Namus ahlak terbiye kalmamis bee yedigi her pisligi anlatan kizlar yuzunden evlenmek guvenmekten korkup tiksinir oldum.
Peki ya sizce?
Peki ya sizce?
Bugüne kadar erkeklerin sürekli yatıp yatıp bakire kadın arayışı şetefsizliğini ahlaksızlığın bir numarası. şu an bunu sadece kadınlar yapıyormuş gbi anlatmıştım her iki taraf da ahlaksızşlaltı cinsellik bana göre doğru zamnda doğru kişiyle yaşanmalı her iki taraf için de geçerli
Buna katiliyorum tabii ki. Ama cinsellik sadece anlayis ve ahlak. degildir. Bakirdir belki lakin elleri dudaklari orasi burasi kacina gebedir sence. Flort felan bu da yanlis arkadas ona surukluyor.
Bn cinselliği ahlaksızlık olarak düşünmüyorum sonuçta güdülerimizi doyuruyoruz bana göre ahlaksızlık bu işi yaptıktan sonra pişkin pişkin bakir veya bakire istemektir ya da kişiliksiz olmak ahlaksızlıktr onun bunun karısına kızına kocasına sarkıntılık etmek. Sen başkalarını boşver eleştirme de kendin nasılsan öyle biri illlaki çıkar
Ben cinsellogi ahlaksizlik demiyorum. Onunla bununla yatip kalkipta namus ahlak bacak arasindaki bir zar degil deyip su ustune cikilmasidir. Guduler vardir ama onu asmak icin bir zaman vardir. Eskiden neden 16 17 si geldiginde evlendirilirdi bunlar cikmasin diyeydi guduleri patlamadan evlensin esiyle yapsin diyeydi.
Bu sitedeki her yazılana inanma ya. hayallerini fantezilerini yazan bir ton ergen var burada
Haklisin varda bu kadar da ahlaksizca olanda vardir. Bu ergenlerden biktim zaten.
Aynen çoğu uydurmasyon 😂
Önceikle EİC için teşekkür ederim :) ve aynen bende bıktım şu ergenlerin hepsinden
Rica ederim.
Erkek yattigi kari sayisinlan Övünür, Boga gibi oldugunu söyleyerek hava attar.
Kadin Cinsellik yasadigini söyledimi bu Namussuzluk.
Artik bu zihniyetler ile tartismayi bilem kestim ben anlamiyorlar.
Ben erkekler icinde dusunuyorum hocam emin ol. O kadariyla onunla insan ovunemez tam tersi kimseye dokunmadimla ovunulmelidir..
Cevap
2Cevap
Ahlak kavramı cok ince bir cizgidir kıyaslama yapmak sacma.. erkekler sçyle böyle demiyorum artık istisnalar olsada kızlar asmıs durumda yazık. Allah kalplerine allah korkusu nasip etsin
Haklısın. Ben bile utanıyorum hem cinslerimden
Biri eksi vermis sana. Anlayis. medelesi
aynen bu yüzden aşırı dikkat ediyorum
böyle erkeklere böyle de kızlar yakışır:))
Hangi erkekler?
Ben o erkekleri bilmem. Bu kizlar da belli bacak arasi namus degil deyip onun bunun altina yatan tarzlar. Ahlaksizlik namussuzluk tecrube olmus artik.
Namustan, pislikten kastın ne? ı
Sence kastiiim ne ya da namus ahlak anlayisin ne
Sana göre namus evlenmeden bir kızın cinsel ilişkiye girmesi, öyle değil mi?
Oyle de arkadas namus odurda. bir insan onun bunun altina yatacak namus iki bacak arasi degil deyip zirvalayacak bende onu ahlakli saycam yuva kurcam ha hangi zihniyet l*n bu hangi.
Cok namus ahlak sahibiyse helali olmadan o boku yemez kusura bakma bu kadar salaklik olamaz ee yatti hangi yattigi adam spnra namus iki bacak arasinda degil hadi l*n ordan. Hangi zihniyetle yasiyorsunuz.
Cahilliğin olmadığı bir zihniyet! İnsan sevdiği kişiyle ilişkiye girmeyecekte ilerdeki kocayı mı bekleyecek? Saçmalığın daniskası. Neden namus zardan ibaret? Neden namus sadece kadında?
Bence namus, karısını, kocasını, sevdiği insanı, değer verdiği kişikeri yarı yolda bırakan, onlara sahip çıkamayan insanda aranmalı. Namussuzluk budur. Öyle ilişkiye girdi diye namussuz denirmiymiş? Onca erkek tek gecelik ilişki yaşarken, orda burada becerdiği karıyı kızı anlatırken namussuz olmuyorda kızların sevdiği insanla birlikte olması mı namussuzluk? Sen nasık düşinürsen düşün, ben ve benim gibi kişiler sizin ne kadar cahil ve kıt beyinli olduğunuzu biliyoruz. Namusu kadında, zar parçasında arayan beyinsiz insanlardan, işe yaramayan, ülkeyi geriye götüren birilerinden başka biri değilsiniz. Ben ilişkiye hiç girmedim ama değer verdiğim biri olduğunda evlenmeyi falan beklemem. Evlenincede gidecek zar evlenmeden öncede. Tek söyleyeceğim şey, sizin zihniyetinize acıyorum. Sadece acıyorum!
Sende ki zihniyet mi. Gidip yatinca namuslu mu oluyorsun. tamam arkadas evlenince de onun bunun altina yatarsin sonucta namussuzluk degil sende ki zihniyet. Onun bunun seyi sana girdikce on dk zevk sende namussuzluk degilse genelevde calis hem para kazanirsin hem namussuz olmaz ulkeyi de ileri goturursun. bir de kafa beyin zihniyetin neyse bu durum bu zihniyetin ulkeyi geri goturur diyorsun. Ne alaka. Evlen kiz cocuklarina da soyle erkek arkadaslari gelsin becerip becerip gitsin sonra namus zarda degil de gec gitsin. Yari yolda birakmak namussuzsuzluktur evet lakin bir adam severse kiyamaz bekler evlenecegini biliyorsa tabi zaten bunu isteyende o isi yapip defolup gidenlerden ibaret. Namus dedigin senin zihniyetinde olamaz arkadas ona buba vermis sonra namusluyum ahlakliyim yok iki bacak arasi degil yok zar degil ben namusluyim bu zihniyetim iyi demesin kimse cok namus ahlaktan bahsediyorsan oturup beklersin. Senin bu zihniyetinle senin colugunun cocugunun da yolu belli olur.
Çok sığsın.
Ve ilişkiye girenlere orospuymuş gibi davranıyorsun. Genelevde çalışmakla sevdiğin kişiyle birlikte olmak çok farklı şeyler.
Cok genissin senin anlayis fikrin genelevde calisanlarda var. Devam.
Onun bunun altina yatmak ask sevgi ise dedim ya genelevler en guzel aski yasar o zaman. Kusura bakma evlenmeden altina yatan orospudur kusura bakma genelevdekilerde oyle.
Senin beynin orosou haberin yok, cahil. Daha iki şeyin arasındaki farkı ayırt edemiyorsun. Beyinsiz ya
Terbiyen burdan belli l*n gerzek. Git istedigine ver terbiyeni takin saygili konus karaktersiz
Senin terbiyen çok mu düzgün? Gelmişsin bana o* diyorsun birde benim terbiyeme laf ediyorsun. Senin kadar beyinsizini, kıtını ve cahilini görmedim gerçekten
Sen kendin zihniyetini soyledim bende ifade ettim bu kadar. Gayet senin ifadeni ifade ettim bende.
Aynen bu sitede olduğumdan beri erkekten soğdum
Her kizi niye bir tutuyosun?
Anla arkadas anla yahu.
Korkuyot guvenemiyor. Elbet ne tasadin benden once diye bir sorar karakter kisiligi ogrenirsin guvenemiyorum artik bir tutmak asla istemem asla.
Evlenme kanka o zaman bu senin sorunun :D
evlenmemelisin.
Oyle gozukuyor da yaslaninca kim bakacak hem orasi var yoksa bir sure kendim yer icerim.
Neden orasi da var lakin temiz guzel alimli ahlakli namuslu biri cikarsa ben onu bas taci yaparim es olmanin ne demek oldugunu da gayet iyi bilirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar