Baskasinin evinde yemek yememe durumu sizdede varmi?
evet
hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gittiğim eve ve birazda samimiyete bağlı. Geçen gün liseden çok yakın olduğum arkadaşımın evine gittim yeni evlendi daha ama bizim kız gezmeye alıştığı için evde temizlik filan yapmamış hiç :) Eee tabi misafir olarak gittim sağolsun bir şeyler ikram etti ama yiyemedim :/ Birde daha yeni tanıştığım birisine gidiyorsam yiyemem utanırım :)
Bu bende de var. Feci şekilde nedense iğreniyorum. Yani tabii birkaç arkadaşımın annelerini tanıyorum. Çok temiz ve güvenilir olduklarına emin olduğumdan dolayı biraz yiyebiliyorum. Fakat onun dışında ne yapıp edip, bahane bulup kaytarıyorum.
başkasının evinde yemek yerim ama utanarak sıkılarak zaten tamda doyurmam karnımı
Hayvan gibi açımdır ama aç değilim derim yemem
Bendensin o zaman
En iyi cevap seçileceği aklımın ucundan geçmedi :) teşekkürler
Cevap
6Cevap
bendede var. niyeyse baska bir eve gittigimde yemek zor yiyorum. karsidaki muhtemelen titizlikle ozenle hazirlamistir ama zor yiyorum. huy iste
Eve bağlı :) temizse sorun olmuyo ama değilse yememek için bahane arıyorum
hayır yemek konusunda acaip geniş rahat bir insanım nereye gitsem karşıma geleni silip süpürürüm :D
Yemegi yapanin elleerine bakarrim temiz degilse tirnak falan uzunsa sofraya bile oturmam
Hayir gayet guzel yiyorum :D tabi ilk gittigim yerler disinda
en basit örneği teyzemlere dayımlara gidiyorum :) teklif ediyorlar ısrar ediyorlar ama ben tşkür ediyorum yemiyorum :D
Samimi olmadıgım insanların yanında öyleyimdir lakin en yakın arkadasımın evini batırmakta üstüme yoktur.
Yiyemem aga sofrada agzini filan sapirdatiyodur cinnet sebebi
Ailecek tanıdığım birinin evinde yerim sorun olmaz
İmkansız aç kalamam affetmem yerim :D
Başkasının evinde su içmem :D
hayır yemem utanıyom :D
Acsam farketmez...
bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar