Annem beni herkese rezil ediyor. Rezil olacak adam değilim evden ayrilsam çözüm olur mu?

31 yaşındayım ailemle yaşıyorum. Annem herkese sağa sola benim oğlana uygun bir kız var mı diye soruyor. Site güvenliğine bile söylemiş onlar bayan bu arada. Benim yaşadığım ilçede kendime göre bir şeklim var işimin yanında müsabık kick boks sporcusuyum. Amatorde bazen de pro organizasyonlarda müsabakalara çıkıyorum. Ama milletin gözünde annem yüzünden evde kalmış sünepe bir adam konumuna düşüyorum devamlı. Kaç defa dedim beni rezil etme insanlara ben rezil olacak adam değilim yok anlamıyor. Kendi evimde var kiracıya ihtar çektim çıkmıyor mahkemelik olduk davayı kazandım şimdi istinafta çıksın daireden direk taşınıyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Adam olsan diyen arkadas işimin yanında ayrıca spordan kazanç elde ediyorum özel ders veriyorum ayda 100 bin lira civarı gelir elde ediyorum. Bazen oluyor bunun tamamını eve ve aileme harciyorum asalak sizin gibilere denir. Eminim daha babandan harçlık aliyorsundurre-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Güncellemeler
1 yıl
Sizin gözünüzde adamlık sadece evlenmek. Ne kadar biliyorsun ben ailemin nelerini almışım bugüne kadar ne ihtiyaçlarını görmüşüm oturdukları evin borcunun bile yarısını ben ödedim. Bunun yanında kendime de ev aldım. Bir göz evin içine girip ay sonunu nasıl getireceğiz diye karı koca birbirini yiyor herkes ama dışarıya adamlık dersi veriyor mutlu aile pozları çiziyor. re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Annem beni herkese rezil ediyor. Rezil olacak adam değilim evden ayrilsam çözüm olur mu?