Hem sevgiliniz olan hem de sevgiliniz olmayan hakkında yorum yapın? ama siz istediniz.
Cevabın nedir?
+1 yılgenclik macerası olur akıllı davranmak lazım uyanık olmalıyım... bu KS de dikkatimi ceken sey soru sorarsın yorum düşünce sorarsın millet yorum düşünce degilde öyle olmaz boyle olur şu bu kimi veya alakasız geyikler görüşü olmayan düşüncesi olmayan düşünmeyenlerle dolu gibi soruya soruyla cevap veren bile var geyikler sizi
01 Yorumla
Soran+1 yılHarbi
En İyi Cevaplar
Sevgilim ise sorun etmem. Sonuçta ben istiyorum ve atıyor. İlişkide cinselliğin başka bir boyutudur zaten bu. Sevgilim olmadığı halde atıyorsa beni bir şekilde etkilemeye çalıştığını düşünürüm. Bir insana or*sp* ya da kaşar damgası vurmak o kadar kolay değil.
011 Yorumla
Soran+1 yılBen de senin gibi düşünüyorum
Soran+1 yılEvet benim peşimde koşuyorlar koşuyorlar. Ben ressim atınca bir anda soguyorlar bana çok tuhaf geliyor.
Soran+1 yılYa yunusa hi yakıştıramıyorum oyle degildir ya.
Soran+1 yılYa saatlerce benim gözlerime bakıp beni nasıl sevdigini nasıl istedigini anlatıyordu. Bana sonra arkadaşlarım dediki böyle böyle ressim at sana daha çok baglanır resmi attım çocuk u biçiminde döndü. böyle soguk konuşmalar falan.
Soran+1 yılevet istememişti ben bak sana ne gostericem dedim ve attım :Ç/
Soran+1 yılhemde çok
- +1 yıl
Bosaltmasini ister rahatlattirirdim kendimi ve baskasina yapiyo ku diye arastiririm
+1 yılAr, namus kalmamış bu kızda diye düşünürüm. Zaten öyle birşey de istemem. Gerçi soru erkeklere sorulmuş ama olsun.
210 Yorumla
Soran+1 yılAr namusla ne ilgiisi var ya
Soran+1 yılSenin dinine göre ar namus oyle. o dine inanmayan biriyse. neden herkesi kendi degerlerine göre yargılıyorsun ki
- +1 yıl
Kendi düşüncemi söyledim. Onu sormuyor muydun? O zaman saygı duy fikrime. Zaten o kızın niyeti bellidir. Muhtemelen o kız da sensin.
Soran+1 yılBenim görüşlerime göre bedenini birine göstermek namustan sayılmıyor. Ben senin görüşünü sormadım ki size gönderilse dedim. Sen lezbiyen misin ki sana gonderiliyor yorum yapıyorsun?
- +1 yıl
Gerçi erkeklere sorulmuş ama olsun. Bu laftan ne anladın gülüm? Bu kız hakkında ne düşünürsünüz dedin söyledim. Erkek olduğumu farzedip.
Soran+1 yılKendi düşüncemi söyledim. Onu sormuyor muydun? O zaman saygı duy fikrime. Zaten o kızın niyeti bellidir. Muhtemelen o kız da sensin. dedin ben buna cevap verdim snein görüşünü sormadıgımı soyledim. Kızlar erkek oldugunuzu farzedin demedim. Ben yaşayanlara sordum
- +1 yıl
Emin ol yaşayanlar deseydin en fazla 5 kişiden cevap gelirdi. Madem öyle demek istedin deseydin. Müneccim miyiz ne düşündüğünü bilip yazalım?
Soran+1 yılÇıplak resmini istediginiz çıplak resmini size gönderen kız hakkında ne düşünüyorsunuz? bir kızın cıplak resmini isteytip gönderiyor diye sordum sen isteyip alıyorsun herhalde sorry
- +1 yıl
Sen benim cevabımı bölüm bölüm anlayabiliyorsun galiba. Tamam şimdi tekrar edeyim. Zaten öyle birşey de istemem. Bundan ne anladın?
ne sebeple olursa olsun. guvendim cok guvenirim de desen illa ki tehdit yersin.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
57Cevap
ahlaksız bir kızdır bugun bana yollayan yarın baskasınada yollar eğlen geç böyle kızlarla evlenilmez cinsel amaçla kullanılıp zevkini gördkten sonra bir kenara atılır yani erkeklerin çoğu böyle yapar.
113 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünürsün yani
Soran+1 yılkızı çok begeniyorsun onunla iletişime geçmek için ugraştın?
Soran+1 yılyinede ofsaytmı olur o an
Soran+1 yılBidaha oku
Soran+1 yılEvet bizimde boyle oldu. Bir çocukla tanıştım bana yalvardı peşimden koştu lütfen diye bir kere görüştük işte arkadaşlarıma anlatıyordum böyle böyle diye. Sonra dediler ki çocuk sana çok baglanmış aşık olmuş bide çıplak resmini atsan bayılır sana falan diye ben de gaza geldim attım. Sonra bana soguk davranmaya başladı. Hep böyle dışarda buluşmak istemedi daha.
Soran+1 yılBiz dışarda tanıştık
Soran+1 yılYok ben vermedim. şimdi +1 koydum sana ben vermeidm.
Soran+1 yılama kim verdiyse sagolsun gerçek düşünceni katıksız söyledin
Ben istemeden yapiyorsa kotu düşünürsün ama sen isteyince yapiyorsa ve normalde tabidigin bir kizsa disariya karsida çekingen tarzda biriyse onunla ilgili kotu düşünmem. Sevgili oolayı ise ondaha ayrı bir durum.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
+1 yılGözümde değeri tamamen biter ve artık soğuk davranırım
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddi düşündüğün bir kız diyelim dışarda tanıştınız. Sen istemeden sana oyle ressim atıyor. Soguk davranmaya başlar mısın?
- +1 yıl
isterse nişanlım olsun..
peki sana soruyorum böyle bir fotoğraf gönderen kız illaki veriyor demek mi oluyor bu ben normal olarak karşılarım onu ki ama fotoğraf gönderiyor diye verecek değil ki zaten öyle bir kural da yok
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle oyle ama ben düşünceleri merak ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiz çıplak fotoğrafi bir de meraktan gönderebilir. Gençlikte merak eder vücudu karşı cinsce nasil görülüyor, begeniliyor mu acaba diye.
10 YorumlaSevgilimse ve aramızda büyük bir bağ oluştuysa zaten resimden ziyade gerçeğini görmek isterim.. Normal arkadaşımsa belli zaten bana gömdürme meraklısıdır ^_^ Hoşuma giderse bam bum gom güm :D ^_^ Günahı da cabası oh oh..
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. sevgilim olan;
onu istememi sağlamaya çalıştığını ama vermeyeceğini düşünürüm
sevgilim olmayan ;
kaç para istediğini sorarım00 Yorumla
+1 yılklasör var kanki telefonda istemeden gönderenler , alkollü olup istediğimde gönderenleer.. çok kötü biriyim :(
00 Yorumlane düşünücem tabiki güzelliğine öz güvenine hayran kalırım. değerlenir gözümde.
00 Yorumla
+1 yıloldu ama ben kimseyi ifşa etmedim etmem de bana güvendiği için daha çok severim.
016 Yorumla
Soran+1 yılYani kaşar gözüyle bakmazsın
- +1 yıl
kaşar gözüyle. zaten ben birinden fotoğraf istiyosam onu tanımış olurum ve kaşar olup olmadığını bilirim.
Soran+1 yılYani. Sen istiyorsun
- +1 yıl
arz talep ilişkisini biliyosundur umarım. ama şimdi bir erkek senden istiyor ve atma bence
Soran+1 yılHayır genelde yaptıgım bir şey
- +1 yıl
her önüne gelene atıyosun yani. oho sen ağır kaşar olmuşsun ben susuyorum canım benim hadi görüşürüz
Soran+1 yılöyle mi dersin :/
- +1 yıl
ben ne güne duruyorum acaba insan bir mesaj atar ya
Soran+1 yılYok öyle herkese atmıyorumda isteyene atıyorum yani
- +1 yıl
ben istiyorum ama fotoğraf falan değil atan çok var mesaj atmanı istiyorum
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
cidden fotoğraf falan için değil sıkıldım işteyim burdan muhabbet edemem
Soran+1 yılMuhabbet etmiyoruz ki
- +1 yıl
ederiz işte hadi l*n işteyim sıkıldım diyorum
Soran+1 yıldüzgün konuş
- +1 yıl
tamam mesaj atar mısın işteyim sıkıldım
- Diğer konusunda 18,6b cevap paylaştı.
+1 yılçok düşünmem sevinir mutlu olurum. beni mutlu etmek için bunu yapması hoşuma gider
00 Yorumla Sevgilimse birşey demem ama değilse yanlış attın bacım diye mesaj atardım..
06 Yorumla
Soran+1 yılKalpli gözler atıyorsan
Soran+1 yılwhatsappta ifade
Soran+1 yılsen atıyorsun
sıkıntılı bir durum ama ilişkinin derecesine görede değişir ewliliği kafana koymuşundur o kişiyle evleneceksindir bişi olmaz ama ilk tanıştığın bir kaç kez görüştüğün birine attıysan işin yaş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılniyet belli kızda gönderiyorsa onunda niyeti belli alan razı veren razı.
02 Yorumla
Soran+1 yılGönderiyo gönderiyo 1 yıl ama seninle yatmıyor
Cevap sahibi+1 yılee nasıl iş bu
Sevgilimse hoşuma gider, değilse o kızla yatmak isterim.
