Aşk İlişkileri Arkadaşlar hiç dindar pısirik utangaç muhazakar zinadan korkan birini? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Terbiyesini bozdunuz mu veya öyle bir şey duydunuz mu veya siz yaptınız mı Güncellemeler+1 yıl Dddd Güncellemeler+1 yıl Fffft Arkadaşlar hiç dindar pısirik utangaç muhazakar zinadan korkan birini? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gencbilge0034 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl evet oldu :) * en güzeli en heyecanlısı onunlaydı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl Yorumla gencbilge0034 +1 yıl Küçük küçük başladık güzeldi yani. Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu soruya ortalıkta cevap vermeyelim, çok detay var 😊 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ver Yorumla
ouiounon Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl O kadar yobaz değildi ama birini istemeden ateist yapmıştım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dindar mı ifi Yorumla ouiounon +1 yıl 7 sülale tarikat üyesiydi. Bir kadındı arkadaşım. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl evet. hemde bu siteden tanıştım. çarşaflı biriydi. iranda yaşayan bir türktü. alkol seks bütün günahları benimle yaşadı 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yaşı kaç tu Cevap sahibi +1 yıl 29 yaşındaydı ve evliydi Soran +1 yıl İlk srn ly mı oldu Cevap sahibi +1 yıl anlamadım Soran +1 yıl İlk kocasından sonra srnle mı oldu Cevap sahibi +1 yıl evet Soran +1 yıl Yazık Cevap sahibi +1 yıl niye :) Soran +1 yıl Akilmis Cevap sahibi +1 yıl türkçe de maşallahın var :D
Whell Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben bozmadım zaten içinde vardır ortaya çıkardım :D 0 0 Yorumla
Gecesigündüz Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Evet, ilk tanışmada elimi dahi tutmadı, mahrem die. Sonra kendi evime geldi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kapalı bi kızla olmuştum olmaz falan demişti ama ilk buluşmada çok şey oldu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yuh nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tecrübe çok işe yarıyor sıradan bi film açıp içinde delice sevişme sahnesi olunca herkes azıyor Yorumla Soran +1 yıl Önce bakmadimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yoo daha uygun zamanda yaklaşmak en güzeli Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Birşeyler yaşadım ama ben zorlama baştan çıkarma filan yapmadım kendi istedi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir insan ne kadar dindar olursa olsun adet geleneklerine ne kadar baglı olursa olsun insanız sonuçta hormonlarımız var isteklerimiz var zaman geçtikte beni istemeye arzulamaya başladı ben geri çekilmeye çalıştıkça çalışıyım bir yere kadar Yorumla
GüneşIşığıParıltısı Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Beni bozmaya çalışan oldu ben kimseyi bozmadım.(Halbuki çok kolay bozabirdim.)bu arada pısırık ya da utangaç değilim sadece. 0 1 Yorumla GüneşIşığıParıltısı +1 yıl Soruyu sormaktaki amacın neydi Yorumla
cringe19 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Ben bozmadım ama bunyazdığın insanların bazıları çok hızlı yoldan çıkabiliyor ki ben de çıkartmak isterdim 0 0 Yorumla
My_director Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl ooo yaşadım bir partnerim vardı çok güzel şeyler yaşadık 0 0 Yorumla
Miiira Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Evet. Hoşlanırsam söylerim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl kaç yaşında idi Yorumla Miiira +1 yıl 12 Yorumla Soran +1 yıl Sen jacsin Yorumla Miiira +1 yıl Aynı. Yaşıttık Yorumla Soran +1 yıl Yaptınız mı Yorumla Miiira +1 yıl Çüş. O zaman ne olduğunu bile bilmiyorduk😂 Yorumla
failifirar Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 68% +1 yıl Cennetten kovulanların bir kısmı burada sanırım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aşırı utangaç saf biri ile yaptım. İlkiydim. O utangaç saf kız aşırı zevk aldı uçtu. 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Açtım açıldı ve gitti djdjdd 0 0 Yorumla
fidelity-araz Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne sanıyorsun onlar yapmiyormu 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. yapmak lazım güzel olurdu 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ne diyosun bi anlasak 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. ben yapmıştım. hemde nasıl bozmak.. anlatamam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hayır böyle bi çabam olmadı:d 0 6 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o kadar ırıspı değildim Yorumla Soran +1 yıl Bn a mı dedin bu lafı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl noldu sen mi çıkardın baştan sljkdfhdlsjhsdjgf Yorumla Soran +1 yıl Ne olmue Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hiiç Yorumla
masorbiradam Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl evet asiri zevkli olutir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla masorbiradam +1 yıl somucta kimsebin elde edemedigini sen koynuna aliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapttin Yorumla masorbiradam +1 yıl burada anlatiyimda KS bi guzel hesabimi kapasin dimi Yorumla Soran +1 yıl Anlar Yorumla masorbiradam +1 yıl yok sagol Yorumla
sertyrock Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Sanalda oldu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kız mı Yorumla sertyrock +1 yıl Evet Yorumla
_NoAds_ Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl evet kızın biri öyleydi sen? :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasik Yorumla _NoAds_ +1 yıl ? Yorumla
sociosf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. Elbette :D :D 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Cıkardım 0 0 Yorumla
Kirmizizevk Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır uğraşmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İstemeye istmeeye bozmuştu 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Kim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İş yerinde evli bi kızdı Yorumla Soran +1 yıl Kim bozdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben Yorumla Soran +1 yıl O kaç tü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşı mı? Yorumla Soran +1 yıl Eet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 26 falan Yorumla Soran +1 yıl Sen mi zieladin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zorlama değilde ısrar oldu evet Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ısrar etti n ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha ikk zamanlar ısrar yoktu sadece sohbet muhabbet derken samimileştik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konular özelleşmeye başladı. Beraber eğlenerek zaman geçirirdik falan derken yakınlaştık falan Yorumla Soran +1 yıl Sonra hala berabermisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır cıktı işten 1 yılı geçmiştir Yorumla Soran +1 yıl Ama kocasından sonra ilki sendin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet açtım ne oldu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl kızmı erkekmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız tabiykide Yorumla Soran +1 yıl nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özldn knslm mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu sorun ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utanıyor musn Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet çıkardım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuştuğum kişiydi azdırdım Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden anlatırım sadece Yorumla Soran +1 yıl Burdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet 0 7 Yorumla GüneşIşığıParıltısı +1 yıl Neden peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yobaz Müslüman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana ahlak dersi veriyordu Yorumla GüneşIşığıParıltısı +1 yıl O yobaz değil olsa olsa medeni bir insandır. Sen biraz hayvan olabilirsin 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptıklarımdan pişman değilim ahahsgfj Yorumla GüneşIşığıParıltısı +1 yıl Henüz Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşında idi Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Oldu. 0 0 Yorumla
Yenigeldimben1 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Oldu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl erkekm, i Yorumla Yenigeldimben1 +1 yıl Hayr kız Yorumla
DemirDikBey Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Çok açtım coooook 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
evet oldu :) * en güzeli en heyecanlısı onunlaydı
nasıl
Küçük küçük başladık güzeldi yani.
Bu soruya ortalıkta cevap vermeyelim, çok detay var 😊
Ver
O kadar yobaz değildi ama birini istemeden ateist yapmıştım.
