Ben 1.70 boyunda 97 kiloyum bayanım biliyorum dalga geçeceksiniz kötü gözle bakacaksınız ama gecenin bu vakti oturup Ağlıyorum artık moralim çok bozuk ben bundan 1 yıl önce sağlıklı bir şekilde 83 kiloya kadar düştüm bu yıl sınava hazırladığım için tekrar kilo aldım piskolojim bozuldu insan içine çıkamıyorum iyi bir Ünivetsite kazandım ama bu halde gitmeye utanıyorum çocukluğumdan beri dalga geçilmesi alay edilmesi o kadar yaraladı ki evden dışarı çıkmak istemiyorum lütfen yardım edin böyle sitelerden belki bir yardım olur diye cevap arıyorum ne kadar kilolu olsam da fiziğim düzgün kum saati şeklinde tiroid falan yok 19 yaşındayım nasıl bu kiloları verebilirim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞunu ye bunu ye demeyeceğim, artık ne yiyip yememen gerektiğini biliyorsundur zaten. Okul açılana kadar ne kadar kilo verirsin ona bak. Öncelikle uykunu düzene sok ve bu saatte uyanıkolma artık. En az 3 öğün yemen lazım. Ve bugünden itibaren artık her sabah ve akşam yürüyüşe çık, evde mekik çek. Adım sayar alabilirsen al, yürürken kaç kalori yaktığını görmüş olursun. En önemlisi kendine güven ama kilonla barışık olma çünkü kilo vermen lazım. Hırslan artık. Beğendiğin ama sana olmayan bir kıyafet al ve bunun bana olması lazım o zaman kilo vermem gerekiyor diye motive edebilirsin kendini. Ben bu anlattıklarım gibi yaptım ve kilo verdim. Inan bana aklına koyduğun zaman gerçekten başarısın. Seni tanımasamda sana güveniyorum, başaracaksın! :)
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yok aylardır tartıya çıkmadım sırf bunu görmemek için ama bu gün tabuları yıktım çıktım tartıya üzüldüm ama eminim hatta kararlıyım 1 yılda sürse 60 kilo olana kadar devam edicem yazdıkların beni mutlu etti tekrar çok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, kilo vermeye başlayınca soruyu güncelle haberimiz olsun :)
Soran+1 yılTamam yapacağım söz :)
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden dalga geçelim ki? Herkes kendi kusurlarına baksın ilk önce. Boşver güzelim ne olursa olsun sen kendinle barışık olmaya bak insanlar beğenmese de olur geç aynanın karşısına bugün yine çok güzelim de aldırma kimseyi. Ayrıca senle dalga geçicek olan insanlar biraz ilersini düşünsün Allah korusun bir kaza sonucu yürüme engelli kalıp hareketsizlikten kilo alabilirler. Yani takma kafaya
15 Yorumla
Soran+1 yılZor oluyor gerçekten bende hassas biriyim alaylı bakışlar dalga geçmeler çok canım yanıyor
- +1 yıl
Bak canım benim yürüme engelli bir arkadaşım vardı 18 yaşında 83 kilo oda senin gibi düşünüyodu ama benle tanıştıktan sonra bıraktı insanları takmayı
Soran+1 yılBelli zaten neşe kaynağı gibisin senin yanında insan üzülülemez :)
- +1 yıl
Sen daha uyumadınmı Gizem -.- ?
- +1 yıl
İstersen mesaj yollarsın konuşuruz :) her zaman yanındayım
+1 yılkimse senle dalga geçmiyor neden geçelim ki sen insansın sırf kilon yüzünden sana farklı bakanlarda emin ol karakter problemi vardır kendine saygı duy başını dik tut kimseye kendine laf ettirme. kimse kimseyi sırf görünüşü ile yargılayamaz kimsede böyle bir hak yok. sorun insanların şerefsizliğinden kaynaklanıyor ben senin iyi biri olduğuna inanıyorum kilo vermek istiyorsan da muhakkak bir hekimden detaylı bilgi al herşey kafada bitiyor azmet ve çabala bak görüceksin senide güzel günler bekliyor.
00 Yorumla
çok basit aslında uzman birinden yardım alacaksın diyetle hafif spor uygulayacaksın sonucunu mutlaka alırsın zaten normalin dışında bir durumunda yokmuş ama bunlar kafana göre olmaz bilinçli bir şekilde bilimsel metodlar olmalı ben sana şunu yeme bunu yeme desem bu sadece destekleyici ufak öneriler olabilir belki yetmez
05 Yorumla
Soran+1 yılMoralim çok bozuk aynaya bile bakamıyorum uyuyamıyorum piskolojim çok bozuldu
- +1 yıl
yapacak birşey yok ama yol bundan ibaret bir şekilde uygulayacaksın ne olursa olsun gerçekten istiyorsan gider yaparsın ki ben her zaman beni ezenlerin ne kadar güçlü olduğumu görmesini istememle hırslandım şimdi sana kilolu diyip alay edenler yarın taş gibi olmuş diyerek bakacak sen onları umursamayacaksın
Soran+1 yılYa benim için taş gibi demeleri önemli değil kötü bakmasınlar alay etmesinler yeter bir defa denedim 15 kilo verdim ama sınav için geri aldım spora devam edemedim bir daha yapabilirim azimli biriyim
Soran+1 yılSorun yok artık :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
27Cevap
Sağlık konusunda 452 cevap paylaştı. Ya kafana taktığın şeye bak kilo dediğin bedirki hepimiz kilo alıyoruz bazen veriyoruz. Kilo vermenin en büyük sırrı sabırdır. Sen sabırlı ol ve yavaş yavaş ber o kiloları güzel bir beslenme programı yapsan bile yeter ama sabret güzel günlere kadar. Dalga geçenleri umursama karaktersiz insanlar başkalarına baktıklarında hep bir kusur ararlar. Zayıf olsanda onlar dalga geçilecek bişey bulurlardı. Çünkü kendi zavallılıklarını bu şekilde unutur onlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim depresyona girdim aynaları kaldırdım odamdan moralim bozuldu bende buraya yazdım neden yaptım bilmiyorum ama iyi geldi çok teşekkürler
Soran+1 yılDenerim çok teşekkürler
- Sağlık konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılEger kendinle barışık olursan kimse seninle dalga gecmeye cesaret edemez sen kendini kotu gorursen onlarda gorur bence kendinle barisik ol spor yap duzenli beslen az ama sık ye gece birsey yeme diyetisyene git istersen basarırsın ve universitede cok cok kilolu insanlar var kimse sana kötü gozle bakmayacak bazı insanlardan kotu eleştiri alabilirsin icinde kotuluk besleyen insanlardır onlardan da uzak dur hic samimi olma kimsenin seni uzmesine izin verme
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yazdığın her cümle için burada hala insan gibi olan insanların var olduğunu bilmek mutlu etti beni inşallah sizinde buraya böyle destek için yazan herkesin bu gün mutlu olduğu bişey olur
+1 yılMental olarak şu an kilo vermen imkansız bence. Biliyorsun ki çoğu eylem mentaliteden yardım alarak yapılır. Sağlam bir diyetisyen bu kafanı temizle. Sonuçta hormonal olarak sorunun yok kilo verebiliyosun bence dert etme sadece zamana bırak. Adım adım ilerle önce kafayı topla sonra uzman kontrolünde diyete geç.
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum toparlamaya çalışıyorum olmuyor her aynaya baktığımda kendimden iğreniyorum
- +1 yıl
Bak senden daha beter durumda olan bir arkadaşım vardı lisede şimdi mükemmel bir fiziğe sahip, ayrıca yine aynı durumda olan ve kendini kabullenen bir arkadaşım var. Bence iğrenmene gerek yok. O sensin ve herşey sende bitiyo. Ağlayarak sızlayarak ya da isyan ederek ne değişir ki? Lütfen hırpalama kendini. Her insan özeldir. Sende özelsin bunun farkına var ve sızlanıcağına hırslan ve hallet şu sorunu. Üni meselesini hiç takma çeşit çeşit insan var zaten. Ben beyni olmayanlara rastlıyorum onların durumu daha vahim :)
Soran+1 yılÇok sağolun çok teşekkürler bunları okuyunca cidden daha iyi hissettim en azından artık ağlamıyorum :)
- +1 yıl
İnşallah yardım edebilmişimdir. Ama bunları seni gaza getirmek için söylemedim gerçekleri söyledim. bir yardıma ihtiyacın olursa güzin ablalık yaparım buralardayım. İyi sabahlar :)
bir kere kendinle barısık olmalosın cağnım bırak milletin ne dusundugunu.. Ne demek cıkamam cık gez toz ama diywtinede basla tabi.. Bak gör Kilo verince zayıflayınca milletin gotunubyerden toplucan:) şişman kızlar zayıylayınca nedense cok güzel vede cok ilgi cekiçi oluyo haberin olsun:)
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol cidden iyi geldi ama çok duygusal biriyim biri dönüp baksa bile çok üzülüyorum
- +1 yıl
Buna iyi yönden bakmak lazım duygusallıgın seni kamclayack vede daha cabuk Kilo vericen.. Bommbaa gibii bişi olucann.. Bak bügün ilk defa güzel bir şekilde seninle konustum sınırlarımı zorlama kendine gelll :D napıyoruz hemenn diyete baslıyoruzz vede spora gizliii bayaannn hadi bakalım:))
Soran+1 yılBilmiyorum ne kadar sürer ama kilo verdikten sonra burayı yazılanları unutmayacağım hatta o halimin ve şu anki halimin resimlerini de koyacağım yazdığın her cümle için vakit ayırıp buraya baktığın için çok teşekkür ederim
