Sevgilim ile çamaşırım ve pijamam varken onunda çamaşırı varken sürtünme ile bişey yaşadık doktora gittim ultrasonda baktı kistlerin var sadece her şey normal dedi korkuyorum 😟 kızlığım duruyor
Sevgilim ile çamaşırım ve pijamam varken onunda çamaşırı varken sürtünme ile bişey yaşadık doktora gittim ultrasonda baktı kistlerin var sadece her şey normal dedi korkuyorum 😟 kızlığım var duruyor
Sevgilim ile çamaşırım ve pijamam varken onunda çamaşırı varken sürtünme ile bişey yaşadık doktora gittim ultrasonda baktı kistlerin var sadece her şey normal dedi korkuyorum 😟 kızlığım duruyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
normaldir bu sıkıntı yapma adet olursun
boşalamadıysan bide onunda şişkinliği olur ama
1 ay geçti üstünden
ohoooo sende varya:) kistten dolayı oluyodur yarın olursun
Adet söktürücü içtim yarını merakla bekliyorum 😔
bak sana sacma gelecek masturbasyon yap anında söker... ordaki kaslar şu an gergin
Ciddi misin nolur
evet dene gör istersen bu konuda bilgim oldugundan diyorum
Detay vermemissin.. Yas.. Iliski durumu vs
Toktormusn
Sevgilim ile çamaşırım ve pijamam varken onunda çamaşırı varken sürtünme ile bişey yaşadık doktora gittim ultrasonda baktı kistlerin var sadece her şey normal dedi korkuyorum 😟 kızlığım var duruyor
Buradan yazar mısın lütfen
Çok geçmiş olsun doktora git bence
O yüzden olmuyorsun anladım
Gebelik mümkün mü çok korkuyorum 😟 adet sökücü içtim az önce mısır püskülü içtim soğan suyu ama hiçbişe işe yaramıyor
Olmazsın sanmıyorum bana yazabilir misin
Offff 😪
Hamile olmazsın bu kadar sorun etme. Adet gecikmesi de kistlerden dir
İnşallah
Öyledir emin olabilirsin. İyi geceler
Teşekkür ederim iyi geceler
Sizede
Tek çizgi ne oluyor.
Surtunme oldugunda bosaldimino bolgene
Üstümde çamaşır ve pijama vardı onunda çamaşır vardı üstünde
Tamam da bosalmadiysa hamile kalmazsinki
Kendi çamaşırına boşaldı benim pijamama ve çamaşırımı geçip bişe olma ihtimali var mı 😔
Yok la kilottan pantolana pantolondan senin pijamana pijamadan kiloduna kilittan amina nasil gitsin
Ne bileyim ya offf 😪 onda sadece çamaşır vardı boxer
Cok dol ciktimi
Bidr sende ne vardı
Ne kadar çıktı görmedim bende hem çamaşır hem günlük pijama vardı
Ya istersen bi test al bidr ole bise yapcaniza ya gotten yaptir ya da amini yalat riskin olmaz daha ii
Sanmıyorum kaldigini ama amina gitmis olabilir
Kızlığım duruyor ama
Dursun nolcak simdi aminin ustunr bosalsin sevgilin ciplak hldr iicne gittigi icin hamile olbilirsin
Surtucene yalat veya gotten yaptir benve risk olmz
Çıplak değildik işte ten tene değmedi
Ya anldim ama brn mesrla kiloduma bosaldigimda baay bi dol cikio
Ben çok korkuyorum 😟
Test al bence
Bidaha surtturme bence ya yalasi. ya da gotten yapsin hic drgilse riske atmazsin yalamasida seni. İcin baya zevkli olur
Nedenn acabaaa
Yaaaa ondan kaynaklı degıll tamemen psıkolojık senın ki
Bu şekil hamile olunur mu pijama ve çamaşırdan geçip
Hayırrr ımkanıı yokkl
Soğan kürünü dene
Denedim olmadı maydanoz suyu bugün adet söktürücü içtim ama tık yok
Neden olamıyorsun ki
Bir şey demedin
Buradan yazar mısın
Glmedin
Cevap