Ben kiracıyım üstteki komşum da kiracı onu sürekli uyarmama rağmen aynı şeyler yapmakta ısrar ediyor Bir gün börek açtığı ve ununun döküldüğü kilimini benim pencerenin açık olduğu yerden çırpıyor bütün un benim evime dağılıyor bir gün penceresinin mermerini yıkıyor ve benim pencerenin açık olduğunu bile bile suyu şarıl şarıl döküyor bütün perde yerler camlarım ıslanıyor uyarmama rağmen tekrar tekrar aynı şeyleri yapıyor kilimlerden bir tanesini merdiven dairesine çırpıyor diğerini balkondan çırpıyor
Sutyenini yıkayıp balkonun en dışına asıyor ve dukkana eşim giderken Kafasına su damlıyor oğluna yukarıdan anahtar atıyor bakmadan ve neredeyse eşimin kafasına anahtar düşecekti oğlunun bütün pis peçeteleri ve gazli bezi merdiven dairesinde geziyor benim mutfağımın penceresinin olduğu yere düşüyor Geçenlerde perdelerimi yıkamak zorunda kaldım sırf tozlu pis su döktugu için artık bu durum canımı sıkmaya başladı... bana dedi ki A penceren açık mıydı ben görmedim Halbuki pencerelerim iz karşılıklı çapraz bakıyor görmemesi imkansız Ben artık ne yapayım?
Ki zmaaninda çamaşır makinemde bile çamaşırlarini getirmisti yikamam için yikamistim ben de ağrı kesici hapları yoktu benden istedi verdim iltihap kurutucu hapini bile vermiştim eczaneler acik değil dediğinde. Koskoca kadin ayip değil mi yaptığı? Bir de uyarmama rağmen sürekli ayni şeyleri yapıyor
Sutyenini yıkayıp balkonun en dışına asıyor ve dukkana eşim giderken Kafasına su damlıyor oğluna yukarıdan anahtar atıyor bakmadan ve neredeyse eşimin kafasına anahtar düşecekti oğlunun bütün pis peçeteleri ve gazli bezi merdiven dairesinde geziyor benim mutfağımın penceresinin olduğu yere düşüyor Geçenlerde perdelerimi yıkamak zorunda kaldım sırf tozlu pis su döktugu için artık bu durum canımı sıkmaya başladı... bana dedi ki A penceren açık mıydı ben görmedim Halbuki pencerelerim iz karşılıklı çapraz bakıyor görmemesi imkansız Ben artık ne yapayım?
Ki zmaaninda çamaşır makinemde bile çamaşırlarini getirmisti yikamam için yikamistim ben de ağrı kesici hapları yoktu benden istedi verdim iltihap kurutucu hapini bile vermiştim eczaneler acik değil dediğinde. Koskoca kadin ayip değil mi yaptığı? Bir de uyarmama rağmen sürekli ayni şeyleri yapıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ha bide sürekli ev süpürüyor elektrikli süpürge ile
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok kötü bir durum benide üstüme yeni taşındılar ailece sakar sanirim insan durmadan elindeki şeyleri düşürür mü ya
Var anam bu üst komşularda bi vaziyet bunlar biseylere mi uye bilemedim artık
Mahsus gibi ya elindekini bırakıyor pata küte, birde durmadan sehba sürüklüyor halida yok sanirim cidden cikip bazen neler diyesim geliyor ama ah ah
Ya bunların hepsi sorunlu bide her gun gunde iki kez evini süpürüyor sabah aksam bikmadan usanmadan hastalik galiba bu
Ya bunlar zannediyor orasi benim yaşam alanim istediğim gibi at koştururum.. medeniyet adina farkindalik yasamamis bir çoğu çünkü saygiyi sadece ikili iliskilerde zannediyorlar
Sorma aynen öyle ama cahile laf anlatamamaktan yorulurduk şimdi level atladilar extra cahil doldu ortalık
Ya sen ne kadar sabırlı birisin? Gerçekten şaşırdım bu denli sabırlı olmana. Peki bu uyarmanı muhabbet arasında mı yaptın yoksa sadece uyarmak için mi kapısına gittin?
Esime yemek götürmüştü eve geldim su sesi geliyordu bi bakim dedim musluğu falan mi açık bıraktım yok
Salonuma yatak odama gittim bi baktım camdan şelale akio
Kolay gelsin de abla bi haber vereydin keske insan oturuo burada ayıp ben uyarmaktan bıktım sen yapmaktan bikmadin eşek değil altındaki dedim
E çok güzel konuşmuşsun. Hala anlamadı mı ya?
Bundan sonra anlar zaaar vala bıktım usandım bide hep öküz insanlarin icinde oturuyoruz laftan anlamaz ipe sapa gelmezler
Ya gerçekten çok sinirlendim ama. Üniversitedeyken komşum vardı benim. O da aşırı ses yapardı. Ben en son sabahın 8inde kapısına dayanmıştım baya tekme tokat kavga etmiştik. Ondan sonra mum olmuştu. Ama senin olayın gerçekten çok tuhaf yani. Ne pis görgüsüz insanlar var ya. Cidden sinirlenmemek elde değil
Vala öyle kurtuldugunu kâr say iyi olmuş böylesi
Özel değilse hangi şehirde yaşıyorsun?
İyi sabretmişsin ben birinciye susarım ikinciye uyarırım üçüncüye döverdim karıyı
Kiz baya da var yaşı ha
Hadi sutyen işi bir kerelik oldu ama yeter gayri gina geldi bide dalga geçer gibi aaaa penceren açık miydi gormedim demesi...
eski kirada durduğumuz evde üst komşu, bu arada o da kiracıydı hortumla balkonu yıkıyordu altta da bizim çamaşırlar asılıydı sular çamaşırlara geliyo diye annem kavga etmişti karıyla sljxksjx
Ne sütyeniki merak ettim ya.
Sanane be abaza
Sory
Iyi yapmış meydan dayağı çekeceksin böyle laftan anlamazlara
Acaba kocan icinmi atti diye dusundum.
aa o halı astıgı zaman şekerli çay dök halılarına çırparken tut halııyu aşağıya at
Damdan yapacam artik
ben o evi başına yıkarım ben gelemem öyle gereksiz tavırlara
Biktim vala iyilik bilmez arsizlar
şikayet et onu
Edecem ev sahibine
ev sahibine değil adli olarak da şikayet edebilirsin.
Edim edim ne ne gececek elime tuhaf bi oglu var eşimle bozuşsun istemem araları
belki aklı başına gelir de durur diye söylüyorum bazen insanın gözü korkmalı ki akıllansın
Heye doğru diosun