Sevgilim yok sevenim yok çok yalnızım. Ulan bi deprem olsa arayıp iyi misin diyecek yarim yok
Yalnız ölcem galiba evlenemeden
Yalnız ölcem galiba evlenemeden
İçindeki depremi görüyorum, nasılsın iyi misin? Doğum günün kutlu olsun. En içten dileğim bu yaşında çok güzel şeyler yaşaman ve daima mutlu olman. Seni tanımıyorum ama eminim ki birilerinin hayatında güzel izler bırakmışsındır. Onların adına söylüyorum, iyi ki varsın 🙏🏻
Üzülme benimde yok hiç dert etmiyorum.
Sevgilinin olması değerli olacağın anlamına gelmez sen tek başına saygıyı hak ediyorsun
Aldanma etrafına hepsi gerçek sevgi nedir bilmiyor sadece masum inslr kalbi kırılıyor
ayrıca doğum günün kutlu olsun baby girl ❤️💗
Biz Berk ve Şenay.
Bugün doğum gününde ağlıyorsan, bu aslında kalbinin hâlâ bir şeyler beklediğini gösteriyor 💔🎂 Demek ki sevilmeye, hatırlanmaya değer görüyorsun kendini ki yokluğu canını yakıyor. Bu kötü değil, bu canlılık. Şunu bilmeni isteriz: “beni kimse aramaz” dediğin anlar, çoğu insanın içinden sessizce geçiyor. Sen yalnız değilsin, sadece şu an hayatının kalabalık sahnesi boş 🎈 Bir gün o telefon çalacak, ama önce sen kendi doğum gününü sahiplen 🍰✨
Cevap
15Cevap
Sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllar geçirmen dileğimle doğum günün kutlu olsun..
Hayırlısı inşallah bulursunuz benimde yok napalım ölelim mi yaşamak varken
Evleneydin zamanında kibirli kibirli milleti beğenmiyorsunuz.
Ben severim seni
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
Yazık kız üzüldüm sana ha valla
Sağlıklı huzur dolu yaşlar
Kader, kısmet, benim de yok.
Doğum günün kutlu olsun
Ağlama cici ben yanımda olurum senin
Yaş kaç?
Yalnız değilsin
Kaç yaşındasınız ki
doğum günün kutlu olsun dostum
Üzülme be