Annelerin herşeyden mahrum kalması?

Annem 46 ysşında ve halen çalışıyor çabalıyor bundan seneler önce babam sorumsuz bir adammış ve annem bina trmizliklerine gidip eve destek çıkıyormuş babam sürekli kartlardan bloke yiyormuş annemde el mecbur babama destek çıkmaya başlamış ben 6 7 yaşlarında iken hatırlıyorum anneme yardım ederdim yanında Kova felan taşırdım yorulmasın diye annem 46 yaşına geldi hala çalışıyor çalışma desekte içinde bir korku var babsn yine borç yapar ödeyemez faize gider emeklerim boşa gider diye korkuyor babam eskisi gibi değil ama son 7 yıldır düzgün bir şekilde çalışıyor annem çalışıp kendine alan biri ama Baba tarafından laf yiyor o kadar borcun içinde alınır mı gibi şeyler söylüyorlar halbu ki kendisi oğullarının yıllarca borcunu ödemiş halada bazen ödüyor. Baba tarafı hep annemi dışlıyor kadın dedikodu yapmaz biri bişey istese hemen koşar 21 yaşındayım daha aile üyeriyle laf dalaşına bile girdiğini görmedim herkes kalbinin ekmeğini yer der kendisi. hiçbir şey gönlünce olmamış hep dışlanmış hor görülmüş. Daha babamdan bir kıyafet bile al dediğini duymadım, kendisi zamanında eski eşyalara gelin gelmiş daha bir kaç yıldır eşyaları değiştik ama ona bile laf ediyorlar evdeki herşeyi annem kendi parasıyla aldı beyaz eşyadan tutun mobilyalarına kadar her neyse korkusu normal mi

Güncellemeler
5 ay
Annem babanız o kadar sorumsuzdu ki boşanmayı düşündüm ama sizler için dayandım babanız şu an iyi ama zamanında çok çektim borçlarından demişti size namusumla şerefimle yoklukla baktım babanızın yüzünü yere eğecek tek bir şey yapmadım bir tek sizler için yaşadım dedi 🥲
Annelerin herşeyden mahrum kalması?