsi popondan korkuyo oyle uniformayla giymekle adam olunsaydi bjzde giyer adam olurduk oyle devlet arkamda diyil ona buna hadi lan isine demekle olmuyo bu isler sivilde gelsin yumruk yumruga gesin bak bakalim karşisinda boksor varken nekadar dayanabilirim polislerle tassak gecerim genelde
10 Yorumlaİyi ki varlar ama genelde nefret eden insanlar işini düzgün yapmayan polisler için. Bana çok şerefsiz polis rast geldi durduk yere bir yunus polisinden dayak yedim sebebi metrodan inip bir lise çıkışına denk gelmemdi
01 Yorumla
Soran+1 yılHer meslekte kötüler çıkıyor insanlar bir iki polis tanıyo bûtün polisleir kötü saniyo ön yargı oluşuyor
+1 yılHangi ülkede yaşıyorsun sen kardeşim. Biraz haber oku lütfen.
115 Yorumla- +1 yıl
Ben kendim olayların içinde olduğum için şu söylediğin yorumların hiçbir anlamı kalmıyor güzel kardeşim. akp milletvekilinin çocuğu karakolda polisleri hizaya dizecek tek bir polis çıkıp konuşamayacak gezi olaylarında aslan kesilen polisler her gördüğüne pardon akpli hariç her gördüğüne saldıracak. Bu ülkede polis çocukları korumak yerine çocukları öldürüyor. Umarım farkındasındır.
- +1 yıl
Her şey gözümüzün önünde olup biterken sen neyden bahsediyorsun acaba! Gezi de taksimdeydim, Ankara'daydım sürekli sokaktaydım. Siyasetin içinde bir partide çalışıyorum. Çok okurum (her kesimi okurum, araştırırım) Arkadaşın sorduğu soru çok basit, halk neden polisi sevmiyor? Cevabı daha basit https://goo.gl/QoOauq
Soran+1 yılBu isimler yüzünden sevmeyen varsa hiç sevmesin zaten durup dururken polis siktı sanki bunların kafasına birazda polirin yerine koyun kendinizi
- +1 yıl
Ekmek almak için evinden çıkan çocuğu öldürmek ne demektir!! Polis insanları korur ÖLDÜRMEZ! Polis kimsenin özel güvenliği olamaz! Polis halkın yanında olur, ayrımcılık yapmaz! siz biz demez! İnsanların gözlerini çıkartmaz attığı fişeklerle! Polisin amacı güvenliği sağlamaktır adam öldürmek değildir hele ki ÇOCUK öldürmek hiç değildir..
Soran+1 yılO çocuğun eviyle ekmek almaya gittiyi mesafa ne kadar biliyomusun bulunduyu ilçede ekmek kalmamış heralde göstericilerin arasına ekmek almaya gitmiş bu işte bir tuhaflık yok mu?
- +1 yıl
“Sabah Berkin’i sokağın başında gördüm, Gaziler Sokağı’nı geçip Mithatpaşa Caddesi’ndeki fırına ekmek almaya gidecekti. Bana da böyle söyledi. Biz 5-6 kişilik bir gruptuk. Gaziler Sokağı’yla Mithatpaşa Caddesi’nin kesiştiği noktada duruyorduk. Marketin biraz uzağında bir TOMA ile 5-6 polis vardı. Bir polis bizi gözetleyip ara sıra gaz atıyordu. Biz slogan atıp sonra duvarın arkasına geçiyorduk, attıkları gaz kapsülleri duvara çarpıp yere düşüyordu. Plastik mermi de sıkıyorlardı.”
“Berkin fırına gitmek için sokaktan caddeye çıkmak üzere hamle yaptı. ‘Caddeye çıkma nişan alıyor’ diye bağırdım duymadı.”
“Polis direkt Berkin’in kafasına ateş etti”
M. A. Berkin’in vurulma anını da şöyle anlattı:
“Caddeye daha bir adım atmıştı ki TOMA’nın yanında diz çökmüş olan çevik kuvvet polisi Berkin’e doğru gaz tüfeğiyle ateş etti.”
“Polis nişan almıştı, direkt Berkin’in kafasına ateş etti. Gaz kapsülü başının arka tarafına isabet etti. Yere düştü'' - +1 yıl
Avukat Sinan Zincir de olay yerine yakın oturduğunu, o sabah da gazete almak için dışarı çıktığı sırada şahit olduklarını anlattı:
“Polisler KİM marketin önündeydi. Gazete almak için polislerin bulunduğu istikamete gitmem gerekiyordu ancak polisler sokaktaki gençlere yakın mesafeden gaz bombası atıyorlardı, gidemedim, geri döndüm.”
“Yoğun şekilde gaz dumanı vardı, tam bu sırada bir çocuğun ‘Anne’ diye bağırarak, eliyle başını tutarak kaçtığını gördüm. Polisle arasında yaklaşık 25 metre mesafe vardı.”
Avukat Zincir, o gün ya da birkaç gün sonrasında gazetecileri ve Çaşdaş Hukukçular Derneği ile Özgürlükçü Hukukçular Derneği’ni arayarak polis saldırısı nedeniyle evlerinden çıkamadıklarını, polislerin öldürme kastıyla gaz bombası ve plastik mermi kullandığını anlattığını belirtti.
Soran+1 yılAllah aşkına inaniyormusun sen buna her görgü tanıyı başka bişey söylüyor bana eylemcilerin lafını getirme polisi koruyck hali yok ya tabi böyle söylücek kanıt getir ekmek almaya giden çocuk yüzünü niye kapatsın hadi bunu geçtim eline niye sapan alsın eylemcilerin içinde boy boy resimleri var
- +1 yıl
https://goo.gl/Zje6wK
https://goo.gl/mML0uj
Bak şu fotoğraflara. Öldürülen çocuk bu!! Çocuk diyorum sana çocuk. İnsanın bir gram içi sızlamaz mı! - +1 yıl
Tamam arkadaşım Berkin'in elinde taramalı tüfek vardı, ekmek değil mermi almaya gidiyordu. 15 yaşında olduğu için çok tehlikeli bir suçluydu. Berkin 15 yaşındayken 16 kiloda hayatını kaybetti be vicdansız. Sen kanıt peşinde koşmaya devam et. Etem'in katili cezasını aldı, elbet hak hukuk adalet yerini bulacaktır. Tüm katiller! çocuk katilleri yakalanacaktır.
+1 yılhalkın polisi değil de iktidarın polisi oldukları için.
çifte standart uyguladıkları için
gezi olaylarında orantısız güç kullandıkları için.30 Yorumla"Polis neden halkı sevmiyor?" Şeklinde soruya soruyla cevap verilesi soru.
34 Yorumla
Soran+1 yılTabi sevmeyende vardır ama çoğunluk seviyor adamlar nelerle uğraşıyo psikoloji alt üst oluyo biraz empati kur
+1 yılNeden mi?
Çok artist oldukları için haklıya haksıza kötü davrandığı için taşıdığı üniformaya saygısı olmadığı için.
Jandarmaları severim amma :D00 Yorumlabende polis okuluna girmek istiyorum, biraz bilgi verir misiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yılmesaj atim merak ettiklerini sor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı polislerin egolarıyla zekalarının ters orantılı olduğundan o bazı polisleri sevmiyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılHepsini sevmek zorunda değilsin zaten her meslekte çürükler oluyor
Cevap sahibi+1 yılBu bazıları dediğim %40'lık dilim.
Soran+1 yılHer polis iyi değil sende haklısin ben çogunluktan bahsediyorum
Mahkum gardiyanını sever mi? Birde yeni akım kaos ve devrim şimdiki gençlerde
00 Yorumla
+1 yılbende sevmiyorum. gezi parkidan sonra onlara karsi bir nefret oldu icimde..
33 Yorumla- +1 yıl
polis ne yaptı sana neden nefret ediyosun?
Soran+1 yılEvet naptı sana polis?
- +1 yıl
Böyle bir zihniyetsiniz işte. Sıkışında polisten yardım beklersiniz
+1 yılPolis neden halkı sevmiyor?
23 Yorumla
Soran+1 yılPOlis kendine taş atanı sevmez halkı sever halk için var zaten başina bir olay gelse arıycan ilk yer neresi?
- +1 yıl
Halk bireylerini kurşuna dizeni , biber gazına boğanı, tomayla ezeni uçuranı, joplayanı, işkence edeni, hakkını savunanı tutuklayanı sevmez polisi sever.
Soran+1 yılPolise molotof taş atarak mı hakkını savunuyo bunlar adamlara taş atıyolar onlarda biber gazı jopa mecbur kalıyo
- Diğer konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılHükümet yalakası olarak görüldüklerinden
25 Yorumla
Soran+1 yılAdamlar emir kulu bunun yalakalıkla ne alakası var
- +1 yıl
Bu şekilde gözüküyolar hacı ben bir alakası var demedim.. Yıllardır bu durum böyle.. Sevilmiyolar, sevilmicekler.. Politikacılarda bazı kesim tarafından sevilirler bazı kesim tarafından sevilmezler.. bir 15 yıl önce askeriyeye olan sevgi saygı ne durumdaydı şu an balyozla bilmem neyle bak ne hale geldi.. Bu ülkede herkes ayrı kafada..
Soran+1 yılÇok doğru bir yorum yaptın katılıyorum aynen herkes ayrı kafada
- +1 yıl
Sen boşver kardeşim, sadece doğru oranları gör ve yolunda devam et.. Başarılar dilerim..
Soran+1 yılEyvallah kardeşim sağol
+1 yılsevmeyen gezicidir açık ve net
10 YorumlaDiğer konusunda 5b cevap paylaştı. Ben trafiği sevmiyom ceza yazıyolar
00 Yorumlasorunumuz yok.
10 Yorumla
+1 yılBerkin in Ethemin katillerini neden sevelim
34 Yorumla
Soran+1 yılHe şu ekmek almaya gidipte polise taş atan çocuğu diyosun evinin orda fırın kalmamış göstericilerin yanına ekmek almaya gelmiş poliste öldürmüş dimi
- +1 yıl
Canım o 14 yaşındaydı hatırlatırım. 14. Daha çocuk yani. Tabi sizin zihniyette çocuk diye bişey yok haklısın. Sürü gibisiniz. Ne dense inanıyosunuz. Kal geldiniz artık. bir bitinde kurtulalım sizden.
- +1 yıl
O dediğin şahıslar PKK yandaşı zaten onlar için sevmiyorsan hiç sevme çok da tınn
- +1 yıl
Bir de utanmadan, bir bitinde kurtulalım sizden demişsin. Ama sen ve senin gibiler bitseler de bizler de rahat bir nefes alsak huzura ersek. Buradan bakınca senin de ne kadar PKK sempatizanı olduğun belli Allah belanızi versin. Nankör köpekler. Vatan haini pislikler.
+1 yılA. C. A. B
00 Yorumlasevilecek gibi de değiller ki
14 Yorumla
Soran+1 yılNedeni
Soran+1 yılÖyle olanlarda var tabi ama bu yüzden bütün polisleri aynı kefeye koyma coğu polis iyi
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası