Diğer Anadan doğma halde uyurmusunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 016 Yapay Zekaya Sor Ben saten çarşaflarımı örttüm anadan doğmayım bazen iyi oluyo havalanıyo Güncellemeler+1 yıl Yorganım olmak isteyen var mı? Anadan doğma halde uyurmusunuz? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yattığın yere başka biri girme endişesi yoksa neden olmasın (tabii oda sıcaklığı müsaitse.) 0 0 Yorumla
falayo Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl Diğer konusunda 520 cevap paylaştı. Yalnız uyulmaz çıplak ya yanımda biri olsa çırılçıplak uyurum sana yorgan değil soba olayim 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Dün çıplak yattım. şu an boxerlayım mesela. Bazen yaptığım olur bunu evde. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üşüyorsan yorganın olur isitirim seni tatlım 🔥😉😍💛🙃🙏👌😉Da tabi eşin ya da sevgilin yoksa 🤔🙃🙏👌 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @_prensesiniz_0İstek attım kabul eder misin tatlım 🙃🙏 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl şu sıralar öyle yapıyorum hala, bu arada yorgan için henüz erken ama battaniyelik uygundur 😱😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl o durumda rahat olamambelki boxer iç çamaşırı ile uyuyabilirim ama tamamen çıplak değil 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 863 cevap paylaştı. Çarşaf olmak istersin 1 0 Yorumla
sırküpünüz Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Ya hiç değilse bir don giy. Gece gece ne olacağı belli olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Arada güzel oluyor ve şu an aşırı cezbettin beni 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel sarıp sarmalayayım seni Yorumla
yalnızzzzzzzzz Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl gel yorganın olayım ama erirsen karışmam 0 0 Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Oh gel keyfim gel 😊güzel olacağını düşünüyorum 0 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzel oluyor bende genellikle öyle yatıyorum 0 0 Yorumla
imperor1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Diğer konusunda 493 cevap paylaştı. Uyumam rahat edemiyorum öyle. 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 570 cevap paylaştı. İsteyen olmazmı sence 0 0 Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 896 cevap paylaştı. Genelde tarzım o zaten 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 819 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
1papatyasever Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. ezilirsin üstüne örtünürsem :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Giyinik uyurum 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsterim ama sen istemezsin libidosu yuksek sopyoseksuel birini 🙄 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Şu hava hayır 0 0 Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boxer olur genelde 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet Şu an oyleyimm 1 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Nediyon sen. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yaa evet İsmail abi 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsmail abi yogrsn mı lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Yattığın yere başka biri girme endişesi yoksa neden olmasın (tabii oda sıcaklığı müsaitse.)
Yalnız uyulmaz çıplak ya yanımda biri olsa çırılçıplak uyurum sana yorgan değil soba olayim
Dün çıplak yattım. şu an boxerlayım mesela. Bazen yaptığım olur bunu evde.
Üşüyorsan yorganın olur isitirim seni tatlım 🔥😉😍💛🙃🙏👌😉
Da tabi eşin ya da sevgilin yoksa 🤔🙃🙏👌
@_prensesiniz_0
İstek attım kabul eder misin tatlım 🙃🙏
Ben de bazen yatarım güzel olur burada yorgun olmak isterim...
şu sıralar öyle yapıyorum hala, bu arada yorgan için henüz erken ama battaniyelik uygundur 😱😂
o durumda rahat olamam
belki boxer iç çamaşırı ile uyuyabilirim ama tamamen çıplak değil
Çarşaf olmak istersin
Ya hiç değilse bir don giy. Gece gece ne olacağı belli olmaz
Yazın öyle bu aralar soğuk
Arada güzel oluyor ve şu an aşırı cezbettin beni
Gel sarıp sarmalayayım seni
gel yorganın olayım ama erirsen karışmam
Oh gel keyfim gel 😊güzel olacağını düşünüyorum
Isterim bende senin yastığın olayım
Güzel oluyor bende genellikle öyle yatıyorum
Cinler Şeytanlar Musallat olur
Uyumam rahat edemiyorum öyle.
Çok rahat oluyor öyle
İsteyen olmazmı sence
Genelde tarzım o zaten
Uyurum
Rüyalanırsam yatak batar, asla yapmam bunu.
Yatmam öyle pijama giyerim
Evet
sadece boxer, yaz kış..
Yorganin olurum tabiki
Hayır
Hayir uyumuyorum
ezilirsin üstüne örtünürsem :D
Giyinik uyurum
İsterim ama sen istemezsin libidosu yuksek sopyoseksuel birini 🙄
Gudurmus laa bu gari
Sen varsan evet
Şu hava hayır