Diğer Bir yasin suresi kaç kişiye bağışlanabilir? Luiiza Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor 6 kişiye yasin okumak istiyorum. Bir tane okuyup hepsine bağışlayabilir miyim yoksa her birine ayrı ayrı mı okumam gerekiyor? Güncellemeler+1 yıl Bir tane okuyup tüm ölmüşlere bağışladım inşallah kabul olmuştur herkese teşekkürler.🌺 Bir yasin suresi kaç kişiye bağışlanabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
onelastime Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl derde bak yavrum ya icinden gelerek yaparsan olur sayisi onemli degil 3 3 Yorumla Luiiza +1 yıl Benim için dert maalesef. Abdestte ve niyette çok fazla vesvese ediyorum. Aynı anda 6 tane yasin okuyabilmek benim için imkansız. Teşekkürler.. Yorumla onelastime +1 yıl suphelerin varsa baslamadan once gözlerini kapatıp derin derin nefes alarak egzersizle kendini rahatlat daha iyi olur o zaman Yorumla Luiiza +1 yıl 🙏🏻🌺 Yorumla
SağlıkcıHatn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bir tane okuyup hepsine bağışlayabilirsin Hatta tüm ölmüşlere de 7 0 Yorumla
MAHŞERİN3ATLISI Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl sjsjs kanka belli bir sistemimi var bunun tüm sülaleye okuyorlar normalde 2 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tek okuyup dilediğine bağışlayabilirsin, Allah kabul etsin. 4 0 Yorumla
Eskidenkayıtolanbiri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır. Öyle bşy yok 6 tane okumalısınHerkesin niyeti farklıdır 1 0 Yorumla
commentor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Sayı önemli değil niyet önemli niyetine ümmeti Muhammedi de alsan olur 1 0 Yorumla
TheSaygiN Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Okurken ses kaydı yapıp, replay yaparsak kainatın şifresini çözmüş olmaz mıyız 1 0 Yorumla
keküm Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Benim bildiğim bilerek okuyup istediğin kişilere paylasabilin 1 5 Yorumla keküm +1 yıl Eğer boş vaktin varsa herkes için ayrı oku hiç olmadı sevaba girersin Yorumla keküm +1 yıl Bu arada maşallah pp resmini gören senin kuran okuduğunu düşünmez BEN VE BAZI İNSANLAR HARİÇ Yorumla Luiiza +1 yıl Okumak için vaktim var ama çok fazla vesveseye düşüyorum bu yüzden okuyamıyorum. Teşekkür ederim açık olan insanlar da İslam dinini ve bu dinin gereklerini bilip, onlara bağlı bir şekilde yaşamını sürdürebilir. Her şey örtünmek değil kesinlikle. Yorumla keküm +1 yıl Evet açıklarda ibadet yapabilir kuran okuyabilir. Vesvese için Felak nas ayetel kürsi ihlas süresi okuyabilirsin Yorumla keküm +1 yıl Birde senin ismin ne Yorumla
yanlız_adam_16 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Hepsine tek tek okumana gerek yok ve profildeki elbiseyle okuma sayılmaz yoksa 1 4 Yorumla Luiiza +1 yıl Yok kapandım) Yorumla yanlız_adam_16 +1 yıl Kapandim derken tamamen mi kapandın yoksa yasin okumak içinmi kapandin Yorumla Luiiza +1 yıl Kur'an okumak için. Tamamen kapanmış olsaydım o fotoğraf orada olmazdı.😆 Yorumla yanlız_adam_16 +1 yıl Haklısın sende ama yasin okurken neriman şarkısını söyleme sakın kabul olmaz 😂 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sınır yok istediğin kadar kişi seçebilirsin istersen özel bir kişiye bağışla sana kalmış 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1 tane okuyunca sevabı 6 kişiye bölünür ama :D oku zaten boşa gidecek hiçbir faydası olmaz :D 1 0 Yorumla
Akbildengesiyok Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yasin okumak nedir abi 1 1 Yorumla Luiiza +1 yıl Neden? Yorumla
SultanKediHan Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Birden fazla kişiye bağışlanabiliyor diye biliyorum 2 0 Yorumla
redlabell34 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Her birine üçer tane oku garanti olsun 2 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dilediğine yolla gitsin 1 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Birine oku diğerlerini cc ye ekle 3 0 Yorumla
Attalos Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. İstersen tüm insanlığa bağışla sorun yok 1 0 Yorumla
tahaa06 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl İçinden geldiği kadar oku Allah kabul etsin 1 2 Yorumla Luiiza +1 yıl Teşekkür ederim🙏🏻 Yorumla tahaa06 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
derde bak yavrum ya icinden gelerek yaparsan olur sayisi onemli degil
Benim için dert maalesef. Abdestte ve niyette çok fazla vesvese ediyorum. Aynı anda 6 tane yasin okuyabilmek benim için imkansız. Teşekkürler..
suphelerin varsa baslamadan once gözlerini kapatıp derin derin nefes alarak egzersizle kendini rahatlat daha iyi olur o zaman
🙏🏻🌺
Bir tane okuyup hepsine bağışlayabilirsin
Hatta tüm ölmüşlere de
sjsjs kanka belli bir sistemimi var bunun tüm sülaleye okuyorlar normalde
Tek okuyup dilediğine bağışlayabilirsin,
Allah kabul etsin.
Hayır. Öyle bşy yok 6 tane okumalısın
Herkesin niyeti farklıdır
Sayı önemli değil niyet önemli niyetine ümmeti Muhammedi de alsan olur
Okurken ses kaydı yapıp, replay yaparsak kainatın şifresini çözmüş olmaz mıyız
Benim bildiğim bilerek okuyup istediğin kişilere paylasabilin
Eğer boş vaktin varsa herkes için ayrı oku hiç olmadı sevaba girersin
Bu arada maşallah pp resmini gören senin kuran okuduğunu düşünmez BEN VE BAZI İNSANLAR HARİÇ
Okumak için vaktim var ama çok fazla vesveseye düşüyorum bu yüzden okuyamıyorum. Teşekkür ederim açık olan insanlar da İslam dinini ve bu dinin gereklerini bilip, onlara bağlı bir şekilde yaşamını sürdürebilir. Her şey örtünmek değil kesinlikle.
Evet açıklarda ibadet yapabilir kuran okuyabilir. Vesvese için Felak nas ayetel kürsi ihlas süresi okuyabilirsin
Birde senin ismin ne
Hepsine tek tek okumana gerek yok ve profildeki elbiseyle okuma sayılmaz yoksa
Yok kapandım)
Kapandim derken tamamen mi kapandın yoksa yasin okumak içinmi kapandin
Kur'an okumak için. Tamamen kapanmış olsaydım o fotoğraf orada olmazdı.😆
Haklısın sende ama yasin okurken neriman şarkısını söyleme sakın kabul olmaz 😂
Sınır yok istediğin kadar kişi seçebilirsin istersen özel bir kişiye bağışla sana kalmış
1 tane okuyunca sevabı 6 kişiye bölünür ama :D oku zaten boşa gidecek hiçbir faydası olmaz :D
Yasin okumak nedir abi
Neden?
Birden fazla kişiye bağışlanabiliyor diye biliyorum
Her birine üçer tane oku garanti olsun
Dilediğine yolla gitsin
İman sahibi herkese bağışlanabilir.
Birine oku diğerlerini cc ye ekle
İstersen tüm insanlığa bağışla sorun yok
İçinden geldiği kadar oku Allah kabul etsin
Teşekkür ederim🙏🏻
Rica ederim
Gönder gitsin