Ben başka ülkedenim ve ex türkdü beni elde etmek için bir sürü vaadde bulundu önceler numarami almak istesede vermemiştim sonra verdim , konuştuk kolay kizim saf olduğum için , onunla sevgili olduğum süre kendimi kanitlamiştim Instagram paroluma kadar almişti evlenilicek kiz olduğumu her yolda kanitlamiştim ilk sevgilimdi ve hiç kimsenin elini dahil tutmamiştim , ve ilişkimiz sanaldi , çocuğun niyeti cin**llikmiş ve niyetine ulaşsin diye beni hayallerimle oynamayi seçti ,
n**de alip terk etdi en son , o sürede ondan başka kimseye bakmadim aldiği yüzüğü parmağimdan çikarmadim sevmiyor diye makyaj dahil yapmadim onunla buluşmadan daha ona o kadar sadık kaldim ki öyle güzel sevdimki o bunlari görmedi , şimdi sorum ben n**de gönderdiğim için şimdi k**şar o*** diyicek demi bana yaptiği o kadar şey beni yoldan çikarmak söylediği onca şeyler unutulucak demi o kiz safdi ben yoldan çikardim demiycek , ülkemin ismi gelince ordan bir tane k***e vardi demesi ve ya başka kötü sözler söylemesi bu fikirler beni öldürüyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer