21 yaşında evliyim çocukluyum okuyorum ama çok bunaldım?

Bildiğiniz gibi küçük yaşta hata yaptım evlendim evlilikten beklentim çok farklıydı. Şuanda 3. Yılımdayım ve çok aşırı bunaldım. Kayınvalideme yakın oturuyorum küçük bir ege kasabasında yaşıyorum evim konforlu değil. Eşimin iş durumu net değil öğretmenlik mezunu fabrikada muhasebe işi yapıyor asgari ücret alıyor. Ben hiç böyle ummamıştım bu yıl polislik sınavına girecek kazanırsa bi nebze mutlu olacağım ama şu an bulunduğum ortamda çok sıkıldım çok bunaldım görümcemdende kaynanamdanda soğudum ilk 2 yıl iyiydim. Artık robotlaştım kaynanamgile gittiğimde kendimi işe veriyorum temizlik yapıyorum. Gülmek konuşmak bile istemiyorum mecbur davranıyorum herşeye. Çok bunaldım galiba bu sefer. Okumaya karar verdim şu an aöf çocul gelişimi okuyorum. Bazen gelin olmak çok ama çok zoruma gidiyor. İçimi dökmek istedim ne düşünüyorsunuz? Ne tavsiye verirsiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Kayınvalidem çok sahte geliyor. Görümcem desen 4 aydır konuşmuyoruz zaten sevmediğini hissediyordum. Ruhum bile yok artık kendimi odun gibi hissediyorum mutsuzum. Düzelir mi bilmiyorum çok yıprandım. Resmen hayatı gördüm hayatı yaşadım. İnsanlar çok acımasız
21 yaşında evliyim çocukluyum okuyorum ama çok bunaldım?