Doğru demiyorum ama sonuçta kendi hayatı bu. Nihayetinde 15 yaşında bir ergen değil..
1
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki şöyle birşeyde var nikahsız ilişki yaşarsa erkekler çevrede ya bu kadınla oldum sunla olduk diye laf yapıyor biliyorsun bu da her yerde duyulur buna rağmen bu kader rahat mi olmak lazım sonuçta sahipsiz değil ailesi var annem yalnız değil
Öylede şöyle bir şey var düşünsene diyelim adamla yaptı adam bunu dışarda anlatmayacak mi hiç veya annemi tehdit edecek vs oğluna derim diye istediğini yaptıracak
Bir erkek olarak şunu diyorum cidden erkeklere güven olmaz bir bakarsın işine gelmez seni tehdit bile eder annemin özel hayatına karışmak istemem ama cinsel bir yakınlık kimseyle yaşamasin insanlar kullanıyor çünkü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Doğru demiyorum ama sonuçta kendi hayatı bu. Nihayetinde 15 yaşında bir ergen değil..
Peki şöyle birşeyde var nikahsız ilişki yaşarsa erkekler çevrede ya bu kadınla oldum sunla olduk diye laf yapıyor biliyorsun bu da her yerde duyulur buna rağmen bu kader rahat mi olmak lazım sonuçta sahipsiz değil ailesi var annem yalnız değil
Yalnız olduğu için değil ki zaten istediği için yapar yaparsada. Bunu senin değil annenin düşünmesi gerekiyor bence
Öylede şöyle bir şey var düşünsene diyelim adamla yaptı adam bunu dışarda anlatmayacak mi hiç veya annemi tehdit edecek vs oğluna derim diye istediğini yaptıracak
Annen senden mi korkacak ki
Benden korkar tabiki oğlum duymasın yaptığımı der gizler bunun için adama boyun eğer
Adam sadece bunu demez seninle yaptığımı anlatırım vs ver insan Korkmaz mi erkeklerle takılırken
Niye korksun ki kendi seçtiği hayat sonuçta
Öylede çevremde var buna benzer kişiler kadın oğlu duymasın çevrem duymasin diye gizlemiş yıllarca adam istediğini yapmış
Senden bir konuda fikir alabilir miyim
Nedir
Özelden yazabilir misin istek attım zaten sadece bir fikir almak istiyorum kötü bir şey yok yanı
Yaz
Nickim normalki seni şu an takip ediyordum ordan yazarsan
Bekliyorum
Özgür olsun be valla kadınlar çok yoruluyor o kadar sene
Hım annem yani milletin altına bile yatsın öyle mi
ya ne alaka şimdi
Öyle demiş gibi oldu ondan
istediğini yapsın kocaman kadın çocuk değil ya
Ne yapsın yani isterse istediği kişiyle olsun anlamında mu
*kendi hayatı*
Açık yaz ysni isterse annen yatar da mı diyorsun
ne biliyim ben
Hım tamam
Korumalı tabiki sonlara olanları duyuyoruz
Evet bende onun için dedim
Bir erkek olarak şunu diyorum cidden erkeklere güven olmaz bir bakarsın işine gelmez seni tehdit bile eder annemin özel hayatına karışmak istemem ama cinsel bir yakınlık kimseyle yaşamasin insanlar kullanıyor çünkü
Sonuna kadar haklısın
Peki napicam bu konuyu bir durum var annemle de konuşamıyorum hemen bir şey olsa aylarca kusuyor kalbi kırılıyor
Bırak kırılsın yanlis yoldaysa
Hım kırmakts istemiyorum ama
Bir ricada bulabilir miyim bir konu hakkında fikir almak istiyorum rica etsem yazabilir misin?
Evet
Yani annem isterse istediği kişiyi cinsel anlamda mutlu mu eder
Ne dion knk
Annemin yaptığını anlatıyorum
Özgür tabi
Kendi hayatı
Annenden şüpheli duyuyon
Kaç yaşında
İstediği yaşar
Kaç yaşında anne