06 Yorumla
Soran+1 yılYatamıyorsan kız sana ressim atıp atıp yatak mevzusu gelince bir bahaneyle senden kaçıyorsa sadece dışarda kahve içmekle kalıyorsan?
Soran+1 yılYok bence
Soran+1 yılevet 2 yıldır yaptıgım bir areket
+1 yılKesinlikle erkek ya da kız farketmez muhakkak yapılması gereken bir genclık hatasıdır ))
02 Yorumla
Soran+1 yılBen çok yaptım evet kesinlikle hata
- +1 yıl
Bundan sonrası önemli arkadasım gecmısı unutmak lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla allah akıl fikir versin derim.. bide ya kaopalı bak dışarda bildiğin kapalı evli adama çıplak foto yolluyor oru***** önde gideni yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamam dır :) gideri var bunun boş ev ayarlamak lazım ! :) diye düşünürüm :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyüz yoksa bir tarafını yırtsa yine bişey diyemez :D yüz yoksa sıkıntı da yok
02 Yorumla
Soran+1 yılHem yüz hem vücüt varsa
Cevap sahibi+1 yıleğer güveniyorsan sorun yok. ben internete düşme ihtimalinden korkmak lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük ihtimal o kişi benim modelimdir ve rutin işini yapıyordur.
00 Yorumla
+1 yılsevgilim değilse yollu gözüyle bakarım kısaca kullanır atarım
10 Yorumla
+1 yıldediğine göre cevaplarsam istediğimi almışım demektir kardiş. sevgilim ya da değil farketmez.
00 Yorumlaİstemek karaktersizlik
İstediği resmi atmakta ayrı bir karaktersizlik.00 Yorumlasevgilim değilse kaşardır açık ve net ona göre muamele yaparım yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEger uzun bir süredir konuşuyorsak ve bunu istediysem o da gönderdiyse bana güveniyor diye düşünürüm.
yüz yüze görüştünüz mü hiç?00 Yorumlaiki kişi arasında olan özel bir mevzu kimseyi ilgilendirmez kapağı değil kimse dimi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinse olabilir ama tanımadığın bir erkek isteklerini gidermekten başka ne düşünebilir ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne düşüncen kaşar o... olmayan kızdan nasıl isticen zaten düşünmeye gerek yok :)
00 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. Ne zaman yatağa atarım acaba diye düşünürler.
10 Yorumla
+1 yılOlur öyle, çokta sallamam.
00 YorumlaBunu görenin sadece ben olmadığımı düşünürüm.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sen ısrar edip istiyorsun?
+1 yılDirek dalarım biter ferketmez gardaş :)
04 Yorumla
Soran+1 yılKöpek çok güzel ya hahah :D
- +1 yıl
Evettt guzel dimi cok sımarıkkk cokk :)
Soran+1 yılÇok tatlı ama yavrusu olursa talibim
- +1 yıl
Tamam veririm sorun deyil
Hakkinda iyi seyler dusunmem
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela
Gizli Üye(30-35)+1 yılkiz olma sende yolladin?
00 Yorumla
+1 yıltescillli papaz kızıdır panpiş
00 YorumlaDiğer konusunda 481 cevap paylaştı. Böyle bir talebim asla olmadı olmazda.
00 Yorumla
+1 yılGözümde esra cicişler kadar değeri kalmaz
00 YorumlaDiğer konusunda 328 cevap paylaştı. sen ne düşünürsün erkek olsan..
00 YorumlaBana güvendiğini düşünürüm :D
00 Yorumla
+1 yılçıplak bır kız gıbı dusunuyorum
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıldaha çok ilgilenirim.:)
02 Yorumla
Soran+1 yılİlginç bir cevap niye
- +1 yıl
karşılıklı ilgi ve hoşnutluk bunda kötü bir durum yokki.
ondan anca çift kaşarlı tost olur :D
00 Yorumla
+1 yılistememde atarsada ayrılırım bu ne rahatlık la.
00 YorumlaSamimi söylüyorum kötü düşünmem
00 YorumlaDiğer konusunda 537 cevap paylaştı. Iyi seyler dusunmem bemden. oncekinede yapmistir
00 YorumlaDiğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. istemem. gönderirse bırakırım hemen
00 YorumlaDünden razı derim.
12 Yorumla
Soran+1 yılO... dersin yani?
Gizli Üye(30-35)+1 yılhemen beni etkisi altına alır desem :P
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldüşük bir insan olduğunu düşünürdüm
00 Yorumlasorgulamam boşalırım direk
00 Yorumla
+1 yılBana guvendigini dusunurum
00 Yorumlabana değer verdiğini düşünebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher türlü o... dur bence :)
00 Yorumlaİstemiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAdın ne senin
+1 yılkaşar
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sen istemişsin?
- +1 yıl
oda benim karaktersiz biri oldugumu abaza oldugumu gösterir
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşka var mı derim knka:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyatağa atılacak kız derim
00 YorumlaKaşar
00 Yorumlabayılıyorum tatlım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvasat and kesat...
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem