Diğer Şu anda hangi coine girilir arkadaşlar? Sipruss Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Btc de 650 tl var atmak istiyorum bir koine. Ada ya da ank ye giresim var ne düşünüyorsunuz Şu anda hangi coine girilir arkadaşlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ayuboğanxxl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Uzun vadelimi kanka alıp unutayım dersen babydoge alıp trust walleta at yanan koinlerin bir kısmı cüzdanlara dağıtılıyor miktarın çoğalıyor yani 0 3 Yorumla Sipruss +1 yıl O ne kanka bende binance var ama btc türkte daha iyi kazanıyorum. btc de doge var omu? Yorumla Ayuboğanxxl +1 yıl Doge shiba inu gibi yeni meme coin 8 sıfırlı yani bin kat yapabilir birkaç aya senin kararın Yorumla Sipruss +1 yıl Aldım bi tane reis. Btc den. 3 ay bakmayacam. Yorumla
Palastine Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 650 TL ise trx xlm reef twt ya da chz birini al 1 1 Yorumla Sipruss +1 yıl Trx tamamdır!😉 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saçma sapan şeylere para vermeyin ya sonra ekonomiden şikayetcisnz 0 1 Yorumla Sipruss +1 yıl Bitcoinle ilgili hiç bir bilgisi olmayan insanların söylediği sabit şeyler. . Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gerçekten yatırım oluyor mu? 1 3 Yorumla Sipruss +1 yıl Kazanıyorum. Yoksa niye yatıraym Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm ben de mi girsem bu işlere. 650 tl yatırınca ne kadar süre sonra kazanıyorsun? Yorumla Sipruss +1 yıl Youtubeden araştır. Yorumla
mekto Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Burdan oynayarak zarar ediyosun zaten binance dene. Daha güvenli komisyonu daha az 0 6 Yorumla Sipruss +1 yıl Onuda kullanıyorumda oradan çok pis çakıldım! . Burada sağlam kazanıyorum Yorumla mekto +1 yıl Uzun vadede Tron al derim 17 kuruş 45 kuruş 60kuruş ken topladım biraz 1 lira bandında 5 olmaya hedefte Yorumla Sipruss +1 yıl Tron hangisi binancede? Aratıyortm troy çıkıyor Yorumla mekto +1 yıl Trx Yorumla mekto +1 yıl Btcde de var Yorumla Sipruss +1 yıl Hmm. . 0.350 falandı bi ara almıştım. Şu an tavan yapmış durumda! Alınır mı acep Yorumla
İbrraahhim2 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Chz çanak oluştu ytd. 0 2 Yorumla Sipruss +1 yıl Alayım mı acep bende düşünüyorumda Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Bilemem 😋 Yorumla
ömerhayyam34 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Burada en çok söylenen coine short girilir reis 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Uzun vadelimi kanka alıp unutayım dersen babydoge alıp trust walleta at yanan koinlerin bir kısmı cüzdanlara dağıtılıyor miktarın çoğalıyor yani
O ne kanka bende binance var ama btc türkte daha iyi kazanıyorum. btc de doge var omu?
Doge shiba inu gibi yeni meme coin 8 sıfırlı yani bin kat yapabilir birkaç aya senin kararın
Aldım bi tane reis. Btc den. 3 ay bakmayacam.
650 TL ise trx xlm reef twt ya da chz birini al
Trx tamamdır!😉
Saçma sapan şeylere para vermeyin ya sonra ekonomiden şikayetcisnz
Bitcoinle ilgili hiç bir bilgisi olmayan insanların söylediği sabit şeyler. .
Gerçekten yatırım oluyor mu?
Kazanıyorum. Yoksa niye yatıraym
Hmm ben de mi girsem bu işlere. 650 tl yatırınca ne kadar süre sonra kazanıyorsun?
Youtubeden araştır.
Burdan oynayarak zarar ediyosun zaten binance dene. Daha güvenli komisyonu daha az
Onuda kullanıyorumda oradan çok pis çakıldım! . Burada sağlam kazanıyorum
Uzun vadede Tron al derim 17 kuruş 45 kuruş 60kuruş ken topladım biraz 1 lira bandında 5 olmaya hedefte
Tron hangisi binancede? Aratıyortm troy çıkıyor
Trx
Btcde de var
Hmm. . 0.350 falandı bi ara almıştım. Şu an tavan yapmış durumda! Alınır mı acep
Chz çanak oluştu ytd.
Alayım mı acep bende düşünüyorumda
Bilemem 😋
Burada en çok söylenen coine short girilir reis
Avax