Canımdan bıktım bezdim artık?

Nasil baslasam nasil bitirsem bilmiyorum.. 1 yıl kadar nişanlı kaldıktan sonra berbat bir evlilik yaptım, üç ay evli kaldık. Başta şiddet olmak üzere bir çok şey yasadım. Millete fırsat vermemek için düşmanlarımı sevindirmemek için 3 gün sonra herşeyi unutmuş gibi davramdım. Ünıversıteyi kazandım, son model arabamı aldım, ailem ve sevdiklerim yanımdaydı, istediğimi aldım istediğim yere gittim... Boşanmıs yazık dedirmemek için dim dik ayakta durdum. Anlayacağınız hazmetmeden yaşadıklarımı unuttum daha doğrusu unuttum sanmıştım. 1 sene geçti ve benim acılarım yeni yenıi yüzeye çıkıyor, herşey yeni kafama dank etti. Kemdini kandırmışım.. Son 3 aydır içime kapamdım, kimseyle konuşmuyor, gerekmedikçe odamdan çıkmıyorum, arkadaşlarımla buluşmuyorum. Canımdan bıktım derler ya aynen o şekil. Bakımlı alımlı kadın olmaktan, hayattan bezmiş ev kadını görünümünü aldım. Kimseyle görüsmek değil konuşmak için bile enerjim yok. Erkeklere karşı güvenim 0 ! herkesi ret edıyorum, kimseye şans vermiyorum veremiyorum, etrafımdakı herkes evli. Evet kıskanıyorum! Hemde çok.. Yaptıgım iyiliklerin karşılığı bok oldu, arkadaşlarım öyle umursamaz öyle rahat insanlar ama evlilıkleri herşeyi çok iyi gidiyor. Ben ne yaptım ya allahım dıyorum, dıyorum duruyorum.. Elimden bişey grlmiyor. Artık kafayı yiycem!! arkadaşlar bunları niye yazdım bilmiyorum, ama konuşacak kimsem yok.. Kendime gelmeme için bana biraz ögüt verin nolur. Hayata küstüm artık napmam gerek bilmiyorum. Bu arada 23 yaşındayım
Canımdan bıktım bezdim artık?