Arkadaşlar okurmusunuz lütfen? Size açık foto gönderen kız aklınızda nasil kalir?

Ben başka ülkedenim ve ex türkdü beni elde etmek için bir sürü vaadde bulundu önceler numarami almak istesede vermemiştim sonra verdim , konuştuk kolay kizim saf olduğum için , onunla sevgili olduğum süre kendimi kanitlamiştim Instagram paroluma kadar almişti evlenilicek kiz olduğumu her yolda kanitlamiştim ilk sevgilimdi ve hiç kimsenin elini dahil tutmamiştim , ve ilişkimiz sanaldi , çocuğun niyeti cin**llikmiş ve niyetine ulaşsin diye beni hayallerimle oynamayi seçti ,

n**de alip terk etdi en son , o sürede ondan başka kimseye bakmadim aldiği yüzüğü parmağimdan çikarmadim sevmiyor diye makyaj dahil yapmadim onunla buluşmadan daha ona o kadar sadık kaldim ki öyle güzel sevdimki o bunlari görmedi , şimdi sorum ben n**de gönderdiğim için şimdi k**şar o*** diyicek demi bana yaptiği o kadar şey beni yoldan çikarmak söylediği onca şeyler unutulucak demi o kiz safdi ben yoldan çikardim demiycek , ülkemin ismi gelince ordan bir tane k***e vardi demesi ve ya başka kötü sözler söylemesi bu fikirler beni öldürüyor

Güncellemeler
+1 yıl
1 senelik ilişki bu arada
Arkadaşlar okurmusunuz lütfen? Size açık foto gönderen kız aklınızda nasil kalir?