Dindar mı ifi
7 sülale tarikat üyesiydi. Bir kadındı arkadaşım.
evet. hemde bu siteden tanıştım. çarşaflı biriydi. iranda yaşayan bir türktü. alkol seks bütün günahları benimle yaşadı
Yaşı kaç tu
29 yaşındaydı ve evliydi
İlk srn ly mı oldu
anlamadım
İlk kocasından sonra srnle mı oldu
evet
Yazık
niye :)
Akilmis
türkçe de maşallahın var :D
Ben bozmadım zaten içinde vardır ortaya çıkardım :D
Evet, ilk tanışmada elimi dahi tutmadı, mahrem die. Sonra kendi evime geldi
kapalı bi kızla olmuştum olmaz falan demişti ama ilk buluşmada çok şey oldu
Yuh nasıl
tecrübe çok işe yarıyor sıradan bi film açıp içinde delice sevişme sahnesi olunca herkes azıyor
Önce bakmadimi
yoo daha uygun zamanda yaklaşmak en güzeli
Birşeyler yaşadım ama ben zorlama baştan çıkarma filan yapmadım kendi istedi
Nasıl
Bir insan ne kadar dindar olursa olsun adet geleneklerine ne kadar baglı olursa olsun insanız sonuçta hormonlarımız var isteklerimiz var zaman geçtikte beni istemeye arzulamaya başladı ben geri çekilmeye çalıştıkça çalışıyım bir yere kadar
Beni bozmaya çalışan oldu ben kimseyi bozmadım.(Halbuki çok kolay bozabirdim.)
bu arada pısırık ya da utangaç değilim sadece.
Soruyu sormaktaki amacın neydi
Ben bozmadım ama bunyazdığın insanların bazıları çok hızlı yoldan çıkabiliyor ki ben de çıkartmak isterdim
ooo yaşadım bir partnerim vardı çok güzel şeyler yaşadık
Evet. Hoşlanırsam söylerim
kaç yaşında idi
12
Sen jacsin
Aynı. Yaşıttık
Yaptınız mı
Çüş. O zaman ne olduğunu bile bilmiyorduk😂
Cennetten kovulanların bir kısmı burada sanırım.
Aşırı utangaç saf biri ile yaptım. İlkiydim. O utangaç saf kız aşırı zevk aldı uçtu.
Açtım açıldı ve gitti djdjdd
Of hem de nasıl sjajxjaj
Ne sanıyorsun onlar yapmiyormu
yapmak lazım güzel olurdu
Eski sevgilim türbanlıydı prone bone da da gayet iyiydi
Ne diyosun bi anlasak
Hayır evladım, yapmadık
ben yapmıştım. hemde nasıl bozmak.. anlatamam
hayır böyle bi çabam olmadı:d
neden
o kadar ırıspı değildim
Bn a mı dedin bu lafı
noldu sen mi çıkardın baştan sljkdfhdlsjhsdjgf
Ne olmue
hiiç
baştan çıkarmışlığım var
evet asiri zevkli olutir
neden
somucta kimsebin elde edemedigini sen koynuna aliyorsun
Nasıl yapttin
burada anlatiyimda KS bi guzel hesabimi kapasin dimi
Anlar
yok sagol
Sanalda oldu
Kız mı
Evet
evet kızın biri öyleydi sen? :D
Nasik
?
Evet oldu
Yani vardır illa
actim tabi ki
Oldu maalesef
Elbette :D :D
Çoookkk
Cıkardım
evet
Hayır uğraşmam
Hayır uğraşmam
Daddy ne sorunla ne alaka
Evet
İstemeye istmeeye bozmuştu
Kim
İş yerinde evli bi kızdı
Kim bozdu
Ben
O kaç tü
Yaşı mı?
Eet
26 falan
Sen mi zieladin
Zorlama değilde ısrar oldu evet
Nasıl ısrar etti n ki
Ha ikk zamanlar ısrar yoktu sadece sohbet muhabbet derken samimileştik
Konular özelleşmeye başladı. Beraber eğlenerek zaman geçirirdik falan derken yakınlaştık falan
Sonra hala berabermisin
Hayır cıktı işten 1 yılı geçmiştir
Ama kocasından sonra ilki sendin
Evet
Evet açtım ne oldu
kızmı erkekmi
Kız tabiykide
nasıl
Özldn knslm mı
Ne oldu sorun ne
Utanıyor musn
Harammm