+1 yılKilo vermek cok zor degil oncelikle acinacak halde degilsin buna inan cunku bu boyle. Spor ve duzenli beslenme ile cok rahat eski kilona donersin , morel de cok onemli ne insanlar var 50-60 kili veriyor senin verecegin kilo max 12 canini SIKIP kendine daha fazla zaman kaybettirme harekete basla :)
00 Yorumla
+1 yılBunu bizimle paylasman güzel ama bunun çözümüde sende bizler ne desekte çözüm sende kendi kendine azimli olupta vericeksin fazlalığıni. Bak ne guzel 10kilo vermissin ama somradan tekrardan almissin sinavdan dolayi diyosun bence bunlar bahane çünkü bişeyi düşünmesi kolay zor olani uygulamak cogumuz sadece düşünürüz. Sende zor olani yap ve uygula kendi kendine diyet listeni yap olmadi diyetisyene git ama bir şekilde başla ve birakma
12 Yorumla
Soran+1 yılHaftaya gidiyorum Üniversiteye ilk işim diyetisyene gitmek olacak azimliyim tekrar yapacağım
- +1 yıl
Zaman tanima kendine hemen başla ertelemek azmin azalabilir
Spor baskada bisey Yok dalaga gecenleride hic takmicanm yoksa uzulen hep sen olursun yeme konusunada gelince sabah 10 da kahfalti yap ÖĞLE N yeme aksama dogru biseyler yee her sabah spor 1 saat yuruycen aksam da yuruycen gerekirse kosucann bu dedigimi iki ay uygulaa 10 kilo vermezsen gel burada tükür profil saymaaa (:
00 Yorumlakeşke afrikada yaşasaydında o kilolarının degerini anlasaydın neyse zaten insanoglu olarak hepimiz nankörüz zayıf olsan çok zayıfım dicektin veyahut elin kolun olmasaydı ne olacaktı? 150 kilo olan kadınlar var onlara bakıp şükretmek yerine oturup aglayıp isyan ediyosun -_- helal süper böyle devam et belki isyan ede ede zayıflarsın neyse ya yine sinirlendim by mk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 1.68 ve 85 kiloyum kendim egzersiz falan yapmaya baslıcam ben hıc uyumlu gıyınemıyorum mesela hep iğrenç uyumsuz seyler asosyal oldum iyice bende üniversiteye baslıcam 200 tl falan en fazla diyetisyen canım bak sımdı kendı ımkanınla kılo vermeye calıs sonra diyetisyene git ben 2 ay ıcınde utanma duygumu yenerek gidicem insallah
01 Yorumla
Soran+1 yılInşallah sende kurtulursun bende gidicem diyetisyene
te Allah'ım yaa mağara döneminde yaşamıyoruz gidersin bir diyetisyene uyarsın verdiği programa olur. benim bir arkadaşım 130 dan 80 e düştü düşün artık
13 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sürede düştü o kiloya
Soran+1 yılYa 6 7 ay sürsün yeter ki bitsin
+1 yılBir abi nasihatı kabul et.
Enerjini odana kapanıp ağlamak yerine spora, yemek yeme konusunda kendini tutmaya, iradeli olmaya harca.
Daha genceciksin, yazık günah böyle geçirme gençliğini. Hayatın tadını çıkar.00 YorumlaSağlık konusunda 508 cevap paylaştı. yemedende almıyosun ya yeme fazla hadi kortizonlu igneler veya yan etkisi kılo aldıran ilaçlar içiyosan bişey demiyorum ben mesela günde 3 4 ekmek yiyip bir damacana su içiuyyorum 80 kıloyum ama görsen 60 kılo dersin :)
00 Yorumlasabah normal kahvaltını yap. öğlen geçiştir. akşam çorba ya da salata. meyve ağırlıklı beslen. metabolizman yavaş çalışıyor belli ki. bol bol su iç. sporcu diyeti ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler
+1 yılCanim kilo alma sebebin psikolojikte olabilir veya boyle herkes alay ediyor diye kendni yemeye vermis olabilirsin. Hap kullandin mi hic zayflatci
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç kullanmadım olabilir sınav stresi ailevi sorunlar ders çalışayım diye hareket etmemem
- +1 yıl
Onlardan kullanmalisin
Soran+1 yılZararlı diye biliyorum
- +1 yıl
Canim ben sana bir sey onereyim. Annemin kullandigi bir bitkisel ilcalar var. Aloe vera dye bir ilac internetten bakabilirsin zayiflama seri diye. 9 gun boyunca kullaniyosun o ilaclari ama hic bir yan etkisi yok guven bna. 9 gunde 7 kilo civari verirsin. Internetten arastrrsan dha iyi anlarsin bni
Soran+1 yılEminmisin doktorlar zararlı dedikeri için ben hiç bakmadım öyle şeylere Yeşil Çay gibi mi Aceba
- +1 yıl
Hyr oyle bir sey degil hani tv de cikiyo satis yapiyolar falan oyle bir sey degil onlara guvenme zaten. Sen internetten arastr ne istedgimi anlicaksin zaten zararli bse olsa kesinlikle tavsye etmem sana bse olursa sorumlusu ben olurum o yuzden dyorum sen intetnete yaz aloe vera dye
Soran+1 yılBitki çıkıyor faydaları falan hap yok ki
- +1 yıl
Aloe vera zayiflama seti yaz. Bitek zayiflama urunleriyle ilgili degil her hemen hemen her hastalikla ilgili urunleri var. Sen zayiflama seti yaz
- Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAz yiyeceksin kilo yaptıracak yiyecek içeceklerden biraz kaçınacaksın, yürüyüş yap, stres olunca yiyecek yeme.. Başka şeylerle ilgilen..
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce hiç uzun vadede çok kilo verdinizmi
- +1 yıl
3-4 aydır çok az yemek yiyorum, kilo olarakta verdim ama kaç kilo tartılmadım..
Sen aslında bence kendini yemekle oyalıyorsun ama kendine başka şeyler bul spora başla vaktini öyle geçir ve sakız çiyne 24 saat hiç atma öyle bir 2 saatle azmet başarıcaksın sen bir kadınsın ve bir kadın isterse herşeyi yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılBelkide bilmiyorum tek bildiğim şey bir an önce bişeyler yapmam gerektiği
Derde bak. Görende kansere yakalanmış sanır. Az yiyecen ve düzenli spor yapacan Taş gibi olursun. Boy falan süper zaten. Valla havada kaparlar seni.
00 Yorumlabir anda değil yavaş yavaş aydan aya az yemek yemeğe alıştır spor olarakda aydan aya hafif hafif kendini hızlandır akşam yatacağın vakit yemek yeme
00 YorumlaYemek yemicen tek cozumu bu. az midene sahip cik hay vanlik yapma zayiflarsim her gordugun seyide yeme ok
10 Yorumla
+1 yılbu iş cogu kez piskolojikman ne kadar iyi hissedersen o kadar az yersin kötü hissedersen mutluluk için yersin
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
+1 yılyüzmeye git bence hem zevkli, hem sağlıklı ve en etkili zayıflama şekli
00 Yorumla
+1 yılValla ne diyelim internette yıgınla kaynak var. İlk pnce bir diyetisyene git. Değişklik yap. Spor yap koş yuru gez dolaş güle eglene ver kilolarını
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun cevabını burada araman çok saçma burada kimse ne diyetisyen nede doktor. O koca gotunu kaldırıp bir diyetisyene git önce hem bir spor da olur
03 Yorumla- +1 yıl
Anca gizli yazarsın böyleleri insan degil canım kafana takma sen
- +1 yıl
Aynen öyle tiplerine güvenmeyen got verenler anca bunu yaparlar sıkma tatlı canını
Cevap sahibi+1 yılTipine güvenmeyenin kim olduğu belli ayrıca onun bunun avukatlığını yapmak size mi duştu git sen kendi gotunu kaşı kızım
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemeği azaltmalı , biraz spor yapmalı bol su içmelisin denenmiş tavsiye
00 Yorumla
+1 yılakupuntur ile ablam 3 ayda 15 kg verdi
01 Yorumla- +1 yıl
mesela sen acıkınca dolaba gidiyorsun o yapılan iğnelerle acıkma hissin ölüyor aklına yemek gelmiyor tok hissediyorsun. ama verilen diyet programına uyman gerek.
Bol limon limonata zayiflatir ama hergün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSu ve yürüyüş derdine derman olur merak etme.
04 Yorumla
Soran+1 yılÜniversitede yurtta kalıcam yurtta yemek çıkmıyor dışardan yemek zorundayım ne yapayım bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDisardan yiceksen de abartmadan ye. Yemek yedigin zamanlsr bu gecelerini seninle dalga gecenleri hatirla. Be az yemeye cals amaaaaaaaa takinti haline getirme yoksa sonu hüsran olur.
Soran+1 yılTamam zaten çok yiyen bir insan değilim bütün bir yıl masa başında test çözerek geçirdim 0 hareket o yüzden oldu
Cevap sahibi+1 yılOzaman bol bol yürüyüş yap ve su ic
+1 yılBnce kafaya aşırı takıyorsunuz
00 YorumlaTempolu yürü hergün
00 YorumlaSağlık konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yemeyerek,
10 Yorumla
+1 yılaz yiyerek
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi