Zaten yazın doğmak başlı başına bir sıkıntı. Öğrenciyken herkesinki kutlanır ama benimki es geçilirdi haliyle. Hani okul kapanmadan birlikte kutlayalım fikri de gelmezdi akıllarına arkadaşım sandıklarımın. Gelse de yapmazlardı notlarım onlardan iyiydi çünkü ne kadar kıskandıklarını sonra belli ettiler. Hayatıma ise çok az kişi aldım ve 2si doğum günüme denk geldi. Birininki benimkinden önceydi ve ben küçük bir ilçede yaşıyor olmama ve tüm yoğunluğuma rağmen ona hediye almış, kargosuna kadar her şeyi ayarlamıştım. O ise benimkinde 1 mesajı çok gördü. Neymiş gecenin bir saati benimle konuşarak kutlamak istemişmiş ailemin yanında olduğumu ve bunun imkansızlığını bilmesine rağmen. 1 mesajı çok gördü herif. Birkaç sene sonraki kişi ise ailelerin tanışması illa o gün olsun. Senin doğum günün birarada oluruz" diye diye beni beklenti içine soktu ve o zamanlar da aşırı yoğun olmama rağmen tüm yorgunlukla ağlaya ağlaya temizlik yapmıştım. Eve geldiler ve utanmadan "unuttum" dedi herif ya. Unuttum ne demek! Günlerce sen değil miydin benim başımı ütüleyen ş***fsiz. Sonra utansın, kutlama nasıl yapılıyormuş görsün diye ona öyle bir kutlama yaptım ki. Hani dedim Belki o sene benimkini farklı hale getirir. Bekliyorm hiçbir şey yok. Neymiş geçen seneyi belki unuturum diye düşünmüş. Ma* ya Unutturacak ne yaptın ki unutayım. Ayrılmadan son senede sürpriz olmadığını bile bile yemeğe gittiğimizde bile "düğüne gider gibi giyinmişsin" demişti Geri*ka*ı zaten önceki yılları içine etmişsin arasında Ne saçmalıyorsun sen ya! Bu arada o kişiyle evliydim ama ne evlilik! Mecbur kaldığım içindi. Başarılı ve güzel bir kadın olduğum için çevrede çok kıskanılan biriydim. Gözler üzerimde diye devam ettirdim kaldı ki boşanmak da öyle kolay değildi Sonra ise yeter diyip s*kt*i çektim Yaşadıklarımın hepsini anlatmam ve de sığdırmak mümkün değil ama özetle böyle. Hep bir değersiz hissettirilme çabası hep bir değersiz hissetme durumları Hep bir yalnızlık kaderime nakış nakış özenle işlenen Sonuç? Kalbim gerçek anlamda sıkışıyor ve ağlıyorum. Sevip değer vermekten başka hiçbir şey yapmadım. Verdiğim değerin zerresini karşımdakinden görmedim. Bunları ve bu derece yalnızlığı hak edecek ne yaptım bilmiyorum. Ol Hep Güler yüzlü ve sıcakkanlı olmam ile bilinirim. Avrupa'da olsam böyle olmazdı ama burada farklı olan, aslında olması gerekeni olan sevilmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Kutlamadılar. Beklenti içine girmemek için kendimle cebelleşsem de beklediğim birkaç kişi bile kutlamadı. Intihar etmek geçiyor yine aklımdan. Etmem ama bir yandan ölümden korkuyorum öbür yandan kurtuluş gibi görüyorum Garip bir şey.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer