@TayyarRA erkek arkadaşımın burcu ve hepsi doğru kavgayı sevmiyor kıskanç mı emin değilim sabırsız meraklı uyumayı sever ilişki konusunda nasıl Bir burç sende mi yay sın
Zaten yay Burcu olan benim arkadaş. Erkek o. Oradan biliyorum 😃😃 kadın yaylar için değil bu söylediklerim.. bu arkadaşta zaten yay Burcu erkeğini sormuyor mu?
Ciddi ilişkiyi seven bir yapıları pek yok. Anca eğlenceden sıkıldıkları zaman. Yiyelim içelim ciddiye binmeyelim kafasındalar genel de. Kıskanç olduklarını görmedim ben henüz. Kıskanç olanları da illa ki vardır.
Aslan burcu erkeği sinirlidir , kendini övmeyi Sever, genelinde bir yalancılık vardır. Flörtözdur ama severse takıntılı sever, ben basak burcu olarak aslan burcu erkeği ile anlasamam, yay burcu erkeği asla zaten frekansim dışı, mantık ve ciddi ilişki insaniysaniz yay burcu ile yapamazsiniz,
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
YENGEÇ burcuyum
..
Aslan birde rica etsem yay Burcu nasıl bir burçtur Burcu yay olan yazsın
Napıcan yayı
Her daim istekli. Komik, espritüel. Çabuk sıkılgan. Üşengeç. Çoğu zaman aklı fikri cinsellikte olan. Bunalıma girmeye müsait. Yaylar
@TayyarRA çözmüş😂 genelde başakla hiç anlaşamazlar tecrübeli olman ilginç
@TayyarRA erkek arkadaşımın burcu ve hepsi doğru kavgayı sevmiyor kıskanç mı emin değilim sabırsız meraklı uyumayı sever ilişki konusunda nasıl
Bir burç sende mi yay sın
Zaten yay Burcu olan benim arkadaş. Erkek o. Oradan biliyorum 😃😃 kadın yaylar için değil bu söylediklerim.. bu arkadaşta zaten yay Burcu erkeğini sormuyor mu?
Eglenmelik tip yükseleni boga oglak başak degilse ciddi ilişki kurma
Ben aslanım erkek arkadaşım yay işte
Ciddi ilişkiyi seven bir yapıları pek yok. Anca eğlenceden sıkıldıkları zaman. Yiyelim içelim ciddiye binmeyelim kafasındalar genel de. Kıskanç olduklarını görmedim ben henüz. Kıskanç olanları da illa ki vardır.
@TayyarRA senin tanidigin bu yay kim arçi mi yoksa? İkizler degil miydi ya o
Üniversiteden arkadaşım bu benim 😃😃 5 sene beraber dirsek çürüttük.
@TayyarRA anladımmm
Ayriyeten Arçi, küçük memeli, beyaz tenli , geniş kalçalı hatun seviyordu en son. her bir de İstabul dışı ise zaten engeli direkt basmıştır 😃😃
@TayyarRA arçiye kim bakar allasen. Boş yapiyo yillardir burada ömrü bitti
Sen yine de öyle deme 😃😃 bilemezsin. Gördüğümü göremezsin, rüyanda çözemezsin o kör düğümü.
Aslan burcu erkeği sinirlidir , kendini övmeyi Sever, genelinde bir yalancılık vardır. Flörtözdur ama severse takıntılı sever, ben basak burcu olarak aslan burcu erkeği ile anlasamam, yay burcu erkeği asla zaten frekansim dışı, mantık ve ciddi ilişki insaniysaniz yay burcu ile yapamazsiniz,
Orijinal Başak burcuyum
arkadaş olursan söylerim.
Başak burcu tarikatına mensubum 😄
Bu kadar sinir hangi burca özgüymüş mdfmmf
Güneş aslan burcuna mensupum
Teraziyim Elhamdulillah 😂
Bilmiyorum valla
Hiç öyle durmuyorsun sinirlii
Başak teyze
Başak ♍
Başak
Başak