20 yaşında 1.57 boy 45 kilo kapalı bir kızım. Diz hizzamda giyinmeyip kalçamı örtecek şekilde giyiniyorum pantolonlarim biraz bol giyiyorum zaten zayıfım kapalıyim hatlarim çok belli olmuyor zaten annemde sen bozuldun iyice diyip duruyor.
Makyaj yapmaya başladığımda acayip kızıyordu. Sadece rimel göz altı kapatıcisi sürüyordim hala öyle
Arkadaşlarimla geziyorum ona göre evde oturmaliyim üniveriste okuyorum eczacılık birinci sınıfım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ailenin yanından ayrıldığın an piercing dövme ve bira tutkunu olacaksın... bu kadar baskıcı olmamalı aileler
Yok knk o kadar şey sevmemde annem hep açılacağımi düşünüyor
Anne böyle yaparak seni koruduğunu zannediyor ama anne iyi yapıyor bencede
Sana gorede sendede heves var genç kız olduğun için büyüklerin lafını dinle pişman olmazsın
Evet işte heves var gencim bıraksın bir
boş ver ilerde yaparsın şimdilik anne sözü dinle
İleride gençliğim gitmiş olucak ne anladım bundan
Gençlik alakası yok ilerde yaparsın şuanlik anne ve baba dinle
Ya of ne ilerde ilerde hevesim kalmaz tam yaşlarım
Yaslanmazsin
Korkuyordur ana iste knk goruyorsun sagda solda olanlari ondan korkup korumaya calisiyordur kiyamiyordur...
Öylede diz hizzamda giyinmeyip kalçamı örtecek şekilde giyinmemde ne var düz biriyim birde hadi kocaman p o p o olsa anlicamda
Aslinda komple ayaklara kadar bol olacak ondan diyor olabilir. Neticede bu milletin poposu buyuk koca olarak ayrilmiyor, kizlara hanimlarin hepsi icin bu gecerli nasil ortunmek tesetture girmek farzsa bu da oyle, sen sadece kendini sansli hissediyorsundur oyle goze carpacak dikkat cekecek bir tarafim yok gibisinden ama iste oyle degil o, ister buyuk ister kucuk olsun o ortunecek belki o yuzden de diyor olabilir iste. Bilemem tabi de oyle ihtimal olarak soyledim ben sadece. Simdi tam olarak nasil giyiniyon onu da gormedim ama sor bakalim annene neden boyle yapiyor ve nasil istiyor diye falan...
Neden isticek din seysi işte ona kalsa kara çarşaf bile giydirir ve kendi giymez işte ne bileyim bozuluyon sen diyip duruyor
Valla knk simdi aranizdaki bag olsun giyimin kusamin falan nasildir bilmem tabi ama asil gercek kapanma carcaftir boydan full bol olan ama tabi devirin degisimiyle falan millet sadece ustunu bol giyinip altini pek onemsemiyor dar giyini cikiyor boylelikle bu normallesti gibi bir sey oldu halbuki din dedigin ne ise odur istersen bin sene istersen bir milyon sene gecsin, telefon uygulamasi degil ki bu zamanla guncellenip degissin - ilk ciktiginda nasilsa bugun de aynisi ama eger senin dedigin gibi boyle giyin diyip kendisi giyinmezse o ayri tabi onu bilemem artik neden oyle dedigini...
Knk gerçek dini biliyom evet değişmez bir şey ama yapamıyorum nefsim ağır geliyor
Valla orasini sen bilecen zaten knk ben sadece anlatiyom. Seytanin vesvesesini bu kadar cabuk kanma az karsi cik...
Gizliden çıkar mısın
Neden
Konuşmak için akıllı birine benzettim
hee, olur fark etmez. Buyur
Okulu bitir özgürleş
Yaş olucak 25 sonra bir koca bir bebe derken nereye özgür olayım asıl şimdi yaşlarım
Kocaya geç git. Olmaz mı
Oldu sonra kim alsın
Aman boş versene. Oku mesleğini yap. Alırlar. 2 yıl geç evlen Hayatını yaşa gez istediğin gibi. Farklı insanlarla tanış. Hayat kısa. İstediğin gibi yaşa. Sonuçta senin hayatın.
2 yıl neye yetecek bu yaşlarda özgün olmak istiyorum 20 yaşındayim
Biraz daha sabır ve zaman ver kendine
Sabreden dervjse ne olmuş bilir misin
Ben biliyorum ama senin bilmen lazım
Tamam ne olmuş bben bilmiyom öğretir misin
Sonunda başarmış
Hayır sabrede sabrede gebermis
Bu senin yorumun sabreden ermiş muradına ermiş bu gerçek olan senin yorumun hikaye
Bence hnım hanımcık gayet iyi bu
Annem beğenmiyor
Neden ki
Hep uzun uzun giyinmemi istiyo
Bu halin de iyi ya
Aynı dertdeyim
Gel sarılalım
Gell
Annenin sözünü dinlersen daha iyi olur
Kocanın evinde gitmeden özgür olamazsın
Bu gidişle asla
Aile evinden cikinca