Eşim de sürekli annesinin dolduruşlarıyla hareket etmeye başladı ve bu durumu canımı epey sıkıyor.
Eşimin kendi öz annesiyle görüşmesini yasaklarsam bu soruna kökten çözüm bulabilir miyim?
Eşim de sürekli annesinin dolduruşlarıyla hareket etmeye başladı ve bu durumu canımı epey sıkıyor.
Eşimin kendi öz annesiyle görüşmesini yasaklarsam bu soruna kökten çözüm bulabilir miyim?
Bu yüzden yuvam yıkıldı benim. Eşinin hangisi aile bilmesi gerek. Yoksa eni sonu gider zaten. Ben uyardım anlatamadım sen erkenden söyle aile anne baba değil eştir evlendikten sonra. Benim gibi olma hocam valla yuvayı çok kolay yıktılar benim kaynana gil.
Geçmiş olsun kardeş.
Allah razı olsun, sizlere yaşatmasın. Yuvanız ve mutluluğunuz daim olsun.
Amin.
Cevap
3Cevap
koca adamsin onelimini alamiyormusun
Ne diyorsun sen?
Sana da böyle kaynana musallat olursa görürüz seni.
Türkce yazdim nesini anlamadin
ole kaynana musalat olamaz olsa bile gider orada burada ne yapacam ya ben bunu demem kendi işimi kendim hallederim
Yorumunu kendine sakla o zaman. Senin bu düşüncen başkasına karşı hadsiz şekilde konuşmana sebep olmaz.
Kes la zibidi iki yorum yaptik kicin basin ayri oynadi sanami soracaz yorum yapmayi zoruna giditorsa sormayacaksin adam ol görüslere saygili ol
Sen benim muhatabım değilsin. Nokta.
Yo bulamazsın ters teper
Ters teperse geriye boşanma seçeneği kalıyor.
Otur güzelce konus yapacak bişey kalmamıssa sonu belli demekki. Annesiyle mutluluklar dilersin
derdi ne
Dm gel kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?