Yukardaki kiraci komşumu cok uyardim sürekli ayni şeyleri yapıyor gecen kizarcasina konuşurum yetti artık?

Ben kiracıyım üstteki komşum da kiracı onu sürekli uyarmama rağmen aynı şeyler yapmakta ısrar ediyor Bir gün börek açtığı ve ununun döküldüğü kilimini benim pencerenin açık olduğu yerden çırpıyor bütün un benim evime dağılıyor bir gün penceresinin mermerini yıkıyor ve benim pencerenin açık olduğunu bile bile suyu şarıl şarıl döküyor bütün perde yerler camlarım ıslanıyor uyarmama rağmen tekrar tekrar aynı şeyleri yapıyor kilimlerden bir tanesini merdiven dairesine çırpıyor diğerini balkondan çırpıyor
Sutyenini yıkayıp balkonun en dışına asıyor ve dukkana eşim giderken Kafasına su damlıyor oğluna yukarıdan anahtar atıyor bakmadan ve neredeyse eşimin kafasına anahtar düşecekti oğlunun bütün pis peçeteleri ve gazli bezi merdiven dairesinde geziyor benim mutfağımın penceresinin olduğu yere düşüyor Geçenlerde perdelerimi yıkamak zorunda kaldım sırf tozlu pis su döktugu için artık bu durum canımı sıkmaya başladı... bana dedi ki A penceren açık mıydı ben görmedim Halbuki pencerelerim iz karşılıklı çapraz bakıyor görmemesi imkansız Ben artık ne yapayım?
Ki zmaaninda çamaşır makinemde bile çamaşırlarini getirmisti yikamam için yikamistim ben de ağrı kesici hapları yoktu benden istedi verdim iltihap kurutucu hapini bile vermiştim eczaneler acik değil dediğinde. Koskoca kadin ayip değil mi yaptığı? Bir de uyarmama rağmen sürekli ayni şeyleri yapıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ha bide sürekli ev süpürüyor elektrikli süpürge ile
Yukardaki kiraci komşumu cok uyardim sürekli ayni şeyleri yapıyor gecen kizarcasina konuşurum yetti artık?